![]() |
Beşiktaş - Kocaelispor Penaltı Pozisyonu Arkadaşlar bu maçta kazandığımız penaltıyı herkes yorumlayabilirmi...Çünkü medya yazılacakları tahmin edebiliyorum... |
Mustafa Denizli Açıklamasi : Bobo ve Tello varken, Zapotoncy'nin niçin penaltı noktasına geldiğine dair, Mustafa Denizli; "Nereden çıkartıyorsunuz bunları? Bizim takımımızın ilk penaltıcısı Zapotocny, ikincisi ise Bobo'dur" dedi. Herseyi Aciklamis zaten , Susmak düşer bize. |
Açık ve Net Tartışmasız Penaltı... Yoruma gerek yok ;) |
Bence penaltıydı...Çarpma gibi de görünebilir ama mesafe o kadar da yakın değildi, top Bobo'ya gidiyordu ve belki de gol olacaktı o pozisyon, bi engelleme olarak yorumlanabilir... |
Alıntı:
Penaltı verilmediği için bize kimin penaltıcı olduğunu bilemiyoruz ki :D |
Alıntı:
|
bncde penaltydi çnkü yanlş hatrlamiyor isem top boboya gidiyordu boş pozsyonda aticakti golü ... |
engellemeye teşebbüs ten dolayı bence PENALTI yoksa kaleci ile karşı karşıya kalınacak bir pozisyon olacaktı o yüzde PENALTI |
Penaltıydı.Zapo'da penaltıcımızdır,bunu biliyordum :) |
kurallar derki "oyuncunun eline oyunun akışını engelleyecek şekilde top carpsa bile bu bir engellemedir ve ihlaldir " tartışmasız penaltı.. |
çok içime sindiğini söyleyemem aynı pozisyonda bizim aleyhimize karar verilecek olsaydı mutlaka itiraz ederdik... ama bu maçı penaltılı yada değil mutlaka alacaktık... |
penaltıydı tartışacak bir şey yok. |
100% penalti cunku Sadigov hic itiraz etmedi. Zapoyu topun basinda gordugumde cok korkmustum ama allaha sukur cok guzel vurdu ve gol oldu.. |
Bu pozisyonu hiç tartışmam bile, %100 penaltıydı.Kale arkası çekimden daha net belli oluyor penaltı olduğu, hem pozisyonda yakın mesafe olsa hadi neyse diyeceğim de arada 3 metre mesafe var.Sadıgov'da ellerini sonradan açıyor topu önlemek için, top geçse Bobo boş kaleye yuvarlayacak.Medya istediği kadar yırtına dursun bu sene şampiyonluğumuzu engelleyemeyecekler.Ligin ilk yarısında ve geçen sene hakemler tarafında kıyılırken bu ş..siz medya ''Beşiktaş önce futbol oynasın, hatayı kendinde arasın'' diyordu.Yok öyle yağma, bu sefer oyunları tutmayacak. |
uzun zamandır kullanmıyorduk penaltı nedir öğrendik basının yorumlarını hiç merak etmiyorum belli zaten |
Alıntı:
|
artik bu penalti degilse ben bu isi bosuna 9 sene oynadim:) |
100% Penalti.. |
net penaltı . |
kesiN peNaLtıı.. |
penaltı tabiki geçse %100 gol pozisyonu var |
%100 penaltıydı resmen elliyle oynadı üf ne dakikalardı be |
tartşmasız penaltı.. |
Tabiki net penaltı..Penaltıyı Zaponun atacağını biliyordum..Geçmiş dönemde açıklanmıştı çünkü 1. penaltıcı Zapo diye..PES te bile Zapoyla atıyom valla :)..Ayrıca Mükemmel bir penaltı kullanarak hocasını yanıltmadı..Ayak içi sert köşeye.. |
Penalti dogru bir karar hakemi tebrik ederim |
tartısmasız penaltı hakemı tebrık edıyorum ben macın ıcınde gormemıstım penaltı dıyınce cok sasırdım ama cok dogru bır kararmıs tekrarını gorunce top gecse gol adam el vucut atlıyo top ele gıtmıcek orada |
penaltı kesinlikle değil. eğer bu bizim aleyhimize verilseydi kalayı basmıştık. ha bizim aleyhimize olurken erman toroğlu - altan tanrı kulu vs. hakemi alın terini konuşmuyodu. beşiktaşın geçen sene nasıl katledildiğini söylemiyolardı. burda doğrama falan yok hakem yanlış yorumladı. keza aynısı milli takımda ispanya maçında deliye verildi |
ya tamam hepimiz beşiktaşlıyız ama böyle subjektif bakmayın. kendimizi komik duruma düşürürüz. |
Alıntı:
|
Merak etmeyin böyle net pozisyonlarda tüm medya lehimizde sanki objektiflermiş gibi görüş birliğine varıyor ve hakkımızı yemiyorlar. Ama peki ya tartışmalı pozisyonlar ne olacak...? Tartışmalı pozisyonlarda hak aranır. Adı üstünde bunun tartışmasız pozisyon! |
Penaltı yada değildi (bana göre penaltı kesinlikle) Serdar Topraktepe'nin yaptığı ********liğe ne diyorsunuz sanki bu takımın ekmeğini yemedi hiç dün neler yaptı ş...siz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz yıllar boyu bole pozisyonlar yüzünden maçlar şampiyonluklar kaybettik...elle gol atıldı bişi diyemediler...O kadar da hakkımız yok mu...Gerçi biz Beşiktaşız duruşumuz herşeye bedeldir ancak yeter artık birazda biz kollanalım... |
Alıntı:
|
Ben bizi kollansın demiyorum herkese eşit verilsin kararlar...Bu pozisyonu biz penaltı değil diye tartışıyoruz,çalınmadığını varsayalım bizde ve yenildiğimizi 3 puan gitti...Son haftalarda aynı pozisyon diğer takımlara olsaydı tereddütsüz çalıcaktı hakemler ki bunu sende biliyosun o penaltıyla maçı kazansınlar ettimi 6 puan...Biz istediğimiz kadar kendimizi yırtalım o 6 puanla bizi ezip geçerler şampiyon olurlardı... Yani demek istemem adil olsunlar herkese çalsınlar ama bize çalmıcaklarsa kimseye çalmasınlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
İşte Beşiktaş'lı duruşu budur hocam...Adil olsunda kim olursa olsun şampiyon... |
Alıntı:
Valla bu pozisyonu anlatma zahmetine bile girmeyeceğim. Eğer böyle posizyonlarda penaltı verilmese dünya futboluna büyük bir haksızlık olur. Sakatlanma antremanlarının yanına "top elle kasıtsız nasıl kesilir?" antremanları da eklenir. Penaldı değil diyen arkadaşların objektif olmaya çalışmalarını anlıyorum, ama onlara katılmıyorum. |
Alıntı:
Arkadaşım kusura bakma çok saçma bi yorum.Kesinlikle değil ne demek.Sana göre olabilir ama kesinlikle peneltı derken hiç kusur yok mu demek istiyorsun.Profesyonel bir futbolcu öyle ''Allah'a emanet'' topa atlamamalı. Pozisyonda topun yönü değişiyor.Adam neresiyle değiştiriyor? Bakmadıysan iyice bak.İllaki kasıt olması şart değil.Peki kontrolsüz hareket neden penaltı? Ondada kasıt yok ama aptallığından penaltı yaptırıyor oyuncu.Ne yani kasıt yok diye penaltı çalmıyo mu hakem??Lütfen kendinize gelin.Tamam Beşiktaş taraftarı doğrunun yanındadır.Kendine yapılmasını istemediği şeyi başka takımlara yapılsın istemez elbette ama bu kadarda kendinizi kandırmayın. |
Türkiye`de Saat: 06:24 . |