![]() |
Bu da yalan olmasın..Lafta kalmasın..Kararlaştırdığı işi, planı icraata geçirmeli artık yönetim..Ne gerekiyorsa yapılsın..Yeni stadımıza kavuşalım en yakın zamanda.. |
anlatım 10 numara olmuş ama bunu bizim yönetimin becereceğine inamıyorum bitmeden de inanmam.inaşşallah gerçekten böyle şaşalı bir yapıt olur. stad ımızıda görkemli bir şekilde uğurlamalı ve bundan da gelir elde etmeliyiz |
vayyy be biz de bunlar yakisir oofff oofff o stad olursa var ya mac yoksa da her gun giderim her gun bilet alirim parasi ne kadar olursa olsun ya boyle heycan var mi bole guzellik ya ... |
ya mükemmel bir şey yaa inşallah olur artık yaa çok heyecanlandırdııı |
Güzel Görünüyor Ama Olursa Ya bilet ve kombine fiyatları.... Her zaman demiyormuyuz BEŞİKTAŞ Halkın takımı,orta sınıf ve aşağı tabakanın genellikle desteklediği maç günleri sadece cebinde bilet parası olan ve ekstra bir harcama yapamayan bir seyirci profili vardır BEŞİKTAŞIN bizi diğer Cinconlardan ayıran özelliklerden biride budur.Benim korkum herşey iyi güzel,yönetim sponsor bulmuş"Emirates"eyvallah diyelim ceplerinden tek kuruş harcamadılar fakat kim garantisini verebilir yeni stad bittiğinde İnönü ye gelebilen seyircilerimizin yeni stada maddi anlamda zorlanmadan girebileceğini?Kısacası şunu demek istiyorum gün geçtikçe TİCARETE dönüşen ENDÜSTRİYEL FUTBOLUN bu yeni stad ile aynı yeni oluşan FB seyircisi gibi olucaz yada takımını susmaksızın destekleyen taraftarlarımız maçlara gelemeyip o allı pullu stadda numaralı koltuklarda oturup keyfine bakan yeni bir BJK seyircisi çıkacak karşımıza tercih sizin! Tabiki yeni stad yapılsın ama taraftarlar mağdur edilmiyecek fiyatlar ile kombine ve biletlerini alabilsinler. |
Emirates olayı yattı diyebiliyorum çünkü onların anlaşma koşulu stadın ismini Emirates arena yapmaktı bizimkilede kabul etmedi diye biliyorum |
insallah su kazma vurulurda stat insaati baslar....gelecek aydinlanir |
abi diger hepsine tamamda bizim stadin zeminini salke arena gibi yapamayiz cunku o zeminin cikacagi kadar bir yer yokki stadin etrafinda ama diger hersey yapilabilir ve harbiden mukemmel olur yani ayiptir soylemesi dusunsenize anadoludan bakiyorsunuz inonu stadi piril piril parliyor gece yarisi :) dusunmesi bile heyecan veriyor insana |
tek kelimeyle mükemmel.... inşallah bu hayal! geçek olur.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:00 . |