![]() |
Federasyonun tarafsız en az 3'er maç ceza vermesini istiyoruz ( Tek Başlık ) Geçen sezon Boboya 4 maç kitleyen ve şampiyonluk yolumuzu tıkayanları göreve çağırıyorum ve gs,fb oyuncularınıda en az 3 maç ceza almasını istiyorum bobo kavga etmediği halde 4 maç ceza aldı bakalım düpedüz kavga eden şahsiyetler kaç maç ceza alacak FEDERASYON GÖREVE HATIRLATMA TARİH:28.03.2008 PFDK 'dan Bobo'ya 4 Maç Ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'ın Brezilyalı golcü oyuncusu Bobo'ya 4 maç cezası verdi. Kurul, Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş maçında rakibine yönelik kural dışı hareket ve müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı eylemi nedeniyle siyah-beyazlı oyuncuya 4 resmi müsabakadan men cezası verdi. |
bu ne şiddet bu ne celal ilker kardeşim sakin ol bırakalım birbilerini yesin gayse fb federasyon olaya müdahil olmamıza gerek yok sakin olalım olayları izleyelim merak etme hepsi okkalı cezalar alıcaktır . biz Beşiktaşlılara düşein itidal dir ve işimize bakmaktır. |
Ben Boboya tam 4 maç ceza verilmişti diye hatırlıyorum,bakalım bu kadar çirkin hareketleri yapanların cezası ne olacak!İnşallah gereken yapılır! |
Volkan'ın hareketi taraftarı çıldırttı! Volkan'ın hareketi taraftarı çıldırttı! 13 Nisan 2009 Pazartesi 08:16 Galatasaray yarı alanında olaylar sürerken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray taraftarlarına hareketler yaptı Galatasaray yarı alanında olaylar sürerken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray taraftarlarına hareketler yaptı. Volkan'ın kapalı tribündeki taraftarlara dönerek edep yerini tutup göstermesi, sarı-kırmızılı tribünleri adeta çıldırttı. Öfkeli taraftarlar bu sırada sahaya yabancı maddeler attılar. kaynak:internetspor.com VOLKAN DA YAKALANDI! Sabri'nin gırtlak sıkması, Lugano'nun kafası, Arda ve Semih'in kavgası, Galatasaray tribünlerinin küfürleri ve saymakla bitmeyecek rezalet derken; Volkan Demirel'in edep yerlerini tutup tribünlere göstermesi de kameralara böyle yakalandı !.. Volkan bu hareketi yaptığında, Galatasaray ceza sahasında meydan kavgası yaşandığı için Lig TV kameralarının tamamına yakını olayların yaşandığı bölgeye yönelmişti. Bundan dolayı Volkan'ın Galatasaray tribünlerini çıldırtan hareketi dün geceki yayında ekrana gelememişti. Ancak daha sonra yapılan incelemede Lig TV'nin kale arkası kamerasının Volkan'ın hareketini yakaladığı ortaya çıktı. Volkan orta saha çizgisine kadar geliyor ve Galatasaray ceza sahasındaki kavga sırasında edep yerini tutarak Ali Sami Yen'in kapalı tribününe dönüyor. Bu hareketi gören kapalı tribün çılgına dönüyor, asma tavanın üzerine çıkıp, alt tribündekilerin hayatını tehlikeye atıyor. Volkan'ın ise bu tepkiye sağ elini "Hadi oradan" anlamında sallayarak karşılık verdiği görülüyor. Bu hareketin devamında ise Volkan kalesinin önüne geliyor ve bu kez ısınma hareketleri yapmaya başlıyor. Volkan maçtan sonra da basın mensuplarına "Ben hareket falan çekmedim, kasığımda sakatlık vardı, ısınıyordum" demişti. kaynak:ligtv.com.tr VİDEO:http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=55162 http://img104.imageshack.us/img104/1223/adszigl.th.png fotograf:ligtv.com.tr |
kasığını kaşımış adam ne cezası görüntüde yok hiçbir ceza gelmez. kolpa basın |
Hadi ordan yaa...GS seyircisi aranıyor..Adam hiçbişey yapmamış...Futbol oynayanlar bilir..kasık adelesi soğuyunca sertleşir..çünkü en kısa kasgruplarından biridir..üzerine basarak ısıtılır ve her futbolcu bunu yapar...Çünkü eğer kas adelesi atarsa bu en az 3 hafta demektir.. |
BoBo 4 maç ceza Aldı . Lugano emre aşık arda semih milli takımda oynayan futbolcular ama yaptıkları cok yanlıs gereken cezalar verilmeli ve kesinlikl çifte standart uygulanmamalı |
Alıntı:
|
bence iki şer maç ceza alacaklar |
lugano 4 maç alır herhalde ama diğerlerini sanmıyorum. özellikle 3 hafta sonra fenerin bizle maçı olduğunu düşünürsek 2 şer maçla da atlatabilirler. malum edu sakat |
3er maç ceza alırlar sonra kulüpleri utanmadanitiraz eder cezaları 2 maça düşer...takip edin aynı yazdığım gibi olacak |
ya arkadaşlar olayları abarttınız forum gs fb forumu gibi olmuş bırakın bu haberlerin yeri bu forum değil |
Alıntı:
|
bobo 4 mac ceza aldı gazetede 2 mac verılecegı yazıyor kafa at bogazına yapıs fırlat ısır ayagına bas tokat at yumruk at 4 kırmızı goren oyuncu bunları yaptı bakalım ne ceza gelecek 5 mactan asagıya olmamalı hatırlayın pascal leeds macında bogazını ttup ıktırdı dıye 5 mac ceza almıstı |
g.saray yenemeyince nereye saldırcanı bilmiyor biri dio tezgah var biri dio herkez haddini bilsin siz kimsiniz ya allah aşkına ? |
lugano deden ahlaksızın ülkeden sürülmesi lazım ya neyse..bakalım cok merak ediyorum ne ceza gelecek die inş. 2şer mac gibi bişiy veripte insanları aptal yerine koymazlar.. |
bence iki maç ceza az.. en az 3'er maç ceza almalılar.. alsalar bile akıllarının başına geleceginin sanmıyorum.. çirkef bunların hepsii.. |
sonuna kadar katılıyorum ayrıca volkana en az altı ay ceza verilmesi gerek.hatırlayalım pascal nouma volkanın yaptığı hareketi yaptı diye 6 ay verilmişti.bakalım şimdi federasyonun tarafsızlığını görecez. |
Bobo'nunki yumruk bile değildi, en az bunlara 3-4 maç gelmesi lazım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tuttugun sevdalisi oldugun takimin haklarini gozetmek ne siddettir nede celallenmektir genc kardesim !!! Tut ki haketmedigin halde sana 4 sene hapis cezasi verildi ve bigun daha beter bir nedenden dolayi hasmina degil 4 sene 2 sene bile zor ceza veriliyor. Susar miydin ? Itidalden bahseder miydin ? Bunu sadece senin iyi niyetine ve sampiyonluk yolunda dortnala kosan Besiktasimizin hizini kesmemek adina gosterdigin cabaya bagliyorum. Yoksa hicbir Besiktasli sessiz kalmaz kalamaz kalmamalidir. |
en az 5 versinler ki zaten kesin cezayı indirirler 3 maç yada 4 maç olur... |
yok bunda bi olay. Olay yapmak isteseydi o tartışma pozisyonunda alasını yapardı Volkan... Hayret ettim kavgaya karışmamasına valla :D |
Alıntı:
|
tribünle hiç bi ilgisi yokki volkanın burda |
bekliyoruz bakalım..bu sefer adalet yerini bulacak mı..? |
En az 3 maç ceza kesin.:) |
Bu resimden bir şey anlaşılmaz, belki de taraftara yapıyor ne biliyoruz...Volkan'ın geçmişi belli, böyle bir hareket yapar mı, bence yapar, şüphe duyarım en azından... |
Ne var bunda? Umarım Volkan'a kabak patlar.:)Sevinirim.Çünkü,kesinlikle cezalar açıklanınca itirazlar olacak.Volkan'ın hareketine ceza vereceklerdir,Gslileri rahatlatmak için.1 maç ceza alır.:) Bizi ilgilendirmez gerçi:) |
İster versinler ister vermesinler, ikiside bitti artık, haftaya da yenilir bunlar...Bursa bizden sonraki maçlarını kazanıp iyi bi seri yakalarsa aha bu iki takımıda arkasına alır... |
federesyon adeletli olur inş eğer 3 maçtan az ceza yerlerse fdrsynn ne old. ortaya çıkar |
resmen rezillik. maç değil mahalle kavgası ettiler. verilecek cezanında, sahada böyle olayları caydıracak büyüklükte olması lazım |
ya insan birinden nefret edince her hareketi batar zaten normal bi hareket irfan abinin açıkladığı gibi yani :) |
lugano, arda,semih zaten yandilar..adalet varsa bu gite en az 3-4 mac vermeliler...emre asik fazla ceza almaz diye düsünüyorum...bunlarin yani sira...sabri...emre belözoglu..volkan..bunlarin yaptigi harekteler ettigi küfürler cok fazla..ücünede bir kac mac ceza verilmeli..bana kalirsa sabriyi foboldan men etmeli..bu kadar ahlaksiz bir futbolcunun futbol sahasinda isi yok...her mac böyle bu..kimsin ki sen ona buna dikleniyon...neyse bosveriyim bari..bu kadar yeter:D |
ne üçü yaw..boboya rakibini itti diye 4 maç ceza verenler,Luganoya ve Ardaya en az 5 maç ceza vermeli..hele volkan o hareketle ne kadar ceza alır bilemem..Ama orda o hareketi taraftara yapmamış sanki..suratında bi acı ifadesi var..direkt taraftara yönelik bi hareket değil kesinlikle.. |
ne 3 maçı ya boboya kaç meç ceza verdiler!!! en az 5er maç olması lazım.... |
ne 5i ya lugano hariç onunki enaz 3-4 maçtan başlarda diğerlerine 2 maç tan fazla verirlerse benim için kafi |
Bu Maci Kadiköy'de Düşünemiyorum , Korumalarda Yoktu ki. Ceza olayine gelince , Forza'nin yaptigi Video Herseyi Acikliyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:48 . |