![]() |
ben ona olan güvenimi coktan kaybetim, sezon sonu gitmeli ondan bize hayir gelmez |
yazının altına olduğu gibi imzamı atıyorum. |
bence delgado hiçbir işe yaramaz.geleli kaç yıl oldu adamdan 3-5 maç dışında hiçbir şey görmedik.o kadar para alıyor ama karşılığında bize bir şey vermedi.bekliyoruz delgado şu maçta düzelecek bu maçta kendine gelecek ama boşa.bence talibi olursa satılması takım adına yararlı olur. |
Zamanlama yanlış yada doğru bu arkadaşımızı açtığı konu için suçlamaya çalışmak yanlıştır arkadaşlar..Bilirsiniz ki herkes tahammülü yettiği kadar sabredebilir... Arkadaşımızın tahammülü bitti diye onu suçlamak bazı gerçekleri örtmemeli... Bu gerçeklerde hepimiz biliyoruz ki kişiliğine karaktareni ne kadar saygı duysakta delgadonun oynadığı futbol ile 3 sezondur takımımıza aman aman bir katkı sağlamadığıdır.. Takımın en iyisi kaptanı yıldızı olması gerekirken maalesef yeteneklerini sergilemiyorsa doğal olarakda böyle tepkilerle yorumlarla karşılaşacaktır. Ha takım şampiyonluğa karşı böyle giderken bu yorumlar yanlış diyorsanız Delgadonun şampiyonlukta payının % kaç olduğunu sormak isterim sizlere... |
Alıntı:
aynen.. |
delgado efendi çok sevimli bir adam falan ama beşiktaşa ciddi zarar veriyor sezon sonu kesinlikle gönderilmeli |
Alıntı:
vayy bee ... demek beni anlayan biri var .. teşekkürler .. yazdığım bi düşünceyle , futboldan anlamaz oldum cahil oldum , düşman oldum .. bunların hepsini sizler yazdınız .. eğer daha önce yazdıklarımı zahmet edip okursanız , bugün bana "sen kimsin" diyenlerin daha önceki yazılarımı nasıl beğendiklerini görürsünüz ... sözün özünü arkadaş yazmış ::: Ha takım şampiyonluğa karşı böyle giderken bu yorumlar yanlış diyorsanız Delgadonun şampiyonlukta payının % kaç olduğunu sormak isterim sizlere... |
Kullanicilara Sataşmadan , Kullanici ile ilgili degil , konu ile ilgili Yorumlar yapalım arkadaşlar. |
Alıntı:
|
Sol çaprazdan girip sağ çatala vurmaya. Fazla mübalağa oldu ama gerçek şu: İş bitiren on numara şart.Bakınız>eziklerin alexi. |
bu konu çöpe gitmediğine göre herkez zevk alarak yazıyo bi taşta siz koyun süper ;) |
Türkiye`de Saat: 14:49 . |