![]() |
Yenersek lideriz sivas berebare kaldı ustelık yıne bu macta tartısmalı pozısyon vardı bence konyanın penaltısı verılmedı macın son dakıkalarında ustelık. macın ılk yarısında bır taban gırdı sıvaslı oyuncu topla alakası yok kırmızı verse hakem nıye verdı demezsın sarı bıle vermedı oyle boyle sıvas 2 puan kaybettı yenersek lıderız |
konya nın 2 penaltısı verilmedi sivasa kesin 1 kırmızı vardı verilmedi bunlara rağmen yarın bursayı devirirsek şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atarız . |
Sıra bizde. Bursa bu maçı çok ciddiye alıyor ve tüm güçleri ile asılacaklar. İşimiz gerçekten zor. |
Alıntı:
|
son anlarda bi pozisyon var sivas'li kaleci cikiyo topu almak icin ve konyali yere dusuyo, once penalti sandim ama gordum ki konya'li oyuncu ele topu aliyor. Son pozisyon penalti degil |
Haydi BESIKTASIMMM... onun puan Kaybetmesini beklemiyelimm Bize Yakisani YAP.. |
bursayı yenmekten başka bi alternatifimiz yok |
Kazanırsak büyük bir avantaj yakalayacağız haydi kartal |
konya beni şaşırtmadi bgün iddaa da bile oynadm konyay 1/0 çifte şans 1.72 weriodu teşekkür ediyorm ve buradan iddaa ediyorm ilk iki sira beşiktaş trabzonspor sivasa bye bye. :D |
haydi beşiktaşım yeneli bursayı lider olalım hiç inmemek üzere |
Türkiye`de Saat: 07:29 . |