![]() |
Liverpool alacaksa gitsin. diğer kulüplere gidipde yazık etmesin kendine. |
Filip Holosko'nun menajeri Mithat Halis ise "Liverpool olursa gidecek. Onun dışında Avrupa'da gözü yok. Çünkü Beşiktaş'ın diğer takımlardan eksiği yok, artısı var" dedi. Başka söylenilecek söz kalmamış.:)Ancak bizden büyük takımlara gitmeli. |
pardon ama liverpool biraz gerçek dışı olmuş liverpoolda kimi kesecek holosko bakıyorum ama göremiyorum...ayrıca 10milyon euro biraz uçuk olmuş bizim yönetim pazarlık payı bıraktı herhalde |
Eger Satilirsa , Oda " Ribery " Olayina döner. Gese adami birakti , şimdi çok pişman. eger bizde pişmna olacaksak satmiyalim. |
ama ribery gittiği zaman gsde fazla faydalı oluyordu holosko faydalı ama onun kadar değil yani bnce |
beNce hoLosKo kaLMaLı ;) ama tabi 9-10 Milyon €uRo + gerarD :D oLabilir uyehehe :D:D |
Liverpool alsa yedek icin alir... Ama 8-10 milyon Liverpool veririmi zor cünkü onlarda para sikintilar var.. Ama Benitez böyle futbolculara hep göz diker.. |
futbolcu gönderilmesine karşı değilim ama yine bizden büyük takıma gitmesini isterim zaten demecinde şampiyon olunca gidicem demişti |
Alıntı:
|
Holosko EPL futbol yapısına uygun bir adam. Güçlü, hızlı, driplingi iyi, fena da tekniği yok. Liverpool harici takımların istiyor olmaları gayet normal ama eğer Liverpool da istiyorsa Torres'e karşılık düşünülebilir :cool: |
Türkiye`de Saat: 15:07 . |