![]() |
Çek bir Penaltı Teknik direktör Denizli, Yusuf, Holosko ve Bobo gibi teknik kapasitesi yüksek oyuncular dururken, beyaz noktanın başına Zapo’nun geçmesini istedi. Golünü atan savunma oyuncusu hocasını mahçup etmedi... Beşiktaş Körfez’den 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşarken, yeni penaltıcısını da buldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımın 1-0 yenik gittiği karşılaşmanın 74. dakikasında kazanılan penaltı atışı sırasında çok kritik bir karar verdi. Kurt hoca, beyaz noktanın başına Bobo, Yusuf, Holosko gibi teknik kapasitesi yüksek oyuncuların yerine Çek savunma oyuncusu Zapotocny’nin geçmesini istedi. Meşin yuvarlağın başına geçen Zapo, sert bir vuruşla kaleci ve topu ayrı köşelere gönderek, takımının eşitlik golünü attı. Başarılı futbolcu, penaltıyı korkarak attığını ifade ederek, “Aslında atışı ben kullanmak istemedim. Ama hocamız beni işaret edince topun başına geçmek zorunda kaldım. Eğer kaçırıp bir de burda puan kaybetseydik çok üzülürdüm” diye konuştu.. |
açıkçası görünce çok şaşırdım çok da korktum.ama sonuçta kazandık.maçın başında takımda bi gariplik vardı ama golden sonra toparlandık.herşeye rağmen çok güzel bir maçtı. |
ben sevindim zapoyu görünce...buz gibi adam...bobo belki kacirirdi...telloda öyle...cünkü sicak futbolcular..hemen heyecanlaniveriyolar....zapo atti iyi oldu...:) |
zapo topun basina gectiginde dedin iste denizli farki diye:) harika bir penalti atti.... |
Bobo ve Delgado atmasın da şu penaltıları..Zapo, Sivok, Deli İbo fln daha iyidir.. |
Yalniz kaleci ve top ayri köselere gitmedi. |
Bana göre defans dörtlüsü Toraman - Zapo - Sivok - Ekrem olmalıdır.Zapotocny,gol attığı için demiyorum.Sivok ile ikilisi,orta sahamızdan daha iyi topu oyuna sokuyorlar,Ernst hariç. Umarım yabancı kontenjanına takılmaz,Zapotpocny.Beğendiğim topçuların başında gelir.:) |
ßende $a$ırdm ßaya zaPo yu qöRünce..ama cok seRtti qeRcekDn..:) |
Top ve kaleci ayri kosede degildi,kim yazdiysa maci izlememis galiba :) |
bende sasırdım akşam zopoyu görünce |
Türkiye`de Saat: 03:22 . |