![]() |
şu delgadonun bir maç almadan gittiğinide görücez sezon sonunda herhalde şöyle iyi bir on numara gelir inşallah |
RAMESONN kardeş bana çığırtkanlık yapıyorsun falan demişsin ayrıca aklına başka şeyler geliyormuş yanlış düşünüyorsun benimgibi beşiktaşlıyı azbulursun ... ben fenerli gibi i..ne g.saraylı gibi şerfz...siz değilim ben sapına kadar beşiktaşlıyım... formlarda bazıları bu takımı destekler gibi form a girip ortalığı karıştırıyor ben onlardan değilim yanlış şeyler aklına gelmiş olabilir... benim takımımın şampiyonluğu gittikten sonra delgado oynasa nolur oynamasa benim demek istediğim 1ay önce gelen ernst canını dişine takıyor delgado,bobo,cisse yatıyor 5 maçta bir çıkıp gol atıp 1 asist vericek bende ona sahip çıkıcam ..primleri indire gandi yaparken iyidi ,,, delgado falan tanımam ben beşiktaş için canını dişine takanı severim... yani duygusallığa yer yok zaman az çıkıcak çatır çatır oynuycak ... saygılar RAMESOON |
Alıntı:
|
Cisse ilk onbirde oynamalı onun oynamadığı maçlarda ortasaha yerlerde. Ben kadro kursam önce Cisse-ernst yazarım, sonra diğerleri. bursa maçında yine girdi takımın çehresi değişti. Forza Cisse!.. |
bu kadar abartmaya gerek yok bir maç hatırlıyorum beşiktaşın bi maçını izliyorum delgado 45 dk yok sahada arkalarda bi abi sövüy boyna sen topçumusun ölemisin bölmisin... zor tuttum kendimi bişey dememek için ve delgado ikinci 45 harika oynayıp 35 metreden süper bir gol attı... bir maçta bukadar çokmu şey değişti ya yapmayın gözünüzü seviim... böyle konular gerek bile yok! |
Alıntı:
Cisse girdi 10 kisi olmamiza ragmen Bursayi perisan ettik!! |
Alıntı:
Saygılar Bizden.. |
delgadonun ıyı oynadıgı onemlı maclarımızı soyleyın bana yada 2 3 hafta arka arkaya ıyı oynadıgı yada sureklı deplasmana gıttıgını yada hıc sakatlanmadıgını kaptanlık verıldı 2 mılyon euronun ustundede para alıyor artık bır alex gıbı onuda bıraktım bır lılcoln gıbı oynaması ıcın ne yapmak gerekıyor alexle karsılastırmıyorum bıle alex ayrı bır oyuncu lılcolnle karsılastırıyorum o sorunlu gonderılsın denılen lılcoln bıle daha ıyı suan lıgde asıst krallıgında bırıncı durumda 11 asıst yapmıs kaca gol attıgını bılmıyorum |
Yollayın Delgado yu ondan daha iyi bir yıldız alın...! Mesala Requlme.. |
delgado yetenekine bakarsak türkiyenin en yetenekli futbolcusu ama yetenekli olmak basarili olmak anlamina gelmiyor. bu delgado kac sene oyniyor aklimda bile degil 3herhalde ama bir patlama yapdigini gördünüzmü delgado sizleri hep calimlariyla ara sira harika golleriyle aldatti delgado "10" numarayi tasiyor ama oyun kurucusu degil. daha 2-3 ay gecmeden bir yasli yusuf delgadodan mac icinde daha cok katki yapiyorsa bundan ben süphelenirim ve besiktasin gelecegi icin düsünürüm. |
bir maçta bukadar yazıyosunuz... o gitsin bu gelsin şu kalsın bunu yollayın kaptanı da değiştirelim... nabyosunz ya :) |
delgadodan hala bişey bekleyenlere ne diyeyim biz onu ara paslar atarken şut atarken adam geçerken görmek istiyoruz teşebbüs bile etmiyor futbolunun sonuna gelmiş yusuf kadar mücadele etmiyor çaba sarfetmiyor insanın kafasına takılan bu bu kadar olmaz bu takım onu taşıyamaz resmen 10 kişi oynuyoruz o oynayınca kaptanlıkta yeni yılda kesinlikle ondan alınmalı böyle kaptan olmaz 1. kaptanda 2. kaptanda sorumsuz kaptanlar yerli olmalı bence |
Alıntı:
|
10 tane yusufu alin 1 delgado etmez diyen arkadaslar delgado geldiginden beri kac mac kazndirdir..5 mac kazandirdiysa 30 mac kazandiramadi.. yusuf la delgado kiyaslanamaz bile...ama gercegi su: yusuf delgadodan daha cok katki saglior takima aldigi paranin hakkini veriorr...delgado bu takimin kaptani falan olamaz..... |
ARkadaslar ne yani yusuf 2-3 maç ii oynadi diye Delgado yu neden hemen gonderiyoruz çok yanlis dusunceler bunlar... kotu bi donem geçirio sakatliklar ust uste .. |
Türkiye`de Saat: 03:47 . |