![]() |
delgado ne işe yarar ? seni seviyorum delgado ama sen asla 10 numara değilsin !!! hele hele BEŞİKTAŞ'ta kaptanlığı ve 10 numarayı hiç haketmiyorsun !! en çok kazanan ve en çok saç baş yolduran ilk 3 oyuncumuzdan birisin.. her maça, hadi artık delgado göster kendini , gibi düşüncelerle başlayıp , yine hayal kırıklığıyla bitirmemek için yazıyorum bu yazıyı .. artık sana güvenmiyorum .. artık senden ara pasları , şık hareketler beklemiyorum .. ayağındaki topu 2metre yanındaki takım arkadaşına at yeter .. adına şarkılar yazdığımız ender yabancı oyuncularımızdan birisin ama sen sana olan bu sevgimizi haketmiyorsun !!!! |
bu konu bence çöpe gitmeli şu zamanda açılıcak konu deil bu.. |
takım şampiyonluğa giderken nasıl konular açıyosunuz böle ya.... |
düşünceleri zamana ve yere göre şekillendirmeye çalışmak , en büyük zorbalıktır !!!!! |
Alıntı:
eğer oyuncundan bişey bekliyosan eleştiricen zamanı iyi seç |
şampiyonluğa giderken böyle çemkirmeye gerek yok hiç birimiz kör değiliz herşeyi görüyoruz zamanı gelince lig bittiğinde konuşacağız şimdi yeri değil . |
bence delgado ayarında türkiyede bitane bile topçu yok.... bu adamki bu takımın kaptanı sevmiosundur hoşlanmıyosundur futbolunu beğenmiosundr.. bişey demiorum... ama saygıyı hakkettiğini düşünüorum... bu delgado sezonu çift kupayla kapar |
sizin gibilere inat bu sene hem süper lig şampiyonluk kupasını hem de türkiye kupasını KAPTAN DELGADO kaldıracak .. |
Alıntı:
Abartma kardeşim 70 milyon luk Türkiye de Delgado dan daha iyileri de vardır en azından yusuf bile bu yaşında daha iyi delgado dan . Geldi geleli bir iki maç hariç hiç bişey yapmadı delgado . |
Bu Delgado konusu iyice sıktı artık...Beğenirsiniz,beğenmezsiniz..beğenirsen alkışlarsın ,beğenmezsen alkışlamazsın..yetti artık bu gitsin kalsın muhabbeti..bu takımın hocası var ,yönetimi var..işlerine yarayacaklarına inanıyorlarsa tutarlar,inanmıyorlarsa tutmazlar..Oyuna girdikten 10 dk.sonra rakibine kafa,yumruk atıp takımı 10 kişi bırakan psikopatlardansa,oyunda kaldığı süre içinde gücü ve yeteneği ölçüsünde çırpınan,yedek kalınca problem çıkarmayan,ahlaklı oyuncular her zaman tercihimdir.. |
Türkiye`de Saat: 06:45 . |