![]() |
Güzel haber, nobre az gol atsada hücum presi yapıyor iyiki anlaşılmış. |
nobre iyi bir oyuncu, güzel haber |
bence de iyi haber..hayırlı olsun.. |
denizde kum bizde para yönetim´vermistir istedikleri parayiii |
çabuk iyileşirde şu günlerde bizi yanlız bırakmaz inşallah ona her zaman ihtiyaç var |
Ntvspor sitesinde çıkan habere göre senelik 1.6 milyon avroya imza atmış..Buda Nobre gibi yararlı, Beşiktaş'ta iyi işler yapabilecek bir oyuncu için gayet makul bir rakam.Kaldı ki Delgado gibi bir iş yapmadan 2.1 milyon avro alan adam varken.Nobre'nin sözleşmesini uzatarak yönetim son derece doğru bir hamle yapmıştır.Nobre hem Türk statüsünde, yabancı kontenjanına bir tesiri yok, hem de onun gibi santrfor tipi bu ligler de neredeyse yok.Bakın son maçlarda gördünüz Nobre'nin yokluğu ne kadar arandı, gol atamasa bile diğer arkadaşlarına boş alan açıp gol pozisyonu yaratıyor.Seneye bir kaç takviye ile bu takım daha da büyük işler başaracaktır, şüpheniz olmasın... |
eğer menejer bozuntusuna herhangi bir şekilde imza parası verildiyse yazıklar olsun diyorum bu yönetime ama eğer verilmediyse nobreye verilen paraya herhangi bir sözüm olamaz... |
hele şükür ya.Hayırlı olsun |
Olması gereken oldu..Nobre kalmalıydı zaten..Onun ayarında bir Türk forveti almak yürek ister ki zaten yok yani öyle bir eleman Türkiye'de..Umarım başarılarını devam ettirir.. |
bize kaliteli golcü lazim boboyla nobreyle avrupada basiri gelmez, ligde bile zar zor götürüyoruz |
Türkiye`de Saat: 10:08 . |