![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zamanı değilmişşşş.... yeri değilmişşşş..... açık ve net olmak , her şeyi zamanında söylemek ne zaman suç oldu ?*? hem nerden biliyorsunuz zamanı olmadığını ? belki yarın çok geç olacak ??? pısırıklığı bırakın ve gözünüzle gördüğünüz gerçekleri saklamayın '!!! |
Alıntı:
Sözleriniz de anlaşılan açık ve netlik değil, futbol konusunda boş olduğunuz. Onu da dışa vurmuşsunuz. Acı olan buna kendinizi de inandırmanız. Futbolda matematikteki gibi formül yoktur. Kalıplar yoktur. Kişilere özgü yorum vardır. Sizin yaptığınız da yorumdur. Kişiye özgüdür. Kimsede size katılmak zorunda değildir. İnsanlar kendi görüşünü söylerler. Buna katılırsınzı yada katılmazsınız. Sonuçta burası forum ortamı. Burada denmek istenen "Tartışmaları sezon sonuna bırakın", şu anda 6 hafta var, 7 maç var. Özetle; Tartışmak ayrıdır, onunda kendine özgü bir üslubu vardır ama sizin yaptığınız tamamiyle saçmalama. Tartışma değil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu renklere gerçekten aşık olsan kendini oyuncunun yerine koyar öle düşünürsün lafını ona göre seçersin zamanı ona göre belirlersin.. . umarım delgado bu lafları sana yedirir önümüzdeki 6 haftada.. o zaman bu foruma girip nası yorum yazıcaksın çok merak ediyorum ! |
Delgado benim gözümde çoktan bitmişti zaten, güvenmek mümkün değilki ona bu saatten sonra...Ondan tek isteğim, şu önümüzdeki 6 maçta elinden geleni yapsın, 6 maçı geçtim hadi, 2'sinde veya 3'ünde çıksın bir şeyler yapsın yeter, sonra ne yaparsa yapsın umrumda değil...Yeterki şu şampiyonluk yolunda, bize köstek ! değil destek olsun, bu takımın kaptanı olduğunu unutmasın ve ona göre oynasın... |
Alıntı:
bu yüzden yeri diil diyorum herkezin görüşü kendine... herkez dilediini söylemekte özgür... |
ya şu bi gerçek bobo delgado cisse bu üçlü şu saatten sonraağzıyla kuş tutsa yollanmalı |
herkezin görüşü farklı tabi.... |
Türkiye`de Saat: 14:15 . |