Alıntı: mecerkn´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 969655)
ya arkadaslar ben dün frankfurtun bi forumunu okudum. baya da yorum yapılmıstı. genel olarak söle diolar: fink bi kere takımlarının ii bi oyuncusu. ama herkes öncelikle karakterinden bahsediyor. insan olarak baya sewiliyomus. anladıgım kadarıyla ii de bi oyuncu. ama şöle de bişey var, kimileri yeri doldurulmaz bi adam deil diolar. kimileri de ii oyuncuydu diyo. ama tek kötü bi laf yok oyuncu hakkında. en kötü yorumlarda karakterini övüyolar.
benim anladıgım görev adamı tabiri tam uyuyo. bence bizim de böle adamlara ihtiyacımız var. bence o anlamda da kadroyu tamamladık. bizim sorunumuz öndekiler. bobo, tello, delgado, holosko. ne kadar ii oyuncu olsalar da cok istikrarsızlar. bence artık orayı yenilemenin zamanı geldi. ama ben sahsen bomba bi forvet transferi bekliorum. | ilk paragrafına tamamen katılıyorum, ikincisine ise kısmen, holosko ve tello'nun gönderilme düşüncesi bile herhangi bir yöneticinin aklından geçmemeli, zaten denizli'nin bu 2 isme dokunacağını hiç sanmam, delgado ve bobo konusunda ise denizli de tereddüt içerisinde, aslında delgado'yu çok tutan bir teknik adam, bjk'nin başına geçmeden de yorumlarında sürekli bunu dile getiriyordu ama delgado'nun inanılmaz yeteneklerini bir türlü sahaya yansıtamaması eminim onu da kahrediyordur, nasıl bir tavır alır sezon sonu onunla ilgili bilinmez, bobo ise benim çok tuttuğum bir adam, ancak uzun yıllar faydalanabileceğimiz akıllı ve iyi bir transfer yapacaksak gönderilmesi düşünülebilir, aksi halde iyi bir çalışma döneminden sonra gerçek performansını tekrar yansıtacaktır...kısacası popülizm kokan yaşlı bir forvet transferi yapmak için bu oyuncular harcanacaksa aman orda duralım, önümüzde rakibimizin yaptığı bir guiza aptallığı var, ben hayatımda böyle bir kazık görmedim, aman dikkat edelim, demirören sever öyle santrforları, tek güvencem denizli zaten, o gerekeni yapacaktır... |