![]() |
Sakın GELME.! |
valla ben seve seve kabul ederim fink gelecegine benim adas gelsin finki katlar boler topculuk olarak ama haberin dogruluk payi sifir bence |
başlık şöyle olsaydı keşke " sadece Beşiktaşa gelme" |
Sen bu yaşında bu sakatlıktan sonra betiste bile oynayamazsın bence Aurellocuğum, ama böyle bir demece inandığımı da söyleyemem. |
Bu takim Ibrahim Uzulmeze kafa atip 6 ay hapis cezasi alan Ali tandogani almadi mi? Aurelio takima cok faydali olabilir. Gelirse super olur. Ricardinho zaten yok artik takimda.. |
Bence de gelirse harika olur, yabancı kontenjanından da feragat etmemiş olucaz, Ernst ve Aurelio ile ortasahayı düşünebiliyor musunuz?? |
ben açıkçası aurelio yu çok isterim. yabancı kontejyanı açılır ve ernst le nasıl bir ikili olur düşünemiyorum bile. böylece sol bek sağ açık ve forvete yabancı alabiliriz. süper olurdu yaw. |
bazilari aurelio ricoya vurdugu icin gelmesini istemiyor ama bence aurelionun ricoya vurmasi dogruydu cünkü rico ona türk köpegi demis ben olsam bende dalardim |
Alıntı:
Aurelio ciddi olarak sakat 6 ay futboldan uzak kalacak bunun nesine talipsiniz . |
Alıntı:
|
Aurelio çağırsan hemen gelir 3 takımada. Fiyat arttırma çabası, yada gazetenin Beşiktaş sayfası boş kalmasın çabası. Aureliya değil yönetime sesleniyorum; ezikbavçe eskisini alma! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Camia içinde çıkan olayın bi kere basına yansıması yanlış(ibrahimler arasındaki sıkıntı).Hadi yansıdı diyelim yinede aile içinde herzaman gerginlikler kavgalar olabilir.Bu olayla kalkıp Beşiktaş forması giyen bir adamı otoparkta kıstırıp tekme tookat dalmak aynı şeymidir ?.Sen bu 2 sini aynı görüyosan zaten diyecek birşey değil komple fenerbahçeyide alsak bi rahatsızlık duymazsın. |
haklısın bu adamın beşiktaşta yeri yok!!!.... onu isteyende yok.... |
fink alınmasın aurelio alınırsa iyi iş yapılmış olur geçmiş yıllardaki rico ile olan kavgasını unutmak gerek aurelioya para için mi geleceksin diyen arkadaşlar unutmayın ki ricoda oynadığı dönemde sürekli maaşları sorun etmişti |
Gelmez !!!! |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
hadi be sende git başka kapıya parayı bastırsınlar bakalım nasıl gidiyorsun fb ye nispet için yapıyorsan bence yanlış adres |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |