![]() |
Herkes gibi onunda performansı düşmesi gayet doğal..Ama Endişe verecek bir durum olduğunu düşünmüyorum..Çalım yemeyen topçu varmıymış ? yada pozisyonuna göre ağır kalmayan ? |
ben güveniyorm zapoya sivok ile geçilmez kale olucaklar bu maçta. |
Beyler sorun Zapoda degil yaninda oynadigi adam.. Sivok defansta oynamadimi Gokhanda oynasa, Toramanda oynasa cok hata yapiyorlar.. Bu yuzden Sivok herzaman defansta oynamali. On liberoda vasat kaliyor zaten.. |
Aman, çok endişelendim...Diğer takımlar ne yapsın o zaman yaf, bizde Zapo gibi adam kulübede oturuyor, işte diğer rakiplerimizden farkımız bu... Bu maçta da Sivok-Zapo ikilisi oynar tandemde, ortada da Cisse-Ernst oynar büyük ihtimal, Delgado-Bobo ikiliside kesilir bence... |
benchte oturan oyuncularımız sorun çıkarmıyorlar, yani tam bir profesyoneller, zapotocny de bunlardan biri, vasat üstü bir oyuncu aynı zamanda, sorun olacağını zannetmem... |
zaPo nun köTü ßi maC cıkarcaaNı sanMıoRum.. |
Alıntı:
|
Korkucak bir şey yok .Zapo görevini yapar. |
Zapo adam kaçırıyorsa G.Zan ölsün o zaman :D |
gökhan zanı en çok eleştirenlerden biriydim ama sakatlanmadan önce tam 7 hafta mükemmel oynadı ön müdahelelerin hepsinde başarılı oldu o yüzden saygı duyuyorum ama ben beğeniyorum zapo elinden geleni yapçaktır hatta elinden gelenin fazlasını yapçaktır diye düşünüyorum inşallah |
Türkiye`de Saat: 18:15 . |