![]() |
iyi transfer olur ama Kimin yerine oynatilacak ? |
bursali volkana gerek yok sezer olur özer hurmaci da olur ama en önemlisi topuz orta sahaya bomba gibi oturur sezon sonu görecez |
Alıntı:
satarlarda eski fiyatının iki katına ... bu hafta ksk- manisa maçındaydm sezer yine attı golünü teknik bi oyuncu alınmalı bence... |
Alıntı:
|
Alınabilir bence de, beğeniyorum Sezer'i, iyi oyuncu... |
Alıntı:
|
ya birde korkuyorum açıkçası bank asyada iyi oynayıp sonra süperligte batan oyuncuları biliyoruz örneğin ibrahim akın gol kralı olmuştu yanlış hatırlamıyorsa geldi beşiktaşa potansiyeli vardı ama hiçleri oynadı bilmiyorum boşuna çok para verilmesin iyi analiz edilsin gerçekten kaliteliyse alınsın derim |
Tanımıyorum valla :) |
Sezer için manisa çok iyi rakam istiyor. O rakamı vermek zorolur. Sezer U-16 lardan beri takip ettiğim bir oyuncu, ispanya ile final oynayan teknik direktörlüğünü Abdullah Avcı ve Turan Mesci'nin yaptığı ekibin kaptanıydı diye hatırlıyorum ama bu bilgide emin değilim. Kendisinden beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi. Almanya dan Manisaspor a gelme tercihi onun bu çıkışı yapmasındaki en büyük engeldi bana kalırsa. Tevfik Köse de, Mevlüt Erdinç te Sezer ile aynı takımda oynuyorlardı ve sezer onların kaptanı idi. Tevfik ve Sezer istenen noktada değiller ama Mevlüt onlara nazaran daha iyi bir gelişme gösterdi. Sezer bizde beklenen çıkışı yapabilir ama gaza gelipde büyük rakamlar vermemek gerek. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:04 . |