![]() |
Juan Román Riquelme arkadaslar 30 yasında ve boca junıors da oynuyor super bır yetenek ıstenırse alınabılecegını dusunuyorum dusunsenıze orta sahada riquelme hagının galatasaraya yasattıklarını bıze yasatabılır |
yattı kafama :D:D |
olabilir mantıklı :D:D |
neden olmasınn ki |
daha bi sene önce 12milyona transfer oldu Bocaya.. yani hayal..ve bosuna kacmadi güney amrikaya.. |
evet ya bence cok mantıklı delgadonun yerıne gayet ıyı olur delgadoyu 5 mılyon eurodan asagıya satmayız saten o paraylada kesın alırız hem avrupada adımız duyulur hemde kulube acayıp gelır getırır |
da alınabilicek biri.... villarealde neler yaptıını hepimiz biliyoruz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gelmez :) |
Alıntı:
gelmek istemiceni sanmıorum alınırsa faydalı olur |
dilimde tüy bitti... 10 tane saçmasapan adam alacaklarına alsınlar şu adamı... |
o parayı başkan hayatta vermez |
Geleceğini pek sanmıyorum ama alınırsa harika olur tabi. |
En az 10 Milyon € Bonservisi vardir onun , biraz zor gibi görünüyor |
keşke alınsa süper adam tam bir 10 numara acayip iyi oyuncu saçma sapan oyuncu alıcağına alsın tertemiz işte na yapıcağını biliyoruz adamın |
riquelme arjantin'de oynamak istiyor. Ordan onu kimse alamaz |
Birdaha avrupaya donmemek uzere ulkesine Boca Juniorsa gitti. Bircok avrupa kulubunun teklifini red ederek gitti. Yillik zaten 4,5 milyon dolar aliyor. Neden gelsin adam. Ruyalarinin takiminda oynuyor.. |
bu tür konulari cok sacma buluyorum kimse kusura bakmasin..fol yok yumurta yokken...bende aciyim "Lionel Messi" diye bi konu ve burada "gelmez"..."cok pahali"..."gelse süper olur" gibi yorumlar yapalim:) |
rıquelme avrupayı özlediğini falan söylüyordu.şamp.ligini falan duysa şehri taraftarı tanıtsalar bence gelir 2010da sözleşmesi biten bi adama 7-8 milyon ver alırsın |
Ütopya.:) |
Kesinlikle Deolgado ya 10 basar...! |
1000 basar |
Alıntı:
bonservisi kaç para kardeşim senden ondan haber ver git konuş delgado ile takası kabul ediyorsa kulübü neden olmasın . :D :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
alınmayacak bir topçu değil ...Beşiktaşımızda çok iyi işler yapar ve iyide reklam yaparız... İş paraysa zaten o adamın takıma sağlayacağı reklam verilecek parayı tekrar kazandırır...Unutmamak gerekir ki marka almış olacaksanız paraya kıymak zorundasınızdır.... |
Alıntı:
Villarealda kadro disi kalip cok uzuc fiyata Bocaya gitti. 5 veya 6 milyon avro felandi. Arjantin takimi 12 milyon euro veremez. |
çok yetenekli bır oyuncu ama arjantililer her yere uyum sağlayamıyor ...riskli bir transfer olur ... |
10 numara kolay iş değil bence denizli iyi bir on numara alır. Beşiktaş günümüz futboluna uygun 10 numara alır |
Alıntı:
|
Riquelme... Tam bir kapalı kutu. Ama bizim bu riski almaya , bir kez daha hayal kırıklığına uğramaya sabrımız var mı ? |
benim var. riquelme gelsinde başka birşeye gerek yok. |
Alıntı:
|
olabilir ama bun uygulayacak adam yok .... |
hayal etmek parali degilya edelim hayalimizi biz... |
Türkiye`de Saat: 08:05 . |