![]() |
Sert ve düzgün vurdu Zapo, tam da köşeye...Golcülerin atmasındansa bu tip oyuncuların atması daha iyi zaten, adamlar kırk yılda bi golle burun buruna geliyor, onu da atıyorlar işte... |
Ben korkmadım. Biliyordum çünkü iyi bir penaltıcı oldugunu . iyi yere vurdu. |
Alıntı:
|
hoca çok iyi bir seçim yaptı bence kaç haftadır zapo durgundu bu onun güvenini hırsını yerine getirdi. |
top ve kaleci ayri kosede degildi ters koseye atmadi yani bir diger degisle ama mukemmel kullandi penaltiyi dunyanin hicbir kalecisi cikartamaz oyle penaltilari |
kalecinin yattığı köşeye atmasına rağmen gol oldu sert bir vuruştu son zamanlarda frikiklerde telloyla beraber topun basına gezmesinden dolayı ben şarşırmadım iyi oğlan zapo...Altın kafa |
zaponun videolarına bakın liberecte penaltıdan serbest vuruştan golleri var |
o penaltıyı kullanmak da zor bir işti.Zapo'nun da dediği gibi penaltı kaçsaydı ve puanlar da kaçsaydı,Zapo bu takımda heralde bir daha forma bulamazdı.Ama güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. |
bencede onun kullanması iyi oldu dediğiniz gibi buz gibi adam kaçırıcaanı aklımdan geçirmedim... kaldıki maç içinde bir şutu var bence çokta iyi vurmuştu keşke o gol olsaydı ;) |
sert köşeye vurdu iyi bir penaltıydı morali yerine gelir iyi oldu onun için |
Türkiye`de Saat: 22:12 . |