![]() |
çelik bey siz baska maç mi izlediniz Taraftari susturmusmuslar.. ayrica derbi tadindaymis dünki maç :) buna gülerim bursaspor'un BESIKTASIM'la kendisini 1 tutmasina çok gülüyorum ya.. 10 kisydik DERBi tadinda geçti ya 11 olsaydik :) ?? |
ben başka maç mi seyrettim galiba:y::y: soyleyin ya...yoksa lig tv'yi mahkemeye verecem :D:D |
bu budur alayına gider.ah bir 11 kişi kalabilseydik.. |
yha adam herhaldi maçta uykusu vardı veya sağırdı %100 ikisinden biri beşiktaş taraftarı hiçbir zaman susmas susturamassınısda ne çevik kuvvet ne de başkası alayına gider!!! |
Bunlar beyinlerinin üzerlerinde oturuyolarda ondan bole malca yorum yazıyolar... |
ağzı olan konuşuyo.. bu insanlar kim yaa bi takım birz yükselişe geçince başkanları 2. başkanlarının ağzına vuruyo susun azcık kardeşim yaa çok komik oluyosunuz bide demiş susturduk :D çok güldüm şampiyon olmuş gibi tezahürat yaptı beşiktaş taraftarı diyor herkes bu nediyor :) |
madem tek taraflı maç izlemek kötü oluyor o zaman Beşiktaş taraftarını neden bursaya almadınız??? |
Kendilerni bu şekilde rahatlatıyorlar.. Saflar:D |
bu taraftar umutların kırılabileceği herşeyin bitmeye yüz tuttuğu fenerbahçe maçında 1-0 yenikken 132 desibellik bir dünya rekoru kırmıştır..sizin susturmak haddiniz deil! |
bu taratari kizdirma oyle bi bagirirlar ki bursadaki senin gecekondunun keremitleri duser ...bunu boyle bir .... ayrica hiyari severmisin ne de olsa sizin renginiz |
Türkiye`de Saat: 02:51 . |