![]() |
Bu yol şampiyonluk yolu! 1-3 Süper Lig'de ikinci sırada yer alan Beşiktaş, Körfez deplasmanında öldü öldü dirildi. 2009'da resmi maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen Kartal, ligin ikinci yarısının flaş takımı Kocaelispor karşısında 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen, 3-1 kazanmasını bildi. Siyah-Beyazlılar, derbi haftasını kayıpsız kapatırken, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı da kayıpsız dönmüş oldu MAÇTAN NOTLAR Turkcell Süper Lig’de Sivasspor’un ardından ikinci sırada yer alan Beşiktaş’ta, sakatlıktan kurtulan Gökhan Zan ile Nobre, Kocaelispor maçı kadrosunda yedekler arasında yer aldı. Lider Sivasspor’un 1 puan gerisinde 52 puan ile zirve takibini sürdüren Beşiktaş, ligde kalma mücadelesi veren ikinci yarının flaş takımı Kocaelispor karşısında galip gelerek, 2009 yılında resmi maçlardaki yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor. Siyah-beyazlı takımda sarı kart cezalıları İbrahim Toraman, Serdar Özkan kadroda yer almazken, sakatlıktan kurtulan Gökhan Zan ve Nobre yedek soyunduruldu. Teknik direktör Mustafa Denizli, Delgado ve Holosko’ya da ilk 11’de yer vermedi. İsmetpaşa Stadı’nda kendilerine ayrılan 750 kişilik kontenjanı dolduran siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarını destekledi. Beşiktaş geride kalan 26 haftada 15 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 52 puan ile 2’nci, Kocaelispor ise 6 galibiyet, 15 mağlubiyet ve 23 puan ile 17’nci sırada yer alıyor. Turkcell Fair Play Ligi 26. hafta kesin değerlendirme raporuna göre Kocaelispor toplam 124 ceza puanı ile 11, Beşiktaş 234 ceza puanı ile sonuncu sırada yer aldı. Maç öncesi, hayatını kaybeden Kocaelisporun eski futbolcusu Ünsal Erişen için saygı duruşunda bulunuldu. |
ne mutu besiktasliyim diyeneeeeeeee |
Yusuf Show :) |
Sampiyon ol besiktasim ne istersen iste bende istersen donatalim 4 bir yani Bayraklarla istersen cinlatalim 4 bir yani SArkilari istersen eglenelim Davullarla Zurnalarla HELALLLLLLLLLLLLLLLLL KARA KARTALIMA |
Harika yaa çok güzel bi sonuç olduu :) |
ohh ohh şampiyonluk gelio ohh rüyam gerçek olur inşallah:D:D |
İlk devreyi değerlendirmiyorum, tek forvet oynadığımız hiçbir maçında değerlendirilecek bi tarafı yok zaten, ama Denizli hala bunu anlayamamış...Ne güzel doğruyu buldu diyordum, ama bi Nobre yok diye yine döndü en başa...Holo-Bobo-Nobre üçlüsünden 2'si her maçta mutlaka oynamalı yaf, 2 2 daha 4, Denizli artık bunu iyice anlamalı... Golü yediğimiz anda direkt 3-1 alırız dedim bu maçı, ama o kadroya inanarak değil, hocanın 2 değişiklik yapıp doğruyu bulacağını düşünerek, öyle de oldu, hoca 2 değişiklik yaptı maç döndü, bence geç bile yaptı bunu, 30'da yapması lazımdı...Hoca maçı zora soktu, ama zor da olsa, ecel terleri döke döke de olsa maçı kazanmasını bildik, çok önemli bir deplasmandan galibiyetle döndük ve Sivas'ı paniklettik, bu liderliğimiz sezon sonuna kadar sürecek inş... |
Sampiyon Olalim Besiktasim Bu Seneeeeeeeeeeeeeeeee Taraftar Cildirdi Sampiyonluk Istiyoooooor Oleeeeeeeeey Oleeeeeeeey Oleeeeeeeeeey Sampiyon BESIKTAS |
Hayatımın en mutlu akşamlarından biri :) Yusuf iyiydi benim için en önemlisi Kaptanım Delgado çok çok iyiydi. Çok iyi paslar verdi. Bu takım bu sene şampiyon olur Allahın izniyle... |
gümbür gümbür geliyoruz virajıda döndük varmı karşımızda durucak birileri ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM oleyy |
penaltimizi elestiriyorlar .....ah orda olmak var ya agzlarina burunlarina cakmak var ya gosteririm ben onlara ....ya elle gol atilar bise demedik 2 kimirizi kart verdiler yine sustuk golumuzu saymadik yine sustuk ama sezon sonunda gereken cevabi veririz biz ... |
arkanıza yaslanın 2 eziq maçını izleyin.izledikçe keyif alın:D:D:D:D:D:D:D Alın size geçirzinhooo http://img18.imageshack.us/img18/3929/vfh0fsvm5.gif |
3 puanı 3 golle kazanmak güzeldi... ;) |
yaaa dedim been yhaa.. haaa peder dio nooldu bir sıfır dedim görceeezz maçın sonuna saklıo kendini kartalım dedim heeyt beeea! |
Avea nın reklamı vardı ya hani Ohhhh beeee diye :) Başka bişey demiyorum. Ancak şu konuyu belirtmeliyim. Kadro çok önemli abicim saldıran bir kadro olmalı. Bırak rakibin düşünsün evet belki 1-2 tane yersin ama Holosko, Bobo, Tello, Yusuf, Delgado, Ernst, Nobre gibi canavarların sahadaysa en az 3-4 tane kesin atarsın hatta gol bile yemezsin; çünkü sen BEŞİKTAŞSIN, çünkü en iyi hücum oyuncuları bizde. Futbolda gol atan kazanır, gol atmak için sahaya çıkan kazanır, saldıran kazanır. Lan seni çok seviyorum beşiktaşım benim. heheh bu ara sevgilimde beşiktaşlı oldu. Onu da çok seviyorum tabi :) |
zor oldu ama çoookk güzeel olduu... haftalar azaldıkça çoğalarak geliyoruz ulaaannn :):):) |
sinir krizlerinden sonra ani bir sevinç patlamasıyla koptuğum bir maç oldu:)güzel oldu:)devam KARTALımmm... |
Alıntı:
|
gerçekten çok stresli bşir maçtı ama sonu güzel bitti HELAL SAN KARAKARTAL |
Alıntı:
|
Valla ben ilk yarıdaki kötü oyunla,şampiyonluğun gittiğini düşündüm açıkçası :). Oh,iyiki kazandık,şimdi onlar düşünsün:) |
sonu güzel oldu(: tebrikler kartalım... |
Macta toplam 20 dk top oynadık o da galibiyete yetti..:) Kocaeli 1 gol yedikten sonra kolayca yenilebilecek bir takım cunku ilk macta da boyle olmuştu 2-0 geri düştükten sonra ne oluyoruz derken maç 4-2 bitmişti hatırlayın.. Sonucta şampiyonluk yolunda gerçekten onemli,değerli bir galibiyet alındı her ne kadar ilk yarı boyunca kaleye şut atılmasa da ama önemli olan kötü oynadığın maclarda da puanları kazanabilmek.. Artık bu hafta sonu ayaklarımızı uzatarak rahatca Sivas'ın (ki Antalya'nın sürpriz yapabileceğine inaniyorum) febe'nin ve gs'nin maclarını izleyebileceğiz ve inanıyorum ki lig sonunda da Şampiyonluk Şarkıları soyleyeceğiz.. |
5-2 bitmişti abi..:).. |
Alıntı:
|
onemli bir macti bizim icin kayipsiz gectik cok sukur ikinci yarinin tamamini rakip alanda ozellikle 55 ile 80 arasi resmen rakip ceza sahasinda oynadik topu ve iyide oynadik |
az kalsın geçen seneki son 6 hafta senaryosuna gidiyordu iş. Belediye ve Gençlerbirliği oftaş maçlarını hatırladım bi an ama güzel çevirdik |
GEliyoruz SAbır cok az kaldı mutlu sona |
takım ii değildi bence düşüşler gördm bir ara oyundan iice koptuk ama penlati ve delgado takımı ateşledi kazanmak güzel. Gecenin en büyük hatası erkandı çok şaşırdım forvette erkanla başladi ama sonuçta kazandk bütün camia bütün taraftar şampiyonluğa inanıyor artık o gün yaklaşıyor.. Bu Sene ŞAmpiyon Görelim Sizi Ölmeden Mezara Koymayın Bizi Korkutmaz Bizleri Musalla TAŞı Ölümüne Seviyoruz Biz BEŞİKTAŞI |
Size demistim devre arasi bu mac bizim kafaya takmayin diye :D |
Acaip zevk aldım. İliklerimde hissettiğim neydi? Şamp.... |
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!! N E M U T L U BEŞİKTAŞ LIYIM D İ Y E N E SÜPERSİNNNNNNN KARAKARTALIMMMMMMM HELAL SANAAAA |
hayatımda unutulmaz olan bi geceydi.. gel bu sene son verelim dertlere layyyy layy layyy :) |
cisse ve erkan zenginin çıkıp holo ve incemanın girdiğini gördümde maçı 3 1 alarız demiştim direkt arkadaşlara ama zor olsada 2. yarıda ki oyunumuzla galibiyeti hak ettik kesinlikle :) |
Bu sene seyrettiğim en stresli maçtı kesinlikle.İlk yarı kadroyu duyduğumda zorlanırız dedim, nitekim ilk yarıda bir varlık gösteremedik.2. yarıda Mustafa Denizli doğru hamlelerle maçı kopartmayı başardı.Yusuf'un önemini şimdi daha iyi anlamışsınızdır bazılarınız.Yine bu maçta klasını konuşturdu, çok çabaladı.Hele gol vuruşundaki soğukkanlılığa bir daha bakın derim ben.Holosko'da galibiyetin baş mimarlarındandı.Bobo durdu durdu turnayı gözünden vurdu, Bobo'nun ne yapacağı belli değil.Maç boyu sefilleri oynadı ama attığı kritik golle galibiyetin kapısını açtı.Bu maçtan galip dönmek şampiyonluğun habercisidir, haftaya Bursa toplarına çakıp şampiyonlukta son düzlüğe girecez.Büyüksün Beşiktaşım. |
kayıpsız ilerliyoruz tek yapabileceğimiz şey sivasın puan kaybetmesi |
Yusuf kaleye yakın oynadığı zaman çok etkili , o etkili olduğu zaman beşiktaşımızda çok etkili... maç içinde fenalaştım o kadar stresli bir maçtı , şampiyon olacağımıza inancım sonsuz ama... febeylen gese 4. lük 5. lik için kapışsınlar o da güzel biri intertotoya gider artık :D |
Kağıt üzerinde en kolay görünen maçlar bile artık çok daha zor, ligde kolay maç kalmadı o yüzden. Kayıpsız ilerlemek güzel, hedefe az kaldı.. |
kocaelinide biz ligden atmis olduk...ama bir gercek varki..adamlarin taraftari süperdi...böyle ligimizde daha cok olmasi lazim dört büyükler disinda...lige renk katiyo...artik ikinciligde renk katarlar orasi ayri:D....zor gecti...ben kolay gecer diye düsünmüstüm...4:1 aliriz diyodum..3:1 oldu....iyi oldu...rahatladik...son 7 final...insallah sivas bu hafta puan kaybina ugrar...sifo mehmette yapsin kartalina bu katkiyi...:) |
SAMPIYON BESIKTAS artik bu sözü cok özledik haydi kartalim ucur bizi............. sevincten aglamak istiyorum artik.............. hayatimin her saniyesinde varsin.............. |
Türkiye`de Saat: 02:10 . |