![]() |
delgado ne işe yarar ? seni seviyorum delgado ama sen asla 10 numara değilsin !!! hele hele BEŞİKTAŞ'ta kaptanlığı ve 10 numarayı hiç haketmiyorsun !! en çok kazanan ve en çok saç baş yolduran ilk 3 oyuncumuzdan birisin.. her maça, hadi artık delgado göster kendini , gibi düşüncelerle başlayıp , yine hayal kırıklığıyla bitirmemek için yazıyorum bu yazıyı .. artık sana güvenmiyorum .. artık senden ara pasları , şık hareketler beklemiyorum .. ayağındaki topu 2metre yanındaki takım arkadaşına at yeter .. adına şarkılar yazdığımız ender yabancı oyuncularımızdan birisin ama sen sana olan bu sevgimizi haketmiyorsun !!!! |
bu konu bence çöpe gitmeli şu zamanda açılıcak konu deil bu.. |
takım şampiyonluğa giderken nasıl konular açıyosunuz böle ya.... |
düşünceleri zamana ve yere göre şekillendirmeye çalışmak , en büyük zorbalıktır !!!!! |
Alıntı:
eğer oyuncundan bişey bekliyosan eleştiricen zamanı iyi seç |
şampiyonluğa giderken böyle çemkirmeye gerek yok hiç birimiz kör değiliz herşeyi görüyoruz zamanı gelince lig bittiğinde konuşacağız şimdi yeri değil . |
bence delgado ayarında türkiyede bitane bile topçu yok.... bu adamki bu takımın kaptanı sevmiosundur hoşlanmıyosundur futbolunu beğenmiosundr.. bişey demiorum... ama saygıyı hakkettiğini düşünüorum... bu delgado sezonu çift kupayla kapar |
sizin gibilere inat bu sene hem süper lig şampiyonluk kupasını hem de türkiye kupasını KAPTAN DELGADO kaldıracak .. |
Alıntı:
Abartma kardeşim 70 milyon luk Türkiye de Delgado dan daha iyileri de vardır en azından yusuf bile bu yaşında daha iyi delgado dan . Geldi geleli bir iki maç hariç hiç bişey yapmadı delgado . |
Bu Delgado konusu iyice sıktı artık...Beğenirsiniz,beğenmezsiniz..beğenirsen alkışlarsın ,beğenmezsen alkışlamazsın..yetti artık bu gitsin kalsın muhabbeti..bu takımın hocası var ,yönetimi var..işlerine yarayacaklarına inanıyorlarsa tutarlar,inanmıyorlarsa tutmazlar..Oyuna girdikten 10 dk.sonra rakibine kafa,yumruk atıp takımı 10 kişi bırakan psikopatlardansa,oyunda kaldığı süre içinde gücü ve yeteneği ölçüsünde çırpınan,yedek kalınca problem çıkarmayan,ahlaklı oyuncular her zaman tercihimdir.. |
delgado gibi takımda çok yatan futbolcu var ama şimdi konuşmanın sırası değil sezon sonu enine boyuna konuşuruz |
Delgado ile ilgili bu kadar eleştiriyi anlamıyorum ama şu anda Beşiktaş'ın en değerli oyuncusu konumunda Delgado. Ankaraspor maçında fena değildi, gene Delgado eleştirildi. Maçı nasıl izlediğinizi bilmiyorum ama rakip takım teknik direktörleri takımlarında Delgado gibi bir oyuncu isterken biz Delgado yu göndermeye çalışıyoruz. Hepimiz futboldan o kadar çok anlıyoruz ki, teknik direktörden iyi biliyoruz Delgado'yu. Sverisson diye bir adam geldi zamanında ulemalarlar düz oyuncu dediler, bundan Türkiye de 1000 lerce var dediler adamı gönderdik, Ronny Johnsen geldi futbolcu değil dedik, komik bir rakama gönderdik, Karhan geldi, gereksiz dedik gönderdik, Marcus Münch e nasıl sol bek dedik, büyük takımın oyuncusu değil dedik bu paraya daha iyisini buluruz dedik gönderdik bunun gibi 10larca örneği var şimdide bazılarının ağzına Delgado sakız oldu. Bırakın bu Delgado düşmanlığını. Bu adam iyi oyuncu. Tek top oynamayı bilmeyen, hızlı futbol nedir bilmeyenlerin gazına gelip de eleştirilerde bulunmayın artık. Rahat bırakın adamı. Bugün Delgado eleştiriliyor yarın sıra Tello ya gelecek. Sonra da sıra Ernst e gelecek. Anlamıyorsunuz değil mi bunların bir çeşit koşullandırma veya yönlendirme sonucu olduğunu. Basın eleştirecektir, çünkü basının satış yapmasının yollarından birisi budur. Yorumcu dediğiniz kaçı gerçek yorumcu, yada analizci. Sadece atıp tutmayı biliyorlar. Çünkü o şekilde gündeme geliyorlar. Çok merak edenlere Delgado kötü olsa İtalya dan da, İspanyadan da izlenilmezdi. Elimizdeki değerleri köreltmek için çırpınıyoruz. Delgado Beşiktaş a geldiği sene UEFA da en çok gol atan oyunculardan birisi idi. Delgadoyu bu denli eleştirenler avrupa kupalarında Beşiktaş a nasıl bir katkı sağlamışlar, bir sorun kendilerine. Şampiyonlar ligine kaldığımız zaman Delgado'nun golleri ile kaldığımızı ne çabuk unuttunuz? Ligin bir bölümünü sakat olarakar geçirip, devre arası iyi antreman yapamamasına rağmen 6 gol 4 asistle oynayan bir oyuncu kötümü istatistiğe sahip? yada bu kadar eleştirilmeyi mi hak ediyor? Sadece şampiyonluğa odaklanın. Oyuncuları eleştirmek mi istiyorsunuz 1 ay bekleyin. Sonra istediğiniz kadr eleştirin. Artık Delgado konusunu kapatmak gerek. Şampiyonluk yolunda el freni gibi davranmayın. |
Alıntı:
Abi bırakın Allah aşkına gözümüz kör değil delgado nun ne yaptığını izliyoruz saha , aşırı derecede top kaybetmekten ve devamlı yerde yatmak tan başka ne yapıyor birde habire sakatlanıyor bu kadar narin 10 numara olmaz. 10 numara dediğin güçlü kuvvetli olur takımı sırtlar . konu şuan kapatılmalı onda hem fikirim . |
Yahu Delgado Geldiğinde , " Delgado şöyle , Delgado Böyle " Diyorduk , Şimdi Delgado 'nun Performans'ı düşük " Delgado Futbolcumu , Delgado Gitsin " Basit cümleler artik , Çöp'e gitmesinde fayda var bu konunun. heleki şu durumda çok gereksiz bi konu |
yaa çocuklar anlamıyorum yaa..ne demek 10 numara..on numara diye bir tanım sadece bizde var..Pele 10 numaraydı..ve 10 numaranın başlangıcı idi..seyrettiniz mi hiç Peleyi..çok mu güçlü kuvvetliydi..kendine iş ve tiraj arayan salak yorumcuların uydurduğu,bazı oyuncuların sa sahada yatmak için arkasına saklandığı bir şey 10 numara masalı..ne yani 10 numara tam puan demektir mantığı ile 5 numara giyen yarım oyuncu mu..yada 15 numara giyen süpermen mi..Sahadaki pozisyonlara gelince ,10 numara diye bir pozisyon mu var..yani ;sağbek ,stopper,santrafor ..vs..vs.. bir de 10 numara mı var..haa..oyun kurucu dan bahsediyorsanız;her maçın,her setin ayrı bir pas merkezi olur..bu sadece futbol oynamış olanların bildiği bir şey..Delgado ya gelince..o takımın pas merkezlerinden biri..İnsiyatif alıp dikine oynadığı için çok top kaybediyor..Sahada asla eli belinde değil..en azından bölgesine kadar gelip orayı kapatıyor..çok formsuz olduğu da bir gerçek..ama asla futbolu sadece tv den seyredenlerin ağzına sakız olacak biri de değil.. |
2-3 gün öncede buna benzer bi konu açıldı..o zaman da aynı tepkiyi verdim..Arkadaşlar Bu konuları sezon sonu tartışsak çok daha iyi değil mi ? Şampiyonluğa koşan bir takımda bunları şuan tartışmak abeste iştigalden başka bir şey değildir.. Delgadonun performansından bende hiç memnun değilim..ancak şimdilik sadece Delgadoya değil Tüm oyuncularımıza hatta yönetime,teknik yönetime destek vermek zorundayız..Lütfen !! |
benzer konu ile bende delgadoya kızdığımı söyelemiştim sezon sonu na kadar beklemekten başka çare yok eskişehir maçı çok önemli ben sonkez daha hadi delgado bu maçı sen bitir seni ayakta alkışlayalım... |
Şunu da belirteyim kızmakla sonuna kadar haklısınız..Bende çok kızıyorum..Ancak zamanı değil bu tür yorumlar için..Sezon sonu enine boyuna tartışırız.. |
Alıntı:
|
Ramazancım..ne yalan söyliyeyim ben şu "kızmak" sözüne de pek katılamıyorum..Neden kızıyoruz..ki Biz ancek beğeniriz ya da beğenmeyiz..ki şu sıralar ben de beğenmiyorum Delgado yu..Adamın oynadığı oyun belli stili belli..Asla antrenmandan kaytaran biri de değil..demek ki açığı kapatamıyor..Haa..Lincoln gibi yapar kızarız ama.bu adam çalışıyor didiniyor ama demek ki yanındaki oyuncularla aynı frekansta değil..Bu yıl artık olmaz ama önümüzdeki yıl artık gidermi kalırmı onu da hoca değerlendirir.Kalırsa da muhakkak ki yeteneklerini ortaya çıkaracak bir formül bulur..Aslında Fink in alınması Delgado nun kalacağına işarettir bence...Bize düşen se sahada iken desteklemek.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zamanı değilmişşşş.... yeri değilmişşşş..... açık ve net olmak , her şeyi zamanında söylemek ne zaman suç oldu ?*? hem nerden biliyorsunuz zamanı olmadığını ? belki yarın çok geç olacak ??? pısırıklığı bırakın ve gözünüzle gördüğünüz gerçekleri saklamayın '!!! |
Alıntı:
Sözleriniz de anlaşılan açık ve netlik değil, futbol konusunda boş olduğunuz. Onu da dışa vurmuşsunuz. Acı olan buna kendinizi de inandırmanız. Futbolda matematikteki gibi formül yoktur. Kalıplar yoktur. Kişilere özgü yorum vardır. Sizin yaptığınız da yorumdur. Kişiye özgüdür. Kimsede size katılmak zorunda değildir. İnsanlar kendi görüşünü söylerler. Buna katılırsınzı yada katılmazsınız. Sonuçta burası forum ortamı. Burada denmek istenen "Tartışmaları sezon sonuna bırakın", şu anda 6 hafta var, 7 maç var. Özetle; Tartışmak ayrıdır, onunda kendine özgü bir üslubu vardır ama sizin yaptığınız tamamiyle saçmalama. Tartışma değil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu renklere gerçekten aşık olsan kendini oyuncunun yerine koyar öle düşünürsün lafını ona göre seçersin zamanı ona göre belirlersin.. . umarım delgado bu lafları sana yedirir önümüzdeki 6 haftada.. o zaman bu foruma girip nası yorum yazıcaksın çok merak ediyorum ! |
Delgado benim gözümde çoktan bitmişti zaten, güvenmek mümkün değilki ona bu saatten sonra...Ondan tek isteğim, şu önümüzdeki 6 maçta elinden geleni yapsın, 6 maçı geçtim hadi, 2'sinde veya 3'ünde çıksın bir şeyler yapsın yeter, sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil...Yeterki şu şampiyonluk yolunda, bize köstek ! değil destek olsun, bu takımın kaptanı olduğunu unutmasın ve ona göre oynasın... |
Alıntı:
bu yüzden yeri diil diyorum herkezin görüşü kendine... herkez dilediini söylemekte özgür... |
ya şu bi gerçek bobo delgado cisse bu üçlü şu saatten sonraağzıyla kuş tutsa yollanmalı |
herkezin görüşü farklı tabi.... |
delgado bizim kaptanimiz, 10 numaramiz, desteklecegiz..besiktas sevgisi icin, delgadoyu sevdigimiz veya sevmedigimiz icin degil...besiktasimizin futbolcusu oldugu icin |
delgado'nun performansını hiç beğenmiyorum denebilir ama bu tür yorumlar benliklerde kaos yaratmaktan başka işe yaramaz... |
Alıntı:
|
Ne düşüşü yaratacakki yaf, abartılıyor bu da...Delgado bunları mı okuyor sanki, adam antremanında...Maç içinde yuhlanmıyor, ıslıklanmıyor, buna dua etsin o, daha ne yapalım yanii...Hep biz hep biz, birazda futbolcular kednilerine baksın yaf...Bir futbolcuya bir maç sabır gösterirsin iki maç gösterirsin, herkezin bir sabrı vardır, taştı artık bu, kaç sene oldu bekliyoruz yaf, insan biraz olsun oynar, kendi için oynamıyor anladık bari şu taraftar için oynasın... |
Sezon sonu gelsin daha doğru değerlendiririz. |
offf hoca görmüyormu performansını nasıl oynadığını filan siz hocada daha mı ii bileceksiniz oynatıyorsa b bildiği vardır demkki tmm bizde eleşdiriyoruz güzel oynadığını düşünmüyoruz ama yapılacak işey yok arkadaşım ama lütfen yorum yapan arkadaşlarada sesleniyoum herkesin kendi düüşüncesi düşüncelere saygı lütfen |
istersen oyundan ciksin, sen gir oyuna. olurmu kaptan zarko ? :) |
yararlı olmayan adamın yeri olmamalı... |
Alıntı:
Pascal Nouma gibi bir adami istemzsin demek sen ?? |
ya yeter şu konuyu gördükçe uyuz olmaya başladım!!!... |
Türkiye`de Saat: 17:15 . |