![]() |
3er maç ceza alırlar sonra kulüpleri utanmadanitiraz eder cezaları 2 maça düşer...takip edin aynı yazdığım gibi olacak |
ya arkadaşlar olayları abarttınız forum gs fb forumu gibi olmuş bırakın bu haberlerin yeri bu forum değil |
Alıntı:
|
bobo 4 mac ceza aldı gazetede 2 mac verılecegı yazıyor kafa at bogazına yapıs fırlat ısır ayagına bas tokat at yumruk at 4 kırmızı goren oyuncu bunları yaptı bakalım ne ceza gelecek 5 mactan asagıya olmamalı hatırlayın pascal leeds macında bogazını ttup ıktırdı dıye 5 mac ceza almıstı |
g.saray yenemeyince nereye saldırcanı bilmiyor biri dio tezgah var biri dio herkez haddini bilsin siz kimsiniz ya allah aşkına ? |
lugano deden ahlaksızın ülkeden sürülmesi lazım ya neyse..bakalım cok merak ediyorum ne ceza gelecek die inş. 2şer mac gibi bişiy veripte insanları aptal yerine koymazlar.. |
bence iki maç ceza az.. en az 3'er maç ceza almalılar.. alsalar bile akıllarının başına geleceginin sanmıyorum.. çirkef bunların hepsii.. |
sonuna kadar katılıyorum ayrıca volkana en az altı ay ceza verilmesi gerek.hatırlayalım pascal nouma volkanın yaptığı hareketi yaptı diye 6 ay verilmişti.bakalım şimdi federasyonun tarafsızlığını görecez. |
Bobo'nunki yumruk bile değildi, en az bunlara 3-4 maç gelmesi lazım. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:53 . |