![]() |
toramanin milli takima neden secilmedigini simdi anladinizmi bi adam salakca hatayi bikere yapar 13 dakikada 2 defa salaklik yapiyorsa besiktasin topcusu degildir bide gecen sezonki trabzon macini hatirlayin inonudeki yine ayni sekilde 10 15 dakika icinde 2 defa rakibe ayni pozisyonu yaparak oyundan atildi cift saridan kimse kusura bakmasin ozellikle kizlar toraman bu takimda oynayacak futbolculuk kapasitesi olmasina ragmen beyni bu kapasitede kesinlikle degil zapoyla sivoktan kurmali hoca defans hattini diye bas bas bagirirken bugunlerin gelecegini bilerek soyledim hocanin hala sansi var ligin son maclarinda zapo ve sivoktan kursun defans hattini bu odunlarla hicbir yere varamayiz sorumsuzlugun bukadarina sadece pes diyorum liderlik macimizda bunu yapan bi adamin besiktasta yeri yok artik bana gore |
ya sacmalama.. Emre Belezoglu, Sabri, Colin Kazim veya Volkan Demirel gibi adamlar milli takima aliniyorsa Ibrahim Toraman dunden alinmali. Hakem art niyetli, ayni pozisyonu Lugano felan yapsa gormemezlikten gelir, ayni Omer Erdoganda gormedigi gibi!! Birde Toraman bu macta sagbekte oynadi. Sivok-Gokhan Zan ikilisi super, neden her macta kritik hata yapan Zapoyu oynatsinki hoca? Gokhani fazla sevmem ama Cesarin hakkini Cesari vermemiz gerekiyor super oynuyor.. |
toraman hayranlarina dicek bilafim yok devam edin siz ama adamda besiktasta oynayacak beyin kapasitesi yok futbolcu sadece mucadele etmez ayni zamanda akillisida lazim yoksa toramanin yerine bi inek koyardik defansa oda kosardi onun kadar yorulmadan beyin olcak once |
Alıntı:
Bu macta hakem cok art niyetliydi yokse hicbir yerde bukadar kolay kirmizi kart verilmez!! |
İbRahim Toraman Beşiktaşımızın futbolcusudur . Bir hatayla futbolcu kötülenmez . beşiktaşa çok kolay kart çıkartıyor hakemler toramanın üzerinde başka takımın forması olsaydı birinci sarı kartı görmezdi Ne olursa olsun Beşiktaşımızın Futbolcularını eleştirebilirsiniz forumumuz bunu açık yanlız eleştiri hakeret boyutuna gelirse yada direkt hakaret olursa buna da karşıyız Bütün üyelerimiz için geçerlidir İyi ForumLar |
avrupa'nın en önde gelen hakemleri oyuncuyu oyunda tutmak için sabredebildiği kadar ediyo.. burda ise ilk fırsatta oyuncuyu atıolar bu yüzden türk hakemleri komplekslerinden hiçbi zaman kurtulamicak.. büyük takım oyuncusunu oyundan atınca büyük hakem olduklarını sanıolar.. |
Alıntı:
surda sen verilen kartlarin yanlis oldugunu soyluyorsan toramana kusura bakma senle ne futbolu nede kurallarini tartisamam bu saatten sonra ayricada ibrahim uzulmez icin herzaman dedim besiktasin oyuncusu degil diye toraman icinde diyorum artik tam duzeldi dedim bu sezon yine mahvetti takimi bu adamin yaptigi her hata besiktasin bir sezonuna mal oluyor farkinda degilmisiniz kardesim ilk hatasi olsa adamin anlarim bu kacinci biktik ulan artik bu ulan mecazi sana degil |
Alıntı:
iboya gelince... bence saçmalıyosunz ibrahim fazla motive olmuş bence... milli taımda emreyimi oynatırsının toramanımı? |
1.cisi İbrahim Toraman sağ bek falan oynamadı dün..Stoperler,Gökhan ve Toraman,Sivok önlerindeydi..Sivok K.Karttan sonra tandeme geçti.. 2.cisi dün Çoban çok Kötü bir maç yönetti..Ancak verdiği en doğru kararlar Toramanın kartlarıydı..İkiside sarı karttı.. 3.cüsü Hakem diğer pozisyonları lehimize çalması gerekirken çalmadı bu doğru..bu işin farklı bir boyutu..Ancak bu Toramanın yaptığı Affedilmez hatayı görmemezlikten geleceğimiz anlamına gelmez..Bencede cezalandırılmalı.. 3.cüsü İbrahim bu tarz hataları ara ara yapıyor..daha dikkatli olması lazım..Bende Toramanı burda eleştiriyorum.. 4.cüsü Toraman her ne olursa olsun Milli Takımda Oynayabilir,oynar,oynamalıdır.. |
Alıntı:
yahu sen surekli takip ettiginden bilirsin bu kacinci be kardesim bu kacinci daral getirdi artik bana bi adamin yaptigi her hata bir takimi bukadar kotu duruma dusururmu buyuk takim topcusu hatayi bikere yapar 2.sinde artik yapmaz bukadarmi sorumsuzluk olur bukadarmi akilsizlik olur inanamiyorum bu adamlar bide gecmis donemlerde besiktasin kaptanligini yapmis adamlar |
Evet abi yazdım ya haklısın..Aşırı motive olmaktan yapıyo,ölçüyü kaçırıyo,bende eleştiriyorum..Haklısın kesinlikle.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hadi oradan be kendini mourinho sanan çok bilmiş adam toraman gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan adam oynuyorsa deli ibrahim her türlü oynar , kurban olun siz deli ibo ma be . Adam 10 yıl dır herşeye rağmen gık demeden oynuyo be bir gün ne para için dırdır etti ne de yedek kaldığı zaman dırdır etti şerefi ile haysiyeti ile gücünün yettiği kadar hizmet etti ama sizin gibi skor taraftarlarına futbolu çok bildiğini sanan mourinho kılıklılara yaranamadı . yazıklar olsun be . Bir araştır bakalım takıma geldiklerinden beri toraman kaç kırmızı yemiş deli ibo kaç kırmızı yemiş , takımın en zorda olduğu anlarda bile deli ibo çırpındı elinden geleni yaptı . |
Yok bence sizin yazdığınız olayla toromanın seçilmemesinin hiç bir alakası yok. Geçen hafta resmen bir boks maçı izledik futbol adı altında. Bu şımarık kendini bilmezler milli takıma alınıyorsa toromanda tabiki alınmalıdır. Toromanın alınmamasının tek sebebi, Terimin bir türlü doymak bilmeyen egolarıdır. |
basliga aldanmayin baslik toroman neden alinmiyor milli takima falan diye fazla gundem oldugu icin atilmis bir baslik benim acimdan icerikleri okuyun konunun iceriginde milli takimdan bahsetmedim hic farkindaysaniz |
Bende zaten alakası yok diyorum. Konunuza değil başlığınıza yorum yaptım . Bu şekilde algılarsanız sevinirim. |
Alıntı:
|
BesiktasForum.Net Futbolun Dostluğun Taraftarlığın yer aldığı bir sitedir lütfen Birbirinizi kırmadan yorumlar yapın ! İyi ForumLar |
Alıntı:
herseyı cok ii bilen arkadasım senı bı daha uyarmıycam yazdıgın yorumlarda sacma sacma yakıstırmalar yapma kımseye ! |
Yahu artik yorumlarınız cok basit olmaya basladi , magazincileri geçtik valla. Futbolcu Kötü oynuyor diye , Futbolcuyu gönderiyoruz Kırmızı kart gördü diye , Milli takima Göndermiyoruz basit söylemler bunlar |
abicim çok ağır konuşmuşsn tormamn Türkiyenin En ii stoperlerndendir. Milli takımda oynamamasının sebebi hareketler falan değil sadec Terimin egosudur... Toraman kulübümzn en değerli oyunclarındandır sonuna kadar arkasndayım milli takımda oynamalıdır... |
Alıntı:
bu tur topculari liverpol manu chelse milan inter real barcelona gibi takimlar gnderdigi icin buyukler bizde bu tur topculari bas taci yaptigimiz icin turkiye liginin bir adim otesine gecemiyoruz bilmem anlatabiliyormuyum barcelona ronaldinhodan bile vazgecti gecen sezon sampiyonluguna maal oldugu icin siz her sezon boyle kartlar goren adama sahip cikmaya devam edin o zaman onlar barcelona olarak kalir butun dunya tanir bizde besiktas olarak kaliriz sadece turkiye tanir olay bukadar basit onlar dunyanin avrupasindan asyasina forma satar sende turkiyedeki taraftarlarina bile forma satamazsin boyle futbolcularin yuzunden kusuruma bakmayin bi yanlislik yapmisim modlardan ricam lutfen bu konuyu kapatiniz hatta siliniz mumkunse cunku bizim zaten turkiyeden ileriye gecmeyi dusunmeyen bir yonetimimiz oldugu gibi ayni dusunceleri paylasan buyuk bir taraftar toplulugumuzda var cok uzgunum harbiden bunlari boyle dusunen bir taraftarimiz oldugu icin bu kirmizi bizi sampiyonluktan ederse sampiyonlar ligine giremezsek bu basit soylemlerin gercekte nekadar dogru soylemler oldugu kafaniza dang edebilir belki |
Yahu Toraman'ın haline mi üzülelim yoksa sizin ilginç yorumlarınıza mı? Bize yakışmıyor.Bir kırmızı kart gördü diye,adamı kesmeyelim.Sabırlı olalım... |
siz toromani bosverinde delgadoya bakin bana göre cisseyle ikisi derhal bavulunu toplayip gitsin, bu adam halen nasil sabirediliyor anlamiyorum dün hic bir olumlu hareketi varmiydi? bide bu adam kaptan resmen yerlerde sürünüyordu ne pas verebildi ne sut, korneri bile adam disari ati yaw. benim artik bu adama tahamülüm falan kalmadi defolsun gitsin |
Alıntı:
mesele bu zaten arkadasim sadece 1 kirmizi kartmi gordu bu adam iyice bi dusunun bakalim sadece bir kirmizi olsa bizde salak degiliz saglik olsun der geceriz herhalde cezadan geldi cezaya girdi hemde liderlik macimizda belkide sampiyonluga cok buyuk bir adim atacagimiz haftada hemde sivas puan kaybetmisken 13 dakikada gordugu ayni pozisyondan 2 kart icin sadece bir kirmizi kart gordu diyebiliyorsaniz ben birsey demiyorum size yahu kardesim ilkini gordu hadi ikinci kartinida ne biliyim adamlar gole gidecekde ataga cikarken faul yapipta falan gorse yine birsey demiyecem ayni sekilde goruyorum yahu ayni sekilde boyle birsey olabilirmi hemde takim kaptanligi yapmis adamlar bunlar bu takimda |
Barcelona Vazgeçmedi , Milan Parayi verdi Ronaldinho'yu Aldi. Neden Turkcell Süper Lig'inden Öte'ye Gidemiyoruz , sorunada Şöyle bir yanit vereyim. " Turkcell Süper Liginde Sadece 'Beşiktaş' Diye bir takım yok , Görüyorsun Lig'deki olanları. Hakemler , takımlar , futbolcular , başkanlar vs. yaptikları yorumlar , ettikleri kavgalar , tezgah'lar vs. Sadece 'Beşiktaş' Degil , Hic bir Takım Turkcell Super Lig'den Öteye gidemez Bunlar yaşandıkça " Saygılarımla ~ Teşekkürler. |
bende suan cok büyük saskinlik yasiyorum:S Toraman kendi hatalari üyüzündne atildi, kabul. Hatasiz futbol olurmu?olmaz. Toraman kadromuzda bulunan futbolculardan belkide en kalpten, en isteyenidir sampiyonlugu,basariyi. Belki 11-11 kalsaydi mac sonuc gene berabere olurdu, kimse bilemez bunu. Bu tür söylemlerini nasil söylüyorsunuz anliyamiyorum: Toraman besiktasin futbolcusu degildir, iyi degildir...nasil ya? Ibrahim Toraman Türkiye liginin belki en iyi stoperi...en mücadeleci oyuncusu...tabiki onunda zaaflari var ama cok iyi bir futbolcu. Delgadi belki 10 Numara oynamadi gene, Cisse herzamki Cisse, serdar özkan gene kötü oynadi...ama "yollansin,gitsin, bu takimda ne si var" gibi seyler denilmemeli bu takinin futbolcularina...sezon bitsin bunlari konusuruz...simdi bir dahaki macta cisse bizi ipten alsa....delgado mükemmel oynasa...toraman kritik kademeler yapsa...serdar özkanin cok katkisi olsa galibiyete, bu sözler ne olacak? Elbette futbolcularimizi tek tek elestireceiz, kendimizce "su iyi, bu kötü, su gitsin, bu gelsin" diyecegiz...yönetimde ve teknik heyette alacak verecek futbolcu ama yanlis zaman arkadaslar...sampiyonluk ve kupa yolunda hic bir futbolcumuz bunlari hak etmiyo...kendi kenimize problem yaratmanin anlami yok...biz güvenmezsek iyi oynayanada, kötü oynayanada kim güvenecek,sahip cikacak bu takima?... Sonuna kadar Toraman, sonuna kadar 20-21 fubtolcu ve sonuna kadar Mustafa Denizli....sonuna kadar besiktasimiza destek... saygilarimla.. |
Toraman turkiye'nin en iyi stoper'i. Emre asik tuncay'a, nobre'ye, batuhan'a neler yaptigini biliyoruz. ama toraman bir sey yapiyor hemen takim'dan atiyorsunuz. arda turan bordo'ya karsi kafa atiyor, fener'e karsi mac oncesi fenerbahce taraftarina el hareketi yapiyor, semih'e vuruyor. Son fener-gs derbisinde hakem'e serefs*z dedi ama o bir yildiz. toraman bir kirmizi gorüyor hemen sacmaliyorsunuz. ben arda, emre'yi falan suclamiyorum ama size örnek veriyorum |
Alıntı:
|
toraman ne yapar ne eder bilmiyorum ama dün takımını kesinlikle satmıştır.beşiktaşta oynuyorsan yapmicaksın abi.2 puanla kaçırırsak birşeyleri o zaman anlarsınız |
Alıntı:
|
o ßeyin kaPesiTesi yoq madem..macı kurtaRnca nasıL ßa$ taCı yaßıosun o zaman ? nasıL haLa ßu takımda ? n oLursa oLsn taKmda kaLıo ? ßo$werseNe yha..ßi soRumLu aRıosan maCı katLedn oDa haKemLer..! |
bence sen yenilgiyi kabullen tamam mıı her yenilgiden sonra futbolcuya teknik direktöre sataşma hem de salak olsaydı böle bi takımda değil fb de oynardı sen herkes hem o da keyfi için yapmadı onlarıı takım için yapt bu salaklık değil hata oluyo tabii senin gibi biri anlayamz çünkü sne kendine bakmayan bir insansın benden ne kadar büyük olursan oll bunlarıı söelmek zorundaydımm |
Yaptığı salaklıklar yüzünden Türkiye ve Avrupa'nın sayılı oyuncularından biri olamadı. |
toraman'i severim ama ara sira boyle hatalar yapiyo hele dünkü hatasi bence Sari kartlik haketti arkadslar bence hakem bi o pozisynda dogru karar verdi.. Bizim eLLe atilmis GOLLEre Ihtiyacimiz yok ! |
oldu bir kere adamı idam edicekler nerdeyse maçın sitresinden istemeden yaptığını düşünüyorum ben bu kadar kolay harcanmaması lazım toramanın |
Alıntı:
|
dünki maçta yemiş olduğu sarı kartlarda hatalı olduğu kabul...Hele ki sarısı olduğu halde 2. sarıyı yemesine bende kızdım ama bu ne Toromanın kötü bir futbolcu olduğunu ne de bu takımda yer alamayacağı anlamına gelmez... Şu anda türkiyede belki de en iyi kesici durumda ki adamdan zaman zaman böyle hatalar yapıyor diye vazgeçmek Beşiktaşımıza yarar sağlamaz... Her kırmızı yiyen adamı göndereceksek hala 100. yılımızda öve öve bitiremediğimiz zagonun yada noumanın takımda yeri olmazdı ... O yüzden yorum yaparken olayı tek bir pencereden değerlendirmemekte fayda var... |
trabzon macında gosterılen kartları hatırlaaa bu zamana kadar super oynuyordu toraman bu macta ıkıncı pozısyonda refleks olarak kaldırıyor ılkınde sarı bıle verılmeyebılır ıkıncısıde verılmeyebılır hatalı ama hemen bır macta ustune gıtmeyın adam bu sezon tek kotu oynadıgı mac bu |
Alıntı:
bugün ekrem-holosko-yusuf o golleri atsa hiçkimse ağzını açmıcaktı.illaha bi günah keçisi mi lazım |
Türkiye`de Saat: 15:52 . |