![]() |
Hakemm!!! boyle bır mac yonetılırmı 2 tane sarı kart kırmızı ılkı sarı bıle degıl ustelık 2 3 dakıka sonra gosterıyor bobonun ayagına basıyor ındırıyor bobo sarı goruyor oysa penaltı tartısmalı ıkıncı yarı delgadonun sutu omerdı sanırım kalecı gıbı celıyor penaltı kesin hakem bakıyor malesef o kadar sert oynadılar kı sarı kartlar yok adam elıyle hucumu kesıyor sarı yok ıbrahım toramana var bırcok pozısyonu kestı vs. vs. boyle bır yonetım nedıyeyım onlar kendını yere atar sarı yok elle keser sarı yok avantaja bırakılmaz vs. olmaz boyle sey acayıp sınırlıyım kacan pozısyonları atsak yenecez ama hakem acayıp macı etkıledı faullerımızı vermedı yazık oldu hakemın yonetımıne ragmen yenecektık ama basaramadık |
Evet macı aşırı etkiledi.1-2 pozisyon değil her pozisyonda Bursa lehine kararlar verdi.Buna rağmen 2. yarı ezdik. |
Hakem bile demem ona ben, soyadıylan hitap edeyim...Çoban almış eline bir düdük, oyuncak sanıp paso öttürüyor onu, ne avantaj kuralını biliyor ne başka bir şeyi...Abuk sabuk kartlar veriyor, vermesi gerekenleri vermiyor, adamın çaldığı her düdük yanlış yaf, kafasına göre çalıyor belliki...İnceden inceye doğradı işte bizi, oyunumuzu yavaşlattı, tam tempoyu arttıracağız düüüttt, ne oldu, ağzım kaydı yanlışıkla oldu, böyle bir adam işte...Yine de yenebilirdik aslında, 11 kişi kalsak eminimki yenerdik de, ama o pozisyonda hakemden çok Toraman'da da hata ararım ben, şampiyonluğa gidiyoruz burda, takımı yarı yolda bırakacak hareketlerden uzak durmalı tüm futbolcular artık... |
erman hoca suan denız coban ıyı yonettı dıyor bız baska mac ızledık sanırım |
Alıntı:
|
Deniz Çoban haftaya kınalarını göster bakalım yakışmış mı. |
erman tabi öle söyleyecek geçen haftaki penaltıyı her fırsatta söylüyo sivas fener gs çıkıp beşiktaşı şampiyon yapacaklar yok bizi şampiyon yapmazlar die die en sonunda herkesi şartlandırdılar iboyu uyarmadan 10 dkda attı kirita denen adam her pozisyonda faul elle alıo kart görmedi net penaltıyı vermedi delgadonun vurduğu topta naparlarsa yapsınlar bu takım bu sene şampiyon!!! |
hakem üzerine düşeni yapmış,bu haftaki misyonunu başarıyla tamamlamıştır,tezgah tezgah diyenler tezgahtarlarını bulmuşlar anlaşılan |
böyle bi hakeme rağmen bile 10 kişi ile eze eze oynadık ya takımı alkışlıyoruım o yüzden ... Hakeme gelince herhalde yerdeki çimleri görünce meraya çıktığını düşündü... |
Polat çıkta yap hadi tezgah edebiyatlarını :@ |
Çıldırmamak elde değil. Çok korktum bi tane bursalı cezaalanında kendini yere atarda hakem penaltı verir diye. İbrahim toramana gösterdiği iki sarı kartta haksız. İlkinde zaten yere yatıyo ve top eline çarpıyo. Delgadonun şutunda bursasporlu ömer resmen kaleci gibi çeliyo topu. % bi milyon penaltı. Lanet olsun. |
hakem hakkinda konusmak bile istemiyorum al birini vur ötekine............... benim daha cok kizdigim ilk basta mustafa denizli bu kadar takimla oynama be kardesim kazanmis takimi bozma hayret birsey ya..... Delgado,bobo yoklari oynadi holosko desen ne oldugu belli degil serdar özkan oyuna girdi adamda bir gram kazanma arzusu yok....gökhan zani taktir ettim canla basla oynadi....son haftalarda en cok bobo ve delgado beni uyuz ediyor....... 2 puana yazik oldu hele bir pozisyon varki ekremin bir futbolcu yatan kalecinin üzerine nasil vurur ya???hic mi kaleye bakmiyorsun be kardesim sol köse bombos....herseyden önce maci kazanacak pozisyonlara girdik atip isi götürecektik, hakemde macin zaten baska bir cabasi........ |
Hakem emri yukaridan almis, Trabzon ve Geseyi tekrar sampiyonluk potasina almak icin emir almis. Ne faulumuzu verdi ne penaltimizi.. Bize yavas yavas dogradi macta!! Allaha haval ediyorum, allahdan bulsun belasini!! |
erman sımdı delgadonun yuzde yuz penaltısı ıcın dedıklerını dınledım ya bukadarda olmaz penaltı degıl dıyor ve sebebı vs. yok artık ya sinirden gulme krizine girdim |
Evet TRT1 de bobonun pozisyonu ve delgadonun şutunda ömerin plonjonuna penaltı diyolar. |
yaa bırakın hakemi onu bunu bu ömer üründül denen insan olmadığına emin olduğum varlık bütün pozisyonları aleyimize yorumluyor..Bence gereken yapılmalı |
erman hoca bobonun pozısyonu içinde kendını yere atıyor kart dogru dıyor ama goruntulerden bobonun ayagına basılıyor ama basmadı dedı |
Alıntı:
|
tek bir kelime söylicem ŞAŞIRMADIM..!! |
Deniz Coban insallah seni kamyon ezer ve geberirsin!! |
ibrahimin sarı kartları tamamen doğruydu ama delgadonun şutunda da elle oynama vardı 1. penaltı artı sarı kkart yada gol olma ihtimali olduğu için he sarı kırmızı hem penaltı bobonun da penaltısını vermedi bu kararlarıda verseydi sesini duyurabilirdi tanınırdı ama o tercih hakkını bursadan yana kullandı nediyelim öbür dünyada alacağımız olsun |
Alıntı:
|
Kırmızı kart doğruydu bence...Suç Toraman'dadır.Ama diğer tüm düdükleri fiyaskodur. |
Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım; Çok tartışmalı pozisyonlar. Kimse bize net haksızlık yapıldığını iddia edemez. Toramanın ellerini fenerli lugano yapsaydı hakem vermeseydi ne derdiniz. Kızılacak şahıs hakem değil. Ben olsam sarı kartım varken hakeme o fırsatı vermezdim. Hakem penaltımızı vermedi ama toraman aptallık yapmasaydı penaltıya ihtiyacımız bile kalmazdı zaten. |
ikinci sarı bence verilmezdi çünkü toromana arkadan müdale var ve istem dışı eli açılıyor.. |
küfür edebildiğimizz zaman hakem hakkında yorum yapacam...aklıma başka bişey gelmiyo çünkü... |
ortamı bu kadar geren acıklamalar yapan polat-bulent ve kose yazarları buyrun tezgahın kralını gorun. hakem verılen gorevı cok ıı yerıne getırdı. Bugun trıbunde kufur yoktu ama lutfen kufurde edıldı değıp stadı kapatın ama bunları bızım besıktaslı yazarlarda savunmasın besıktasımızın hakkı goz gore gore yenılıyor bunlarıda yazmayın sonra sızı ısınızden alırlar !!! |
hakemi pek beğenmedim ama o ibrahim toramana ne demeli atılmak için elinden geleni yaptı amacına ulaştı bence toraman bir taraflarına kına yaksın |
mac boyunca biziLEri iyi günaha soktun karaktersiz herif... |
Katletti Maci saolsun.. |
Alıntı:
|
ya bırakın o onu demiş bu bunu demiş.... adam mı var ekranda adam gibi konuşan!! |
Adnan Polat bunlar hep senin pisliklerin. |
hakemlerden korkmaya başladım şampiyonlugumuzu engelliyecek gibiler sanki :(:( |
maç boyunca kulaklarını cınlattım ............. cocuğu |
ikincilik benim için kafi derken bunu anlatmaya çalışıyordum.TSL de şampiyon olmak bişey ifade etmiyor. arkan sağlamsa olursun.ben CL ne gidim yeter |
Alıntı:
:D:D hakikaten eğer mutluysa bizim içinde sorun yok.... |
Toraman ın yaptıkları af edilir gibi değil resmen ihanet etti takıma ve arkadaşlarına . Hakeme gelince toraman ın sarılarını gördün anında kartı yapıştırdın peki bizim iki penaltıyı neden es geçtin hem delgadonun pozisyonunda bursalı el ile müdahale etti yani penaltı hemde bobo nun pozisyonunda çelme var ve bobo nun ayağına basılmış yani penaltı . |
Ya Kardesim bu nasil mac yonetmek ben anlamadim..bukadar kotu yonetilmez mac Bu kadar onemli macta sen gel 2 penaltiyi verme gereksiz ikinci sari karttan I.Toramani at Yonetemeyecektinse maci pasa pasa beceremiyorum deseydin... Bu Kadar rezil hakem gorulmedi.. illa gs,fb yi ileri cekecekler rezilll |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:18 . |