![]() |
Yusuf Şimşek'in Gol Pozisyonu (Tek Başlık) Simsek transfer önce kapaliya düstü taraftar memnun olmadi, insallah bu simsek sahaya düser de gösterir kendini dedik. Yusuf son dakikada bi ara pasi atsa oyunun gidisatini degistirebilir dedik. Olay transfer Yusuf Simsek Türkiye Süper Liginde yürüyerek adam gecebilme meziyetine sahip tek futbolcu. Bugün Holoskoya hazirladigi cift kasarli tost servisi parmak isirtti. Amakachi nin dak. 90 da Trabzona attigi golü hatirlatan bi pozisyonda ayni defans oyuncularini ikiser kez calimlayarak yilan gibi sifira süzüldü ve ikinci golü attirarak Besiktasa rahat bi nefes aldirdi. Yusuf Simsek oyuna sonradan girdigi maclarda yorgun defansin yanindan yürüyerek geciyor ve servisi hazirliyor. Ancak maca ilk onbirde baslasa 90.dakikada bu hareketleri yapabilirmiydi o da ayri bir tartisma konusu. Besiktas icin ter döken her futbolcuya oldugu gibi Yusuf a da emegine saglik deyip kutlamak istiyorum. Helal sana Yusuf. |
O çalımları Türkiyede ondan başka kimse atamaz..Ne alex ne lincoln nede Dolgado muz... |
Yusuf Harika bir gol hazırladı helal olsun |
Yusuf, Doğa'ydı herhal o adam, ondan özür dilemeliydi maç sonrası...Bi adamın üstüne bu kadar gidilir mi yaf..:).. |
önce düm tek tek sonra yusuf şimşek :D |
yusuf o bakkala yolladıgı adamlara bi dükkan açmalı bence:) |
Çok iyi adam eksiltiyor inanılmaz bir teknik var adamda yürüye yürüye gidiyor :D |
tek kelimeyle süper o çalımları yiyen kolay hazmedemiycek soda verelim yardımcı olmak gerek |
maymun etti adamları ya ben acıdım valla :D:D:D |
Resmen Futbol dersi verdi , teşekkürler yusuf.. |
valla eskısehırlı futbolcuları hacı yatmaz gıbı yatırıp kaldırdı mukemmel bır gol attırdı. ılk defa bır macın sonunda bu kadar rahattım. haydı kartalım bu sene guldur yuzumuzu |
yusuf böyle güzel hareketleri hep yapıyo sağolsun.ama bu zirveydi gerçekten.bence çalımladığı adamlar hala kendine gelememiştir:D ayrıca ben yusufun oyuna sonradan girince daha başarılı olduğunu düşünüyorum.tekrar tekrar HELAL OLSUN... |
biz bursadaki yusufdan bahsediyoruz o yusufu aldık demi bursalılar saç baş yoluyordur kesim ama keramet kavukta değil başdadır;) |
yusuf yusuf artık rakipler :D |
iste budur ya...cok mutlu oldum bugün...moral depoladik..helal olsun yusuf sana..böyle bir gol attirmak herkezin harci degil...gol yüzde 99 u yusufun:) |
valla hem eskişehirli futbolcu doğaya üzüldüm (lisansını yırtıp atmazsa iyi :) ) hemde içimin resmen yağları eridi yaptığı hareketlerle geldiğinde böyle güzel işler yapacağını düşünmüyordum ama gerçekten yüzümüzü fazlasıyla güldürüyor...Helal sana Yusuf :) |
resmen dalga geçti adamlarla onun karşısında olmak istemezdim doğrusu |
Simdiye kadar nerdeydin be Yusuf?? Ben gercekten anlamiyorum ya bu ülkeden cok iyi topcular cikti ama biz cogunu neredeyse yillarca keyifle izleyemedik:( Mesela 20 nin üzerinde olanlar daha iyi bilirler FB de olmasina ragmen RIDVAN oynadigi zaman büyük bir gipta ile izlerdim keske bizde olsaydi diye ,sonra adam kirilan yerini kendisi alciya aldi ve profesyonelce yasamadi sonucta bizi RIDVAN i doya doya izlemekten mahrum birakti. Sonra bir SERGEN firtinasi basladi bu ülkeye gelmis gecmis bence tartismasiz en büyük futbolcu ama adam futbolu hobi gibi gördü zamanini at yarislariyla ve gece hayatiyla gecirdi sonucta doya doya O nu da izleyemedik.Sergen i doya doya izleyememis olmak beni hala üzüyor. Simdi de YUSUF, de gidi KOCA YUSUF de!!!! Demek "!Futbolun gercek meslegin ""oldugunu 30undan sonra ögrendin:( Ne olurdu su yaratici futbolundan yillarca bizi mahkum etmeseydin.?? Ne olurdu ki senin gibi futbolcularin tarlada yetismediginin farkina varsaydin:( Futbol hayatinin son deminde de olsa bize bu zevki yasattigin icin sana ve seni bu takima getiren MUSTAFA Hoca ya sonsuz tesekkürler. Son olarak bizde sampiyonluk yasamadan birakmak yok... |
Doğayı 3 defa evire çevire çalımladı azık oldu adama :D |
ewet yürüyerek adam geçebilen tek ftbolcu.... böylesine çalım atabilen nadir adam var.... |
Yusuf transferine şiddetle karşı çıkan bir Beşiktaş taraftarı olarak beni utandırdı. Ama utandırdığı için çok mutluyum. |
http://www.trakyamuzik.net/tr/files/...7za6asjjxa.gif Gözümüzün pası silindi. Ayaklarına sağlık. |
Spikerin lafını aynen yazıyorum Yusuf'u kimse durduramıyor sayın seyirciler:D |
yine kara şimşek http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...DSP22CALIM.jpg Trabzonspor ile girişilen kıyasıya bir rekabetin ardından Beşiktaş’a transfer olan Yusuf Şimşek, kendisine güvenenleri sevindirmeye devam ediyor. Geldiği günden bu yana özellikle Gençlerbirliği, Sivasspor, Kayserispor ve Kocaelispor mücadelelerinde yıldızlaşıp skora da ciddi katkılar sağlayan deneyimli yıldız, dün de oyuna sonradan girip Eskişehir’in ipini çeken isim oldu. Holosko’nun attığı gol öncesinde topla orta saha çizgisinde buluşan Yusuf Şimşek, rakibin sol kanadındaki tüm futbolcuları teker teker, Doğa’yı ise 2 kez çalımlayarak nefis bir asist yaptı. ‘Sivasspor takılacaktır’ Golün ardından arkadaşlarının tebriklerini kabul eden Siyah-Beyazlı oyuncu, hocası Mustafa Denizli tarafından da özel olarak kutlandı. En büyük arzusunun Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşamak olduğunu söyleyen Yusuf Şimşek, “Emin adımlarla hedefe ilerliyoruz. Sadece benim katkımla olacak işler değil, tüm takımın inancı söz konusu. Biz böyle istikrarlı ilerledikçe rakibimiz Sivasspor mutlaka puan kaybına uğrayacaktır” ifadesini kullandı. En rahat golü... Orta sahadan aldığı topla son çizgiye kadar rakiplerini çalıma dizerek ilerleyen Yusuf’un pasında, Holosko’ya dokunmak kaldı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...01MUR6GOL1.jpg http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...01MUR7GOL2.jpg |
Fenerde oynarken Ortega 'ya sormuşlar, Yusuf ile aynı mevkide oynuyorsunuz Yusuf nasıl bir oyuncu ? Ortega : Yusuf adama telefon kulubesinde bile çalım atar !! demiş..:D:D Daha bişey demeye gerek yok..Ayrıca yedek kulubesinde Tello gol olduğu anda elini ağzına götürdü inanamıyorum der gibi çok ilginç bir kareydi..:) yatırıp kaldırmak konusunda uzmanlaşmış bilek ötesi varlık. yatırır kaldırır, tekrar yatırır, kalkanı yine yatırır, sağ ayagına topu alıp soldan gelen adamı yatırır, 2 kişiyi yatırır geriye döner kaldırır onları yeniden yatrırır kaleciyide geçer üşenmezse topu çizgiye koyar eğilip kafayla golü bırakır. işte böyledir yusuf şimşek. alıntıdır..:D:D |
yok böyle bir çalım Beşiktaş'ın ikinci golü öncesinde Eskişehirli Doğa'yı 3 kez geçen ve Holosko'ya asist yapan yıldız futbolcu büyüledi. "AL DA AT" PASI Beşiktaş, dün Eskişehir'i yenerek hem haftayı 3 puanla kapadı hem de zirve takibini sürdürdü. Siyah-beyazlıların, 86'da Holosko ile attığı gol öncesinde sahada Yusuf resitali vardı. 80'de Tello'nun yerine oyuna giren yıldız futbolcu, 5 dakika sonra orta sahadan aldığı topla hızlı bir şekilde ilerledi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DDoğa'yı art arda 3 kez geçen Yusuf, ceza sahasında da Serdar'ı çalımladı ve Holosko'ya asist yaptı. HOLOSKO KUTLADI İkinci golün sahibi Holosko ise golden sonra Yusuf'a teşekkür ettiğini söyledi. Golün onun olduğunu belirten Slovak futbolcu, "Topla adam geçmeyi çok iyi beceriyor. Yusuf'un özelliği bu. Top ayağına yakışıyor. İnanılmaz çalımlarla geldi ve bana boş kaleye gol atmak kaldı. Ona tekrar teşekkür ederim" dedi. Yusuf Şimşek, dünkü asistiyle Beşiktaş forması altında ikinci kez gol pası verdi. |
beşiktaşta oynıyamaz boşuna alındı diyenlere kapak olsun 4 haftadır takımın en iyilerinden ve hep skora etki eden adam konumunda yusuf ders veriyor inanmayanlara helal sana yusuf iyiki geldin |
Delgado yu 10'a katlar bu yaşında helal olsun valla. |
35 lik Messi ;) |
Yusuf sen bu işi biliyorsun. Saha da 3 dakikada kalsan guzel bir şeyler yapacağından eminim. Tebrikler. Böyle devam... |
yaşlı kurt maşallah :D |
10 a katlar 5 le çarpar :D yusuf süpersin sana inanmayanlara veriyor dersini ne gzl |
çok iyiydi ya maçı izlerken daha ortasahada ilk attığı çalımda dediklerim aklıma gelio off amma geçti... :D sonra ikincisi yine geçti.... üç ooo gidio... :D sonrada GOOOOOOOOLLL :D:D:D:D |
ilk off amma geçti lafını bnde kullandım snrası bnde ooooo!!! ooooo!!! oooo!!! golllllllllllllll!!!!!!!! :D |
sözle anlatilacak gibi degildi sadece izledim :D |
beşiktaşı beşiktaş yapan hep böyle oyuncular vardı kritik zamanlarda ortaya çıkan soğukkanlı uzun zamandır böyle bir oyuncunun eksikliğini hissediyorduk çok şükür geç de olsa geldi :) helal olsun ayaklarına sağlık yoktan var etti |
|
Alıntı:
ama şu bi gerçek bana 2 kere çalım atsa 3.de kaval kemiğini eline verirdim |
Aynı kişiyi 3 kez çalımlaması iyi mi kötü mü düşünüyorum çözemiyorum :) Bir de şu yanından bakın 2 kez çalımlayıp 3. de çalımlayamasaydı ve topu kaptırsaydı kızmayacakmıydık yuh ya aynı adam 3 kez mi çalımlanır bir kere bilemedin 2 kere geçmişsin hızlı davranıptopu ayağındna çıkarsaydı çok top tutuayağında diye kızacaktık bence. Ama sonuç olarak öyle olmadı ve ipe dizdi herifi ayrıca şık bir pasla golüde attırdı helal olsun. İşte bay Delgadodan göremiyoruz bu tür şeyleri.. |
yusuftan cok calimi 3 kere yiyeni alkislamak lazim bence hicbir iyi futbolcu uc kere calim yemez hele son calimda ceza sahasina girecegini gore gore ayatta yemez |
Türkiye`de Saat: 17:09 . |