![]() |
Çıldırmamak elde değil. Çok korktum bi tane bursalı cezaalanında kendini yere atarda hakem penaltı verir diye. İbrahim toramana gösterdiği iki sarı kartta haksız. İlkinde zaten yere yatıyo ve top eline çarpıyo. Delgadonun şutunda bursasporlu ömer resmen kaleci gibi çeliyo topu. % bi milyon penaltı. Lanet olsun. |
hakem hakkinda konusmak bile istemiyorum al birini vur ötekine............... benim daha cok kizdigim ilk basta mustafa denizli bu kadar takimla oynama be kardesim kazanmis takimi bozma hayret birsey ya..... Delgado,bobo yoklari oynadi holosko desen ne oldugu belli degil serdar özkan oyuna girdi adamda bir gram kazanma arzusu yok....gökhan zani taktir ettim canla basla oynadi....son haftalarda en cok bobo ve delgado beni uyuz ediyor....... 2 puana yazik oldu hele bir pozisyon varki ekremin bir futbolcu yatan kalecinin üzerine nasil vurur ya???hic mi kaleye bakmiyorsun be kardesim sol köse bombos....herseyden önce maci kazanacak pozisyonlara girdik atip isi götürecektik, hakemde macin zaten baska bir cabasi........ |
Hakem emri yukaridan almis, Trabzon ve Geseyi tekrar sampiyonluk potasina almak icin emir almis. Ne faulumuzu verdi ne penaltimizi.. Bize yavas yavas dogradi macta!! Allaha haval ediyorum, allahdan bulsun belasini!! |
erman sımdı delgadonun yuzde yuz penaltısı ıcın dedıklerını dınledım ya bukadarda olmaz penaltı degıl dıyor ve sebebı vs. yok artık ya sinirden gulme krizine girdim |
Evet TRT1 de bobonun pozisyonu ve delgadonun şutunda ömerin plonjonuna penaltı diyolar. |
yaa bırakın hakemi onu bunu bu ömer üründül denen insan olmadığına emin olduğum varlık bütün pozisyonları aleyimize yorumluyor..Bence gereken yapılmalı |
erman hoca bobonun pozısyonu içinde kendını yere atıyor kart dogru dıyor ama goruntulerden bobonun ayagına basılıyor ama basmadı dedı |
Alıntı:
|
tek bir kelime söylicem ŞAŞIRMADIM..!! |
Deniz Coban insallah seni kamyon ezer ve geberirsin!! |
Türkiye`de Saat: 06:52 . |