![]() |
'Taraftardan İnönü'ye 16. dakika operasyonu!' Taraftardan İnönü'ye 16. dakika operasyonu! İstanbul İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar neticesinde hafta sonu oynanacak Beşiktaş - Bursaspor maçında yeşil - beyazlı taraftarların İnönü Stadı'na alınmayacak olması başka bir krizi gündeme getirdi.Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Adana'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçında da Adana İl Güvenlik Kurulu'nun aynı kararına rağmen 100'e yakın Bursaspor taraftarı karşılaşmanın 16. dakikasında Bursaspor bayrağı açmıştı. İnönü Stadı'na alınmayacak olan yeşil - beyazlı taraftarların bu hafta sonundaki maçta da aynı planı uygulamak için taraftar sitelerinde forumlar oluşturduğu gözlemlendi. Maçseyretme haklarının ellerinden alındığını dile getiren bazı Bursasporlu taraftarlar, İnönü'deki maça bireysel olarak giderek karşılaşmanın Bursa'nın il plakası olan 16. dakikasında hep birlikte Bursaspor bayrağı açmayı önerirken, bir grup yeşil - beyazlı taraftarın ise buna karşı çıktıkları dikkatlerden kaçmadı. UEFA Kupası'na katılmak için ligde verdikleri mücadelede sahalarının kapanmasını istemeyen Bursaspor yönetiminin, taraftar liderleriyle görüştüğü, bu tür eylemlere karşı çıktıklarını söyledikleri öğrenildi. 17.04.2009 |
Bir taraflarınız yiyiyorsa gelirsiniz!! |
sakin olmalıyız anında bastırmalıyız olay çıkmadan halledilmeli fener maçı tehlikeye sokulmamalı |
Alıntı:
Aynen :D:D |
gelinde görun :D |
Eski acıga cekirdek tayfasının oldugu yere girerler anca :) Gelsinler kapalı veya Yeni Acıga da görsünler :) |
çok buyumeden bitirin i$i ... hele eski açikda olacak arkadaslar ... Kesin girecekler stada bu kesin bence ... onun için dikkatli olun ... |
işte resmen kaşınıyorlar sonrada bursalıları dövelim diyince bana kızıyorsunuz:D |
böle bi salaklar yapamazlar bence gelirlerse görecekleride wardir... |
artık aynı şeyi yapabileceklerini sanmıyorum çünkü taraftarlar didik didik aranır eğer arama olmazsa suç güvenlik kuvvetlerinindir |
Varya Gelsinler.... Bilim Kii Gelmek icin BESIKTAS Formasini Giydiler Yaa Zevkk Odurr |
Onların amacı fener maçı için inönüyü kapattırmak. Kimse provoke olmasın. Şimdiden gaza gelmişsiniz. Bursa kim ki? Bırakın havlasın 20-30 it. Bursalılalın çoğu bunlar gibi düşünmüyor zaten. |
evet bncede sakın gaza gelmeyelim onlar bunu istiyorlar zatenn |
inönü adana değil yiyosa yapında görelim!! |
iceriye girdilermi beynine beynine vurun serefsizlerin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
"Gelin bizi kaşıyın." diyorlar resmen.:) |
ya akıl var mantık var nasıl açıcan hadi açtın bi ton dayak yiyip yollanıcan.tahrikten doalyıda biz ceza yemicez eline ne geçicek |
Bunlar salak oldukları için yapabilirler. Ne olucak sonucunda dayağı yiyen inecek aşağıya. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Duygucum,yüzyüze iken söylenebilir ama,bu yazıları benim 10 yaşındaki kızımda okuyor,Hazel,in 11 yaşındaki oğlu Ahmet Erkan da okuyor ve etkileniyor..bu forum ,holigan forumu değil,taraftar forumu,ve Beşiktaş taraftarı da asla ve asla holigan değil...sizler benim kızım sayılırsınız,onun için ne olur böyle kavga çığırtkanlığı yapılmasın..ben yaparsam beni de uyarın... |
yok artık daha neler |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hadi bakalım..şiddet içermeyen yazılara devam....Çağla'cım sende... hepinizi çok seviyorum.... |
Alıntı:
|
aman dikkat arkadaşlar bu yumuşaklar her haltı yer onun için sakin olalım sağımıza solumuza dikkat edelim herhangi bir girişimde bulunmalarına fırsat vermeyelim. |
hele bir acilsin bursa bayragi bak ozaman inönü'de neler oluyor....... biraz g.. ister ilk önce............. |
Alıntı:
|
Geçen maçta bende vardım adanada.Taraftarımızın en az olduğu bölgede kadınların çocukların ailelerin arasından çıktılar şrfsizler. Bu maça yemez.İnş. gelirler ama.Tek parça çıkabileceklerini sanmıyorum |
Stada girerken polis didik didik arasın üstlerini, bayrak, flama benzeri şeyler yanlarına alabilirler.Ama ben öyle kolay kolay İnönü'ye girip de bayrak açacaklarını sanmıyorum, burası Adana değil... |
gelirken Kestane tatlısıda getirin :) Şeftalispor taraftarı :) |
arkadaşlar adamlar gelirlerse eski açık misafir tribün tarafından girerler maça ordada beşiktaşlı olmiycagındann diledikleri gibi bayrak açalar... ama benn biletimi sırf bu yüzden ordan aldım :D inşl. gelirler:D |
Valla isteyen gelir bayrakta açar benim yanımda bayrak açsalar kılım kıpırdamaz tebrik ederim. futbol bu adam öldürme bıçaklama sporu değil. ama farklı şeyler yaparlarsa herşey çok farklı olur. |
Bi olay çıkarsa hiç acımazlar diğer eziklere verdik sizede ceza veririz gibisinden basarlar cezayı takıma...En iyisi sakin olmak çaktırmadan halletmek işi :D |
Bu tip bir olaya stadtaki taraftarların müsaade etmemesi gerekli..Cok önemli bir macın arefesinde (Fb) bursalılar mutlaka bir olay cıkarmak isteyeceklerdir..Dikkatli olunması lazım..Eğer Bursalılar gelirse iş gercekten karışır..Güvenlik güçlerinin bu kişileri tespit edip stada almamaları gereklidir..Gerektiğinde her türlü kontrol yapılmalıdır.. Gs-Fb macından sonra Adnan Polat'ın söylediklerini hatırlıyorsunuz arkadaslar ''Bjk-Fb macından sonra herkes herşeyi görecek.Kimse şuan liderim diye sevinmesin'' Her konuda dikkatli olunması gerek..Sivas oyle yada boyle puan kaybeder diye düşünüyorum..Ucunu gördüğümüz şampiyonluk yolundan sapmayalım lutfen.. |
Komiksiniz yaa. |
kesin qeLicekLer.. qeLsinLer ßaqaLım..kacı qeri dönücek tek PArCa..;) |
Türkiye`de Saat: 13:29 . |