![]() |
yaşlı kurt maşallah :D |
10 a katlar 5 le çarpar :D yusuf süpersin sana inanmayanlara veriyor dersini ne gzl |
çok iyiydi ya maçı izlerken daha ortasahada ilk attığı çalımda dediklerim aklıma gelio off amma geçti... :D sonra ikincisi yine geçti.... üç ooo gidio... :D sonrada GOOOOOOOOLLL :D:D:D:D |
ilk off amma geçti lafını bnde kullandım snrası bnde ooooo!!! ooooo!!! oooo!!! golllllllllllllll!!!!!!!! :D |
sözle anlatilacak gibi degildi sadece izledim :D |
beşiktaşı beşiktaş yapan hep böyle oyuncular vardı kritik zamanlarda ortaya çıkan soğukkanlı uzun zamandır böyle bir oyuncunun eksikliğini hissediyorduk çok şükür geç de olsa geldi :) helal olsun ayaklarına sağlık yoktan var etti |
|
Alıntı:
ama şu bi gerçek bana 2 kere çalım atsa 3.de kaval kemiğini eline verirdim |
Aynı kişiyi 3 kez çalımlaması iyi mi kötü mü düşünüyorum çözemiyorum :) Bir de şu yanından bakın 2 kez çalımlayıp 3. de çalımlayamasaydı ve topu kaptırsaydı kızmayacakmıydık yuh ya aynı adam 3 kez mi çalımlanır bir kere bilemedin 2 kere geçmişsin hızlı davranıptopu ayağındna çıkarsaydı çok top tutuayağında diye kızacaktık bence. Ama sonuç olarak öyle olmadı ve ipe dizdi herifi ayrıca şık bir pasla golüde attırdı helal olsun. İşte bay Delgadodan göremiyoruz bu tür şeyleri.. |
yusuftan cok calimi 3 kere yiyeni alkislamak lazim bence hicbir iyi futbolcu uc kere calim yemez hele son calimda ceza sahasina girecegini gore gore ayatta yemez |
Türkiye`de Saat: 18:34 . |