![]() |
liderlik 90+2'de ivankovdan döndü http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._murativan.jpg Sivasspor’un Konyaspor deplasmanından beraberlikle dönmesiyle 28. haftada zirveye yükselme şansını yakalayan Beşiktaş, bu fırsata en çok uzatma bölümünde yaklaştı. Dakikalar 90+2’yi gösterirken, Serdar Özkan sağ kanatta korner çizgisine yakın bir noktadan güzel bir orta kesti. Penaltı noktası üzerinde topa yükselen Bobo, zor pozisyonda olmasına karşın iyi bir kafa vuruşu yaptı. Tribünler “gol” diye ayağa kalkarken, Bursaspor kalecisi İvankov, kaleye girmekte olan topu, biraz da üstüne gelmesinin yardımıyla tokatlamayı başararak gole izin vermedi. “Ahh”lar, “vahh”lar arasında kaçan golle birlikte liderlik umudu da önümüzdeki haftalara kaldı |
gerçekten yaa o gol olsaydı heralde kafeyi sallardım :D |
Gol olsaydı bizde stadı sallardık herhalde :) |
Alıntı:
|
bursada ivankov, sivasta petkoviç bir takım için kalecilerin ne demek olduğunu gösteriyor bir kaleci takımın %50 sidir her zaman takımlarının buralara gelmesinde çok büyük payları var angut kayseriye hala şaşırıyorum böyle kaleci bırakılırmı:D |
o zor pozısyonda bobo gol yapacakken neredeyse holosko ve ekrem basıt pozısyonda gollerı yapamadı maesef |
ekrem o golü atsaydı ki atmaması daha zordu şuan şampiyonluk naraları atıcaktık |
ekremin pozisyonu neydi peki...böyle bişey olamaz yaaaa... boş köşeye değil kalecinin olduğu köşeye attı delirtti beni...ne diyeceğimi şaşırdım!... |
yaa evet ama yüklenmemek lazım ekrem hadi bek oyuncusu yani ama holosko karşı karşıya kaçırdı o daha fena ya |
çok kaçırdık beaa ama 10 kişi yinede iyi mücadele ettk böyle oynasınlar canımızı yesınler be abiiii ama oynasınlar yani |
Türkiye`de Saat: 11:47 . |