![]() |
ilk olarak adam avrupada oynamak istese bize gelene kadar 10 klup daha talip olur ikinci olarakta adam gelmek istese bile o maddi güç bizim yönetimde yok |
Alıntı:
|
riquelme staddaki adam kadar dışarda da bi okadar adam bırakacağı bir transfer olur.hele birde ronaldo haberleri varki patlama olur. |
offf sen ne diyosunn ronaldonun arkasında roman riquelme aman yarabbii türkiyeyi azıma almıyorum ztnde avrupadaa coşarız yanii |
saçma sapan konuşmayı bırakın Allah aşkına arkadaşlar ronaldo dediğiniz ölmüş EŞŞEK Beşiktaşımıza kakalanamaz burası emekliler kulübü değil . riqelme de tamamen fantazi bir olay olmayacak dua ya amin demyin , transfer dönemi yaklaştı yine manager oyunu oynayanlar coşmaya başladı , GERÇEK HAYATLA OYUNU BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYIN . |
birincisi o oyunu herkes oynamıyor bu kanıya nerden vardın anlamış değilim ikincisi senin düşündüğün gibi düşünmüyorum eğer alınırlarsa diyoruz ztn alındı diye birşey yok alınırsayı konuşyoruz üçüncüsü düşüncelere biraz saygılı olmanı tavsiye ederim |
riquelme olursa iyi olur yanlız bence zor ancak lyondan junınho neden olmasın gese anlaşmıştı cincondan önce ama gese-febe maçındaki olaylar yüzünden gelmemişti bence junınho delgadonun yerine gelmeli yerli olarak da özer hurmacı iyi bir alternatif olabilir |
Alıntı:
Manager oynayanlar kendini belli ediyor kardeşim kimseyede saygısızlık etmiyorum boş ve mantıksız konuşmaları sevmiyorum sadece burası ciddi bir forum takımın futbolcuları ve gazeteciler de takip ediyordur muhtemelen onun için burada mantıklı olmak ve gerçekleri konuşmak lazım . |
hayal gücünüz çok geniş keşke olsa ama nerdeeeee unutun ve bence konu da kapatılsın |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:23 . |