![]() |
acıklamaya gerek yok bız oyunumuzu oynsak kmse bıse yapamaz bize |
Bence sakin olmalıyız.... |
bence bu açıklamaları yapanların nası bi zihniyet içinde olduklarını belirten kısa bi açıklama yapıp sonrasında sessizliğini korumalı başkan.. |
adnan polat ve mecnun odyakmazin aciklamalarindan sonra baskanin yapici ve guzel bir aciklama yapmasi farz oldu bence mecnun odyakmaz bir hafta onceki denizli macini unutuyor bu hafta antalyaya gosterilen kirmizi kartin haksizligini unutuyor donmus besiktas macindaki penaltinin hakli haksiz oldugunu konusup bu macta olanlari gorunce bizi sampiyon yapmayacaklarini dusunuyorum diyor adnan polat cikmis sozde turkiyenin iki buyugu devre disi birakilmistir diyor sanki eski sehiri 10 kisi yenemeyen kocaeliden 5 yiyen antalyaya kaybeden kendileri degilmis de hakemler kaybettirmis gibi konusuyor bunlarin uzerine bizim baskanin bunlarin hepsini kullanarak guzel bir konusma yapmasi lazim |
Sene sonunda yanıtımızı vereceğiz. Şampiyonluk ! :) |
..bbiz işimize devam edeleim onların işi bittti gibi laf atıp duracaklarrr onun için hiç değmez bunlara.. EN BÜYÜK SEN DEĞİL MİSİN ALDIRMA KARTALIM ALDIRMAA |
Alıntı:
|
söz gümüşse sükut altındır arkadaşlar... Biz kendi işimizi yapmaya devam edelim gerisi gelir..Belki bizi şampiyon yapmamak için her türlü dalavereyi çevirecekler ama sivasın şampiyon olması için sivas şampiyonlar liginde averaj takımı olarak döndüğünde bende görürüm onların boylarının ölçülerini... |
ben o sivas başkanına gs başkanına yaptıkları açıklamalarından dolayı gülüyorum ve hayretle pes diyorum başka bişey yapamıyoruz buraya sadece yorum yazıyoruz sivas başkanı şampiyon olamayacaklarını ima ediyo harekete geçilmiş ba ba varsa bi gerçek o da sizi şampiyon yapmak istemeleridir.. gs başkanı diyo dün tezgah kurulmuş biliyor demekki tezgah felan nasıl olur iki takım maç boyunca bişey yapmamış bu hakemle maç berabere btecek diyo sen ilk önce takımına bak aslanım |
Bursa maçı çok önemli.O maçta hakem kurbanı olmazsak şampiyonluğumuzun garantisini veririm.Bu hafta ağız birliği etmişçesine Adnan-Mecnun-Şansal-Erman 3''lüsü Beşiktaş aleyhine açıklamalarda bulundu, maksat hakemleri baskı altına alıp bizi şampiyonluktan koparmak.Bence şu anda cevap vermeye gerek yok, oyuncularımızı baskı altına almanın alemi yok. |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |