![]() |
Alıntı:
olımpıyat sana yakınn abıııı:DD: nede olsa halkalıdasınnnnn :D:D |
olimpiyat olur inşallah:) |
izmir'de olması benim açımdan da iyi olur ama her maç 50 bin kişinin dolması zor, takım yıllar sonra ilk defa izmir'e geldiğinde bile 20-25 bini zor görmüştük, nedense bilmiyorum ama fb maçlarındaki kalabalık bjk malarında olmuyor, sadece bjk-fb kupa finalin muhteşemdi, stadın yarısı siyah-beyaz, diğer yarısı sarı-lacivert, muhteşemdi... |
İnşallah böyle bişey olmaz böyle bir uygulamanın olması demek 2 sezon şampiyonluktan uzak kalmamız demek nekadar döküntü ve kötü olsada en kötü ASY'de oynarız olmadı Zeytinburnu veya Kasımpaşanın stadinda derbileride olimpiyat stadinda oynanır. |
Adananın inönüden farkı yok ama digerleri konusunda şüpheliyim... |
en ii yeR izMir qaLißa.. |
İzmir olabilir... |
izmir izmir en iyisi izmir. izmirdeki olimpiyat değil de alsancak stadı iyi olur. |
Bir İzmir aşığı, İzmir milliyetçisi, İzmirli olarak söylüyorum :D Beşiktaş'ın burada olması, hafta sonunu onun heyecanıyla beklemek muhteşem bir duygu olur benim için. Ama Atatürk stadında, tribünler sahaya çook uzak. 50.000 ortalamayı bulmamız da imkansız bana göre. Benim için İzmir güzel olur. Ama Beşiktaş için Adana'da oynanması daha faydalı olur görüşündeyim. Önemli olan da Beşiktaş... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:04 . |