![]() |
valla eskısehırlı futbolcuları hacı yatmaz gıbı yatırıp kaldırdı mukemmel bır gol attırdı. ılk defa bır macın sonunda bu kadar rahattım. haydı kartalım bu sene guldur yuzumuzu |
yusuf böyle güzel hareketleri hep yapıyo sağolsun.ama bu zirveydi gerçekten.bence çalımladığı adamlar hala kendine gelememiştir:D ayrıca ben yusufun oyuna sonradan girince daha başarılı olduğunu düşünüyorum.tekrar tekrar HELAL OLSUN... |
biz bursadaki yusufdan bahsediyoruz o yusufu aldık demi bursalılar saç baş yoluyordur kesim ama keramet kavukta değil başdadır;) |
yusuf yusuf artık rakipler :D |
iste budur ya...cok mutlu oldum bugün...moral depoladik..helal olsun yusuf sana..böyle bir gol attirmak herkezin harci degil...gol yüzde 99 u yusufun:) |
valla hem eskişehirli futbolcu doğaya üzüldüm (lisansını yırtıp atmazsa iyi :) ) hemde içimin resmen yağları eridi yaptığı hareketlerle geldiğinde böyle güzel işler yapacağını düşünmüyordum ama gerçekten yüzümüzü fazlasıyla güldürüyor...Helal sana Yusuf :) |
resmen dalga geçti adamlarla onun karşısında olmak istemezdim doğrusu |
Simdiye kadar nerdeydin be Yusuf?? Ben gercekten anlamiyorum ya bu ülkeden cok iyi topcular cikti ama biz cogunu neredeyse yillarca keyifle izleyemedik:( Mesela 20 nin üzerinde olanlar daha iyi bilirler FB de olmasina ragmen RIDVAN oynadigi zaman büyük bir gipta ile izlerdim keske bizde olsaydi diye ,sonra adam kirilan yerini kendisi alciya aldi ve profesyonelce yasamadi sonucta bizi RIDVAN i doya doya izlemekten mahrum birakti. Sonra bir SERGEN firtinasi basladi bu ülkeye gelmis gecmis bence tartismasiz en büyük futbolcu ama adam futbolu hobi gibi gördü zamanini at yarislariyla ve gece hayatiyla gecirdi sonucta doya doya O nu da izleyemedik.Sergen i doya doya izleyememis olmak beni hala üzüyor. Simdi de YUSUF, de gidi KOCA YUSUF de!!!! Demek "!Futbolun gercek meslegin ""oldugunu 30undan sonra ögrendin:( Ne olurdu su yaratici futbolundan yillarca bizi mahkum etmeseydin.?? Ne olurdu ki senin gibi futbolcularin tarlada yetismediginin farkina varsaydin:( Futbol hayatinin son deminde de olsa bize bu zevki yasattigin icin sana ve seni bu takima getiren MUSTAFA Hoca ya sonsuz tesekkürler. Son olarak bizde sampiyonluk yasamadan birakmak yok... |
Doğayı 3 defa evire çevire çalımladı azık oldu adama :D |
ewet yürüyerek adam geçebilen tek ftbolcu.... böylesine çalım atabilen nadir adam var.... |
Türkiye`de Saat: 18:33 . |