![]() |
Frankfurtlular çıldırdı Frankfurt'un en önemli isimleri arasında gösterilen Fink'in takımdan ayrılması, Alman kulübü taraftarlarını da çıldırttı. Kırmızı-Siyahlı futbolseverler Fink'in gidişinin faturasını Frankfurtlu yöneticilere kesti. İnternet siteleri ve forumlarda biraraya gelen Frankfurtlu taraftarlar, takımda sembol haline gelen Michael Fink'in gidişine büyük tepki gösterdiler. Orhan Yıldırım-Fanatik |
Hadi bakalım ernst gelincede aynısı demiştim insallah takıma büyük katkı sağlar |
hmm.Teşekkürler |
Bakalim bizdede böyle olacakmi |
hak eden formayı giysin |
taraftar tepki gösterdiyse boş değil bu adam inş beşiktaş taraftarınada kendini böyle sevdirir |
Frankfurtlular çıldırdı deniyor ama sadece abartı. İnanmayın sadece gaz vermek için bir haber. Fink için denen iyi bir oyuncu ama şampiyonlar liginde oynayacak kapasitede değil. O yüzden beklentileri yüksek tutmamakta fayda var. |
hayirlisi olsun bjk icin |
Alıntı:
|
serıc gıbı olmasınnnnnnn:D:D gercı serıccc ıyı topcuyduuuuu |
Alıntı:
|
valla açık konuşmak gerekirse az evel frankfurt un offical forumlarına bakındım cidden böyle bişey varmı diye ama finkin esamesi okunmuyor forumlarda. ya adamlar bizim kadar gidenin arkasından laf etmiolar yada frankfurt taraftarı cıldırdı diyenler bizim kolpa basın 2 sinden biri :) |
kolpa haber bence |
Alıntı:
|
Kapalı kutu bence.Bekleyip,göreceğiz. |
inanmayin bu tür haberlere fink kötü oyuncu degildir ama frankfurt kendine has bir özelligi vardir bir oyuncuya verdigi parayi kabul etmiyorlarsa pesine düsmiyorlar birakiyorlar aynisi finkdeki gibi pesini birakdilar arkandanda aglamiyorlar.. |
Wallahi kendi düşüncemi şöyle açıklayım.Bence gayet yerinde ve nokta bir transfer.Bonservisi olmayan ve kaliteli bir adam aldık.İş yapacak bir futbolcu yani.Aurelio m.topal tarzı futbolcuların ülkemizde yıldız olduğu bu dönemde onlardan daha kaliteli bi isim aldığımızı söyleyebilirim.Orta sahada 2 almanında çok iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum.Zapo ve cisse nin gittiğini düşünürsek.Bir tane de sol bek almamız gerekiyor artık.Delgado ve bobnun durumuna görede orta saha veya forvet transferi gerçekleşir.Denizli gerçekten akıllı adımlar atıyor.Bu konuda.Bu takıma 4. transferi olucak erkan zengini bilmiyoruz onların dışındakiler cidden 100 de 100 katkı sağladı. |
inşallah bizdede kalıcı olur ;) |
haber abartı kokuyor, zaten hazırlayanın ismine bakmak yeterli olur, öyle süper bir yıldız almadık ama yararlı olacağından şüphem olmayan gayet akılcı bir transfer yaptık, takım oyunu içerisinde kendini gayet iyi harmanlayabilecek yapıya sahip bir oyuncu, bireysel anlamda çok büyük beklentiler içerisine girmezsek bu adamı seveceksiniz... |
Ernst ve Fink'le orta sahamiz daha güclü olur. |
ya arkadaslar ben dün frankfurtun bi forumunu okudum. baya da yorum yapılmıstı. genel olarak söle diolar: fink bi kere takımlarının ii bi oyuncusu. ama herkes öncelikle karakterinden bahsediyor. insan olarak baya sewiliyomus. anladıgım kadarıyla ii de bi oyuncu. ama şöle de bişey var, kimileri yeri doldurulmaz bi adam deil diolar. kimileri de ii oyuncuydu diyo. ama tek kötü bi laf yok oyuncu hakkında. en kötü yorumlarda karakterini övüyolar. benim anladıgım görev adamı tabiri tam uyuyo. bence bizim de böle adamlara ihtiyacımız var. bence o anlamda da kadroyu tamamladık. bizim sorunumuz öndekiler. bobo, tello, delgado, holosko. ne kadar ii oyuncu olsalar da cok istikrarsızlar. bence artık orayı yenilemenin zamanı geldi. ama ben sahsen bomba bi forvet transferi bekliorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
fanatik :D ...yorum yok ... |
Alıntı:
Arkadaşımmm %100 aynı fikirdeyiz aslında.ben tam bir bobo hastasıyım. sadece sunu demek istedim, bi türlü istikrar yakalayamadılar. yoksa gercekten hepsi birer yıldız. Ya o zaman dertleşelim biraz, biliomusun boboyu biz bu hale getirdik. Adam sürekli tartışılıyo. o da dumur oldu. Bence ilk transferinde herkes görcek, bobo cok üst düzey takımlarda futbol oynayacak. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güzel transfer oldu, bu ara eski transfer kazalarini yasamiyo gibiyz, umarim devami gelir :) |
Ernst kendini kanıtlamıştı Werder Shalke falan ama nu Frankfurt tan geliyo çok büyük soru işareti inş elimizde patlamazda yararlı olur takıma... |
Beyler bence istatistik herseydir bakalim inceleyelim. Bu adam simdiye kadarki 27 macin 26 sinda ilk 11 oynamis ve takiminda orta sahafutbolculari icerisinde en cok gol atan adam ayrica hic kirmizi gormemis sadece 4 sarisi var ve oynadigi maclarin %90 ininda 90 dk sahada kalmis. Herhalde fizik kondisyon bakimindan soru isareti kalmamistir akillarda. Kaldi ki takiminda en cok gol atan 2. isim bir orta saha oyuncusu icin oldukca iyi. Simdi diceksiniz ki eee takim frankfurt sonucta cok buyuk bi takim deil haklisiniz ama bu frankfurt cok begenilen bremenin hemen altinda su an ayrica alman liginde orta siralarda geziniyor. Alman liginin kalitesinin bizimkinden yuksek oldugu gercegini de goz onunde bulundurursak belki 5 yildizli bi transfeer degil ama 3.5 - 4 ten asagi da dusmez. Anlasilan bugun ki Stuttgart - Frankkkkkfurt macini daha dikkatli izlememiz gerekecek... |
taraftarlarının tepkisi Fink in çok iyi olduğu anlamına gelmez. takıma ne kadar yararlı olacak önemli olan o |
önce defansı sağlamlaştırdık ,şimdi orta sahayı güçlendirdik,bitirici bir forvete geldi sıra |
bnce iyi transfer oldu fink inş büyük katkı sağlar takıma |
Alıntı:
Fink lider bir oyuncuda değil. Tecrübesi ile Beşiktaş a artı değer de sağlayamaz, bonservisi olmadan alınabilecek bir oyuncu ama üst düzey bir oyuncu değil. Demek istediklerim umarım net bir biçimde anlaşılmıştır. Beşiktaş'ın şu andaki kadrosunu küçük görmeyin. O kadar da kötü kadrosu yok ama kadronun ciddi takviyelere de ihtiyacı var. Çok iyi bir oyun kurucu yetenekleri olan defansif ortasaha oyuncusu, çok iyi bir forvet, iyi bir sağ bek ve iyi bir sol bek bence şu an için Beşiktaş'ı ileriye taşıyacaktır, ancak mevcut kadroya nasıl takviye yaparsanız yapın UEFA da yada Şampiyaonlar liginde kupa kaldıracak düzeye gelmeyecektir. Doğru ve akıllı transferler Beşiktaş ı iyi bir takım olma yolunda çok iyi yol kat ettirir. |
SERİÇLE DALGA GEÇMİŞLERDİ AMA BİZİM YÖNETİM ALMIŞTI DEMEK Kİ BU ADAM İYi |
aslında bize gelen almanlar hep iyiydi... inşallah böyle devam eder... |
cildiracak kadar olmasada cildirtmicak kadarda iyi bir oyuncu fink ama bende sahsen daha iyi bir oyuncu almamizdan yanaydim ancak orta sahaya degilde daha cok beklere dusunuyordum bence takimin en eksik bolgeleri bekler |
evet bu seneki transfer politikasında bekler ve kanatlar es geçilmemeli buralara mutlak takviyeler yapılmalı |
Umarım taraftarın çıldıracağı kadar iyi topçudur |
Türkiye`de Saat: 04:01 . |