![]() |
Son Dakika...Nobre ile anlaşılmış. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Beşiktaş Nobre ile anlaşmaya vardı. Uzun süredir Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı konuşulan Brezilyalı Yıldız Mert Nobre sonunda yönetimle masaya oturdu. Yapılan görüşmelerin ardından yıldız oyuncu ile anlaşmaya varıldığı açıklandı. kaynak : www.bjk.com.tr |
kaynak nedir? ayrıca seneye nobrenin kalması güzel ama ilk 11 için düşünülmemeli |
Kaynak nedir? İyi olmuş ama fazla para vermemişizdir umarım. |
Resmi site kaynaklı haber, doğru yani. Hayırlı olsun. Beşiktaş'a faydalı olmaya devam eder umarım Nobre, şu haliyle mutlu olduğumu söyleyebilirim. Sözleşmenin ayrıntıları açıklanınca daha net şeyler söyleyebiliriz. |
Kaynak : Bjk.Com.Tr | Beşiktaş Resmi sitesi. |
Hayırlı olsun çok sevindim bobo aşığı nobre düşmanı olanlar çatlasın . iş te bu dur . seviyoruz seni mert nobre . |
şuan mevcut kadroda nobreye ihtiyaç var ama seneye yapılacak forvet transferinden sonra ve nobrenin sakatlığının kalıcı mı geçici mi olduğu anlaşıldıktan sonra (fıtık ihtimali vardı sanırım) bu anlaşma iyimi oldu yoksa gereksiz mi görücez .. |
essek yukuyle para verilmediyse problem yok bence gerci klubun muhasebecisi degiliz ama yinede bu istenen hava parasi muhabbeti adamin canini SIKIYOR |
Alıntı:
|
Hayırlısı olsun insallah cok para vermemislerdir |
ilerde basan tek oyuncumuz olduğu için anlasılması iii olmuş hemde türk statüsünde bu artı bi avantaj umarım sakatlığı bir an önce gecer ve sahalara döner yoksa bobo ve holoskoyla işimis zor bu oyuncular ilerle basmıyolar rakip orta alanı çok çabuk geciyor dön artık nobre sana ihtiyacımız var |
HAyırlı olsun inş. cok para vermemişizdire |
çok para verildiğini sanmam verilecek olsa bu kadar beklenmezdi ama demirören işte.tek güvendiğim m. denizli oda arada sapıtıyo |
bence iyi olmus..seneye forvetler garantilendi böylece: Nobre, Holsoko, Batuhan, Bobo(giderse yerine yabanci iyi bir forvet). |
hayırlısı olsun.inşallah figerin istediği para verilmemiştir.ayrıca seneye batuya artık şanslar daha çok verilmeli.ve bobonun yerine de bir gol makinesi şart.boboyla olacak gibi değil |
Hayırlı olsun..Nobre Fenerle anlaştı, Fenerli Nobre,, diyenlere kapak olsun.. |
Nobre Galatasarayla anlaşacak gibime geliyordu :), takımda kalması iyi oldu ama kendisine verilecek para da önemli tabi. Umarım çok fazla para vermemişlerdir. Nobre gitsin diyen arkadaşlar için Nobre'nin yerine gelebilecek, uygun fiyatlı, yerli statüsünde olan, çok kaliteli olmasa da kaliteli, Türkiye şartlarına göre iyi bir golcü var mı? |
BEŞİKTAŞ NOBRE İLE ANLAŞTI Beşiktaş Kulübü, uzun süredir görüşme halinde olduğu futbolcusu Nobre ile anlaşma sağladı. Beşiktaş Kulübü, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderdiği yazıyla, tecrübeli oyuncuyla anlaşmanın sağlandığını açıkladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, İMKB'ye gönderdiği yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mert Nobre ile aramızdaki mevcut sözleşmenin uzatılması hususunda mutabakata varılmış olup, sözleşme detaylarının netleşmesi sonrasında ayrıntılı açıklama yapılacaktır'' denildi. 24.04.2009 Kaynak : AA |
ben pek sevinmedim açıkçası.... eminim çok para vermişlerdir.... |
ins cok para vermediler ama ne de olsa turk satatusu ile oynuyor |
nobreyle anlaşılması gerçekten çok iyi olmuş... nobre sadece beşiktaşın değil milli takımında değişmez bir oyuncusu olması lazım... aurelio nun oynadığı yerde nobrenin de oynaması lazım... nobre türkiyede oynuyan en iyi oyunculardan biri... |
seneye zor oynayacak gereksız bence hemde bır yerde 1 milyon 250 bin euro yazıyordu |
bizim istediğimiz fiyatta anlaştıysalar cok iyi bence nobre gibi türk statüsünde başka bir oyuncu bulunulamaz.. |
İyi bir haber.. |
İyi haber.Bobo satılıp seneye 11de oynayacak kaliteli bir golcü alınıp nobrenin onun yedeği olması lzm.Yoksa cl de işimiz zor |
Siyah-Beyazlı kulübün yönetimi bundan yaklaşık 3 ay önce Nobre ile sözleşme imzalamak istemiş ancak bu futbolcunun menajeri 3 milyon euro imza parası istemişti. Beşiktaşlı yöneticiler bu istek üzerine Nobre ile görüşmelere ara vermişlerdi. Dün gece beklenmedik bir gelişme yaşandı. Başkan Yıldırım Demirören'i telefonla arayan Nobre, "Menajerimi ikna ettim bir an önce sözleşmeye imza atmak istiyorum" dedi. Nobre ile bir araya gelen yönetici Mario Berk bu futbolcuyla 3 yıllık anlaşma sağladı. Nobre yıllık 1.5 milyon euro alacak. Görüşmede Nobre'nin paradan hiç bahsetmemesi dikkat çekti. |
Beşiktaş'ın genç yöneticisi Mario Berk Nobre ile yeniden anlaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. Berk Kartalhaber'e yaptığı açıklamada, "Nobre Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Biz de gerek saha içi ve dışında örnek olan böylesine başarılı futbolcuyla anlaştığımız için çok mutluyuz. Nobre uzun yıllar hizmet edecek ve futbolu Beşiktaş forması altında bırakacak" |
İyi olmuş anlaşılması bence. Neticede o kadar hırslı oynayan bir kişi daha yok biraz tello belki o konuda destek.Bu 2 arkadaş bu sene hırslarıyla bana ilhan mansızı hatırlatıyorlar |
hayırlı olsun ınsallah yararlı olur bızeeee:D:D |
hayrlısı olsn ne kadara anlaşldi ?? |
hayırlısı olsun...nobreyi bir golcü olarak değil, rakip defansı yıkacak bir koçbaşı gibi düşünün...bu manada yararlı bir futbolcu... |
bu haber çok ii oldu nobre bence 3 bobo eder adam her topa basıyo boboya bakıyoruz yürümeye hali yok |
hayirli olsun da umarim sakatligi ciddi degildir ... |
Hayırlısı... |
Anlaştıysak bizim dediğimiz olmuştur Nobre'de kabul etmiştir, böyle olmuşsa çok iyi, Nobre gibi bir oyuncu her takıma lazımdır... |
bu nasıl bi transfermiş ya midem bulandı artık gitsin ya sanki bana bulunmayan hint kumaşı |
Alıntı:
|
Bulamazlar, çünkü öyle biri yok...Haberlerde yıllık 1.5 milyon € alacak diye duydum, eğer doğruysa iyi, ne fazla ne de düşük, ortasını bulmuşlar sonunda... |
Bayağı bi sıkıntılı oldu . İyi mi kötü mü oldu hep birlikte bakacağız. Umarım iyi olmuştur demekten başka çare yok. |
bence iyi oldu nobre iyi top tutuyor toplari aldigi zaman iyi dagtiyor ve inanilmaz mücadele ediyor pres yapiyor.. |
Türkiye`de Saat: 12:18 . |