![]() |
Yusuf şimşek ilk 11 de oynamalı delgado bu takıma faydası yok...kaptanımız değişmeli yusuf şimşek yaşına rağmen katkısı ortada ama malesef delgado ortalarda yok ... ernst dün geldi sahada basmadık yer bırakmadı serdar özkan ortalarda yok çok çelişkilibir durum hocamız iyi defans iyi gökhanı tebriketmek lazım harikaydı canını dişine taktı ... toraman bizi yaktı ..bence kaptanımız değişmeli bu konu önemli bence içeride otoriter bir kaptan yok delgado bu işi yapamıyor bence yani enteresan işler oluyor... delgado - yusuf + serdar öz. - ernst + toraman - gökhan + zapotocni - sivok + bobo - + holosko + - ekrem - + üzülmez + - nobre - tello + - vs vs bilmiyorum ama herkez + katkı yapmadıkça bu iş gene bizi hasta edicek inanırmısınız maçtan bu saate kadar doğru dürüst yemekbile yemedim karnım ağrıyor başım tuttu ağrı kesicilerle duruyorum bu hafta kendimi liderliğe hazırlamıştım gene saç baş yolduk şansımızı gene kıramadık her hafta aynı senaryo hadi beşiktaşım mesutet bizi!!! |
delgado- yusuf+ serdar öz.(bence)+ ernst+ toroman+ gökhan+ zapo- sivok+ bobo- holosko+- ekrem+ üzülmez+ nobre(belirsiz) tello- benim yorumum bu :) |
delgado hıcbırsey yapmıyor malesef yusufa helal olsun yusuf ılk 11 baslasaydı kesın yenerdık serdar ozkan ayrı bır dert oyuna sonradan gırdı kosmuyor bıle toraman bu haftaya kadar superdı ama sanssızdı tellonun oyundan cıkması buyuk hataydı bence hatırlayın tello cok kotu oynarken atttıgı ve attırdıgı gollerı holosko o yakaladıgı pozısyon kalecı yatmıs asırtsa gol ekrem kose bos atsa gol bunları bobo yakalasa emınım atardı |
hep diyorum delgado +bobo +cisse yollanmalı bunun dışında zapo ve holoskoda yollanabilir ama bukadar değişiklik çok olur |
emin ol atardı bobo süper ya bobo pozisyona girsin ilk önce bobo şu bobo hayranlığınızı artık beşiktaşa zarar vermediği zamanlar ortaya çıkartın isterseniz forvet adamı dakka 90 bir tek kafa pozxisyonu var forvet dediğin pozisyona girer bobo çok büyük düşüşte sağ bekimiz pozisyona giriyorda atamıyor ama bobo beyfendi daha pozisyon yakalıcak diye bekliyoruz tamam atardı belkide bşy demiyorum ama artık toplasın kendini olmaz böyle yanii |
Alıntı:
|
Gününde bir Delgado her zaman iyidir ama anlayamadığım bişi var kişiliği 10 numara bir futbolcu aslında futboluda zevk veriyor ama oynadığı zaman acaba neden oynayamıyor anlamış değilim kesinlikle bir sorun var diye düşünüyorm |
10 tane Yusuf u toplayın bir tane Delgado etmez. Bu Delgado ile ne alıp veremediğinizi anlamıyorum. Kötü oynamış. Adam gene bir çok kritik pasında altına imza attı, penaltı pozisyonunda şutu atan adamda o. Ben mi farklı maç izliyorum. Topsuz oyunda da var. Staddan izlerseniz bu da belli oluyor. Çabuk düşünüyor. Hızlı ve araya iyi paslar atıyor. Yusuf topu ayağında tutuyor, tek pas oynayamıyor ve üstelik dışardan şut tehdidi de yok. Delgado da bu özellikler var. Belki dört dörtlük oynamıyor ama eleştirildiği kadar kötü değil. Dün Ekrem, İbrahim üzülmez ve Bobo kötü idi ama gene Delgado eleştiriliyor... |
Delgado hep kötü dostum. İki maç üstüste iyi oynadığını gördün mü. |
Alıntı:
|
kim ne derse desin delgado beşiktaşın futbolcusu olmamalı esas 10 tane delgado toplasa 1 yusuf etmez onun attığı pasların 1 tanesini atsın ben kafamı kesicem |
Bir maça göre yargılamayın. Delgado zaten formsuzdu dün. Zoraki oynadı. Mağlubiyetlerden dersler çıkaralım. Ama legoyu komple yıkıp baştan yapalım mantığı delgadonun kötü oyunundan daha saçma. |
en sonunda delgadoya olan sabrımız tükendi...şampiyonluk yolundayız adam YOK... delgado bobo gönderilmesi gerekir...bu kadar isteksiz futbolculara yerimiz yok... bize forvet lazım GOL ATABİLEN FORVET...pozisyona girip kaçıran değil...maçlar golle kazanılıyor pozisyonla değil...bunlarda gol atamıyosa, forvetsiz çıksın hoca 6 tane orta sahayla çıksın sahaya daha iyi, zaten onlar atıyo genelde golleri... |
evet biziim forvetler gerçekten gol atmıyor bu arada delgado 2 sezondur formsuz 6 golle bitirir ligi artık istemiyorum kardeşim adamı bu sezonun başından beri söylüyorum beşiktaşın 10 numarası bu kadar ezik futbol oynamamalı |
yusuf ve ernst geldikten sonra şampiyonluk havasına girdik biz önceleri kimse güvenmiyordu takıma birde denizli var tabi delgado o kadar iyi olsa yusufu getirmezlerdi zaten bence iyi para ederken delgado satılmalı bir an önce 10 milyon eurolardan bahsediyorlar |
deplasmanlarda delgadoyu gören varmı galiba yok peki inönüde bizi kaçmaçta kurtardı cevap veren az olabilir yada kaçtane asist yaptı genel toplam asist sayısını bilen varmı hatırlanmayacak kadar az heeeeeee katkılı olduğu zaman gurur duyduğumuz maçlarıda oldu mesela antalyaya attığı gol hatırda kalan bir kaç maç ben futboluna ,tekniğine lafım yok ama ortada içraatta olmadımı kimse kusura bakmasın yani 35 yaşında yusuf düğme gibi adam geçecek ki daha düngeldi yani biraz eleştirelim delgado daha kaç yaşında yahu... sezon başında uygun fiyata olmasına rağmen fazla beğenilmeyen santa kruz avrupada peynir ekmek gibi gol atıyor bizim bobo 3 senedir eh şöyle eh böyle...arkadaşlar seneler çabuk geçiyor şampiyonluklarda kaçıyor duygusallığa zaman yok oynayan kalır oynamayan gider... kalıcı olan beşiktaştır... bu senede olmassa seneye stad değişti yan yattı çamura battı yeter yani !!!!!!!!!!!1 |
Seneye kaptanlık pazubandı ya Ernst yada Toraman-Rüştü-Zan üçlüsünden birisinin olmalıdır.Ayrıca Delgado,iyi bir alıcı bulursa gönderilebilir.Forvet konusu ise tam bir muamma.Bir türlü istikrarı yok,forvetlerimizin.Gözden geçirmek gerek. |
ben bunu 3 yıldır söylüyorum |
kaptan değişikliği o kadar kolay bişi değil. zaman her şeyin ilacıdır... |
yuh ya... yorumlara bakıyorumda... delgado bu takım olmazsa olmazı... yusuf niye bi takımda uzun süredir barınamıyoru bi düşüneniniz varmı???... form olarak üst düzeyde delgado ise sakatlıktan yeni çıkmış ve ilk 11 oynuyor geçen hafta kocaelide olduu gibi sonradan girmesinden yanaydım yusuf ilk 11 başlamalıydı tmmda... kocaelide oyuna sonradan giredn delgadonunda neler yaptıını gördük!! |
yusuf kondisyon olarak sağlam takımlara karşı ilk 11 başlarsa maçın ikinci yarısına başlayamaz. delgado hiç oynatılmamalı maça yusufsuz güçlü bi orta sahayla başlayıp son yarım saat yada 20 dk yusuf kullanılmalı |
dediğine saygı duyuorum ama ben öyle düşünmüyorum.... degado formsuzsa sonradan alınıp direk sonuca gidilebilir... yusuf 90 dk lık bi topçu zaten diil... |
Neden bu tarz konular Puan kayıplarından sonra açılıyo..Delgado her maç kötü oynuyor..Görmüyormusunuz?? bazı arkadaşları sadece puan kayıplarından sonra çığırtkanlık yaparken görüyorum bu forumda..aklıma farklı şeyler geliyo.. Lütfen biraz daha itidalli,akıllı ve sabırlı olalım..Takım iyi kötü 10 kişi mücadele ediyor kazanmak istiyor,skora razı gelmiyor?? Ne alaka şimdi kaptan değiştirmek??Şimdi mi Aklınız başınıza geldi.. |
Alıntı:
|
Abartmayalım bence. Adam çok kötü bir sakatlıktan çıktı. Oynayabildiği zaman ne kadar zevkle izlediğimizi unutmayalım. Oyuncularımızın kötü zamanlardada yanında olmaktan vazgeçmeyelim. He baktık hiç olmuyor sakatlığıyla alakasız bir biçimde kalbini koymadan ,oynamış olmak için sadece ticari amaçlı oynuyor o zaman zaten gönderilir. Ama delgado böyle bir adam değil. |
Mücadeleci oynadik takim olarak , Delgado kötüydü macta.Ondan yararlanamadik , keske dedigin gibi yusuf çıksaydı ilk 11'de. Delgado 'nun çok maç eksiği var. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
delgado cisse kesinlikle gitmeli. bu ikisi bu takima 5 liralik faydasi yok. sen kaptansin be hicmi oyuna agirlgini koyamiyorsun yazik sana ya |
sorun delgado degil. Ilk 11'de serdar ozkan'i neden oynatmadi ? holosko'yu sonra oyuna koymaliydi. görüyorum hemen toraman gitmeli yaziyorsunuz, toraman ve zan ikilisi turkiye'nin en iyi defansi siz daha ne istiyorsunuz ??? Tamam kirmizi gördü ama gol yemedik. gorüyorum ki bir kere kazanmadik diye hemen suclu bulup takim'dan atiyorsunuz. Biz bundan takim olamadik zaten ! Oyuncular bir mac kötü oynuyor diye böyle yapmayin. Peki simdi siye söyluyorum, yusuf'u aldigimiz zaman delgado yoktu ve yusuf her zaman oynuyordu, ama cok cok kötü oynuyordu. Tabii son zamanlarda giriyo oyuna 75dakikada, golünü atiyo cünkü rakip takim oyundan coktan kopmus ve sonra herkes yusuf oynamali diyor. Kocaeli'ye karsi delgado girdi de kazandik, tabii sonradan girmek daha kolay, tipki holosko gibi. Holosko sonradan girdii maclarda cok güzel oynuyor, hep böyle yapmaliyiz bence. Yusuf bir maci organize edemez, delgado gibi bir oyuncu degil. DELGADO BESIKTAS'IN KAPTANI VE KALMALI :) |
yok arkadas bu kadarda olmaz! Bi mac berabere kaldik, millet costu. Ne kaptan degisikligi ya? nedir su gitsin, su gitsin bu kalsin muhabbetleri...anliyamiyorum...herkez kendi sevdigi futbolcuyu iyi olsada,kötü olsada destekliyo...herkez sevmedigi futbolculari kötü veya iyi olsa elestiriyo...cok garip bi durum. Onlarin hepisi iyi performans sergilesede, kötü performans sergilesede bizim futbolcularimiz...hepisininde katkilari olacak sampiyonlugumuzda...o begenilmeyen serdar özkaninda, cisseninde, deli ibonunda, delgadonunda.....herkezin... |
evet ama sezon sonu olması gerekenler açığa çıkıyor onlardan bahsediyoruz |
forumda delgado'ya karşı önyargı aldı başını gidiyor, bobo'da haftalardır dökülüyor kimsenin gıkı çıkmıyor, hemen kaptan değişikliğine bağlamışsınız olayı helal olsun ...yusuf'un katkıları inkar edilemez ancak delgado ayarında bir futbolcu değil bunu hep söledim her zaman da söylerim, yusuf'un performansı bu ara iyi olabilir O'nun da kötü performansları olacak o zaman ne yapacaz hemen ertesi hafta yusuf'u da gönderelim mi? Delgado her zaman direkt skora etki edemiyor olabilir ancak bir maç sadece delgado'yu izleyin bakalım neler yapıyor, hem herkes futbolda 10 numara kalmadığından bahsediyor hem de gol atamadığımızdan, chelsea ya da liverpool kadar kaliteli orta saha oyuncularımız yok, biz futbolu biraz geriden takip ettiğimiz için şu durumda hala delgado kalitesinde adamlarla hücum etkinlikleri sağlayabiliyoruz. Delgado'yu gönderenler olmuş takımdan o zaman bi alternatif çözüm getirin ne yapalım 10 numarasız bir orta saha ya da forvet hattı mı olsun kurun o zaman bir orta saha ya da yusuf'u koyun hücuma oynasın bakalım kaç maç yetebilecek takıma, neredeyse bobo gol kaçırıyor ihale delgado'ya kalıyor, nobresiz bobo'yu da gördük bu hafta. Başka oyuncular da formsuz ya da kötü günler geçirebilir, delgado bu günleri de atlatacak ve kendisine inanmayanlara inat sezon sonunda şampiyonluk kupasını DELGADO kaldıracak .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Delgado yoklari oynuyor...Bobo yoklari oynuyor....kac haftadir böyle....sene sonunda teklif gelirse göndersinler delgadoyu tello'yu hem kaptan hemde serbest oynatsin yerinede iyi bir sol kanat oyuncusu alinsin... |
Delgado Bobo Cisse kesinlikle gitmeli.Delgado geldiğinden beri 3-4 tane klas gol attı başka da birşey yapmadı.Bobo çok kritik gollere imza atmasından dolayı (Liverpool,Marsilya,Gs,fb vsvs...) çok sevildi ama bence kötü bir forvet dribling yok hız yok bitiriciliği çok iyi değil çabuk yoruluyor vsvs...Hadi 2side iyi oynayamaz bari gençsiniz koşun onuda yapmıyorlar.İkisi de seneye gitmeli.Yusuf mu Delgado mu konusuna gelince tabiki tartışmasız Yusuf.Adam farkını gösteriyor zaten mükemmel ara pasları var adam eksiltebiliyor futbol zekası üst düzey.Delgadoya yeterince sabır gösterildi artık.Sezon oncesınde kaptanlık verıldı maaşına zam yapıldı ama potansıyelı bu kadar demekkı oynayamıyor adam tutmadı belkide.Sezon sonu gitmesi gerek artık. |
Delgadoya isteyen varken salin gitsin derim. Bazen güzel gol atiyor ama herif bizim lige uygun degil. Italyada, Almanyada hic oynayamaz. Adam da süper ince bilekler, teknik hepsi var ama olmuyor iste. Sert futbolu sevmiyor. Rakibe basmiyor. Mücadele yok. Kocaeliye Denizliye karsi show yapiyor. Diger maclarda ortada yok. Resmen hayal kirikligi. Kötü futbolcu degil ama ne derseniz deyin sanssizlik,sakatlik,formsuzluk,yorgunluk...... Adam bu sene Besiktasa bi sey veremedi. |
Alıntı:
|
delgado ne zaman istikrarli oldu ki ??? bir 10 numara bu kadar çok top kaybeder mi ?? Bence denizlinin delgadoyla baslamasinin sebebi onu hazir hale getirmek ... onemli maçlar bizi bekliyor ve maç eksigi vardi ... |
Türkiye`de Saat: 00:48 . |