![]() |
cisse kalmalı ernest evet çok iyi ama cisseyle beraber oynadıklarında çok iyi oynuyo. dün cisse ne kadar sakin ve iyi oynadı. adam kaçtane atağı başlamadan bitirdi. trabzon,kayseri,kocaeli,bursa ve eskişehr bu maçlarda hep üstün oynadık ve cisse-ernest ikili oynadığı dakikalarda üstündük... |
Ewt size katılıyorum.Ernst konusunada yazdım aynı mesajı tekrar alıntı yapıyorum Alıntı:
|
ben cisse ye pek güvenmiyorum.10 maçta ancak 1 veya 2 defa böyle oynuyor.bize istikrarlı adamlar gerek.bence onun yerine daha iyi bir adam alınabilir. |
Cisse bırak kalmayı 18 e bile alınmamalı... |
Cisse kalmamalı.. |
cisse gitti bile fink alındı gereksız bır konu saten gıtsın |
gülegüle cisse ;) |
cisse kesin gönderilmeli ama bu sezon sonuna kadar banko oynamlı |
şu takımda banko oynar ama beşiktaşın topçusu değil bize oyunu 2 taraflı oynıcak adam lazım kaldıki fink ile anlaşılmış. arapası atacak ve uzaktan şutlarıyla skora etki edecek adam lazım |
Bencede bu sene sonuna kadar 5 maç kaldı bu maçlarda bi 11 çıkarıcaksan direk ilk cisse-ernst 2 lisini yazıcan boş tahtaya ondan sonra doldurulmalı etrafı bu oyuncuların diye düşünüyorum.Cisse bence kötü topçu değil ama isteksiz geldi.Kimi futbolcular uyum sağlamakta zorlanıyorlar onunda bariz bir şekilde öyle bi problemi var bu belli oluyor. Ama işin şu kısmıda var çok profesyonel bence hiç delgado gibi deplasmanlara gitmediğinide görmedim.Antremana çıkmadığınıda hiç öyle aklımda kalıcak şekilde duymadım.Bence nazlı olmayan iyi bir profesyonel ama en büyük sorunu uyum sıkıntısı oldu bence |
Cisse kötü oyuncu değil ama yerine fink alındığına göre cisseye güle güle |
Gitmesi 2 taraf içinde hayırlı olur |
daha iyisini alacaksak kalmasinda fayda yok ama gidip bi maldonado bulacaksak bizde cisse kalsin daha iyi |
cisse kesin gidiyor.... |
Keramet cisse de değil,ernst yanında defansif bi adam olunca çok daha ileri çıkabiliyor ve hücumda çoğalıyoruz.Değişmeli olarak ileri çıkıyorlar,değişmeli olarak stoperlere yardım ediyorlar.Fink bu işi cisseden daha iyi görür,Fink ten iyiside uçurur orta sahayı. |
görende djibrel cisse zanneder. vasat topçu cisse ama beklenecek adam değil |
büyük düşüneceksek kesin gitmeli zaten gitti cisse |
Alıntı:
Edouard Cissé - Vikipedi |
Alıntı:
|
iyide carlosla cisse kıyaslaması ne alaka ? Vasat adam şampiyonlar liginde final oynayan takımda yer almaz demeye getiriyorum kısaca. veya ingiltere liginde top oynayamaz. vs.. neyse çok mühim değil zaten gidicek sene sonunda ama carlosla kıyaslamakta çok saçma |
denizli'nin sabit fikirleri vardır, kolay kolay değiştiremezsiniz, örneğin her maçta 1-2 değişiklik yapar, maça göre taktik değiştirir, bu şekilde mustafa denizli oldu zaten, aynı şekilde ilk geldiği gün kafasında gelecek planlamasında cisse ismi yoktu, hatta ikili konuşmalarda bunu cisse'ye de açıkça söyleyip sezon sonuna kadar senden yararlanmak istiyorum mesajını da verdiği söyleniyor, bu fikrinin çok fazla değiştiğini de zannetmiyorum, takımdaki her oyuncu canla başla oynarken cisse biraz kaçak güreşiyor, kısacası gamsız oynuyor, aslında ernst'ten bir farkı yok özellik olarak ama ernst olayı sahiplenirken o buna pek yanaşmıyor, kişilik özelliği de olabilir, neyse uzatmayalım, cisse profesyonellikte olması gerektiği gibi sezon sonuna kadar bize faydalı olacaktır, sonrasında yollar ayrılır... |
Alıntı:
|
ernst uğur neden oynamıyor uğur çok mu kötü? |
cissenin yerine daha fink alınmadı fink alternatifimiz diyor denizli |
Alıntı:
|
cisse kotu futbolcu degil ama besiktasa katki vermiyor gidecek takimda basarilar dilerim |
cisse iyidir önemlidir bizim icin ama finkin gelmesiyle beraber gidecekdir.. |
Cisse,sene sonunda yolcu... |
yol verelim gitsin işte hayır gelmez artık ondan |
ya şakamı bu cisse bize geldiğinde fransanın en tembel oyuncusu deniyordu.ve rezalet bir futbol oynuyor teknik falan sıfır arada bir top kapıyo onuda nası kullandığı ortada yapmayın ya |
iyi bi profesyonel... kötü diil sadece kötünün iyisi yeterli katkıyı yapamıyor... o bölgede serdar kurtuluştan daha yüksek verim alınabilirdi.... yolu açık olsun... |
ben bi bu adamı sevemedım ya :D |
Cissenin kiymetini herkes gittikten sona anlayacak!! |
Cisse'yi kimse beğenmiyor, nedense ben de tam tersine çok seviyor ve güveniyorum. Takımımız ruhsuzca oynadığı maçları hatırlarmısınız bilmem ama adam çıkıyordu kana kan, dişe diş mücadelesinde bulunuyordu, koşuyordu, top alıyor, top kaptırıyordu diğerleri sahada gezinirken. Ve aynı şeyleride Zapo için söyleyebilirim, çoğu kişi pek sevmedi futbolunu Zapo'nun, belki Mustafa Denizli'de dahil.. Zapo-Sivok yanyana oynayınca soğukkanlılığıyla, attığı paslarla bu lig için yeterince iyiler. Zapo-Sivok-Cisse-Ernst 4 yıl içinde yönetimimizce yapılmış en iyi transferler. Birde puzzle gibi yer değiştirtmeseler, görev yerlerinde oynatsalar adamları, daha verim alabileceğiz adamlardan (diye düşünüyorum) |
Cisse gittikten sonra anlaşılır değeri... şimdi bazı futboldan anlamayan yazarların gazına geliyor millet... |
Alıntı:
ernst in yanına dha etkili kendini gösteren biri olması gerekli |
Herşeyden önce ön liberonun tanımıyla başlamak lazım duruma bakabilmek için bence "Ön libero, günümüz futbolunda defans ağırlıklı oynayan orta saha oyuncuları için kullanılan terimdir. Ön libero, defansın önünde görev alarak rakibin hücum varyasyonlarına önde basma, pozisyon bozma görevini üstlenir. Bir süpürge gibi vazife görerek, rakip takımın ataklarına engel olmakla yükümlüdür." Yani kalkıp cisseden delgado veya bi yusuf gibi araya oynamasını beklemek çok saçma çünkü öncelikli durumlarda işi top kesmek, ve top kazanıp en yakındakine kazandırmak yani hücumu lehine çevirmek.He tabiki ara sıra ara paslar atmazlarmı tabiki atarlar ama bence cisse bu kadarda eleştirilecek bir adam değil. Kaldı ki cisse değilde uğur oynadığı zaman ernstin yanında daha farklı oluyor herkes farkediyordur bunu. Tek dileğim Cisse gittiği zaman umarım onu çok aramayız önümüzdeki senelerde.Çünkü işini yapan bir adam olarak görüyorum ben onu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beğenirsiniz,beğenmezsiniz..3 yıl boyunca ,yılda en az 25 maç oynamış,bir tek sorun çıkarmamış,çok az sakatlanmış,çok az idman kaçırmış,çok iyi bir profosyonel...3 yıl boyunca takım çok iyi imişte Cisse yüzünden mi kaybetmiş..bırakalım bu işleri..Tabiiki bir çoğumuz sevmedik bu adamı..Çünkü o asla o taraftar yalakası,yılışıklardan olmadı..Taraftara hoş görünmek için ;mesleği dışıda işler (mesela ;soytarılık veya boksörlük gibi) asla yapmadı..o bir futbolcu ve sadece futbol oynadı..adam para aldı ve karşılığında gücü ve yeteneği ölçüsünde mücadele etti..hizmet verdi ve gidiyor.... Teşekkürler Cisse..yolun açık olsun.. |
Türkiye`de Saat: 06:47 . |