![]() |
Aurelio Beşiktaş'a göz kırptı http://www.fotomac.com.tr/2009/04/28...38E083529x.jpgSezonu kapatan Aurelio'dan Beşiktaş'a yeşil ışık *** Kartal olurum "Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'ın mali sorunları var. Bana en uygunu siyah-beyazlı forma". Sezon başında olaylı bir şekilde F.Bahçe ile yollarını ayırıp, Real Betis'e gitmesine rağmen Türkiye'de gündemden hiç düşmeyen Aurelio, İstanbul'a dönmesi halinde tercihinin Beşiktaş olacağını söyledi... Sakatlığı nedeniyle bıçak altına yatan ve sezonu kapattığı için Türkiye'ye gelen milli yıldız, F.Bahçe'ye dönüp dönmeyeceği yolundaki bir soruya, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D "F.Bahçe'de unutulmaz günler geçirdim. Bende yeri bambaşka ama o defter çoktan kapandı" yanıtınI verdi. Somut adım yok Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığını vurgulayan Aurelio, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mali sıkıntıları nedeniyle G.Saray da cazip görünmüyor. Ama Beşiktaş'ta oynamayı düşünebilirim. Şu an için bu konuda atılmış bir adım yok ancak önümüzdeki günlerde gelişmeler olabilir. Bu gerçekleşirse yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giyebilirim." Kartal'ın Şampiyonlar Ligi'ne yakın olmasının da sambacının düşüncesini etkilediği belirtiliyor. Fatih DOĞAN |
hiç gerek yok.... hiç sevmedim bu adamı hçte sevmiyicem!!!... özüne dön ts yada fb'ye git |
Richardinho ya attığın tekmeyi unutmadık. Ancak otoparkta tek başına adamı kısıtırcak kadar delikanlı olduğunuz günleride unutmadık.Beşiktaş forması giyerse hersene aldığım kombineyide almam. |
Alıntı:
bunu unutuan yöneticilerde varsa hatırlatmasınıda biliriz!!! |
"Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'ın mali sorunları var. Bana en uygunu siyah-beyazlı forma". Ne yani para içinmi geliyorsun ? Hiç gelme canım Byebye |
ernst var ee fink te alındı marco napıcak beşiktasta uğur da var o da ii bi yedek zaten gerek yok |
valla maradona olsa ne farkeder.Richardinhoya yaptıklarından sonra.Bu adam geleceğine Baki mercimek gelsin ön libero oynasın daha mutlu olurum bu adamı Beşiktaş formasıyla görmektense |
Töbe Töbe yalana bak hele.. |
ya bırakın arkadaşlar finkle uğurla yetiniyorsunuz.mehmet ortsahayı domine eder.hiçbirimiz unutmadık ricoya yaptıklarını fakat rico türk köpeği falan demiş.herneyse bence herşeye rağmen böyle bir durum varsa kesinlikle alınmalı en iyi türk o bölgedeki |
"Sadece Beşiktaş'ta oynarım" http://img512.imageshack.us/img512/1600/aurelio002.jpg Fenerbahçe'yle davalık olan milli oyuncu Mehmet Aurelio "Galatasaray'da da mali sıkıntılar var. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta forma giyerim" dedi. Dizindeki ağrılara dayanamayıp ameliyat kararı alan milli futbolcumuz Mehmet Aurelio, dün öğle saatlerinde Türkiye'ye giriş yaptı. Aurelio, havaalanında Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği ile ilgili sorulara, "Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'da da ekonomik sıkıntılar var. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynamayı düşünebilirim. Ancak şu anda bana ulaşan bir teklif yok" dedi. Bugün ameliyat olması beklenen Aurelio, en erken Eylül ayında sahalara dönecek. Real Betis ile 3 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncuya sezon başında Galatasaray talip olmuş, ancak İspanyol ekibi 9 milyon Euro bonservis bedeli istemişti. Fransız futbolcu Edouard Cisse'yi göndermek isteyen Beşiktaş'ın, aynı bölgede oynayan Türk statüsündeki Aurelio için zemin yokladığı öğrenildi. Denizli de bu transferi çok istiyor. |
alın şu adamı işte yaa tam aradığımız kan diye düşünüyorum ernstle süper ikili olurlar ama bakmak lazıım fink mi yoksa aurelio mu diye |
Marco'yu alabilirsek Fink'le olan sözleşme de iptal olur, 10 numara olur valla...Keşke alabilsek... |
ricoya yaprıklaını unutmadık yol al.... |
Alıntı:
|
marco çok iyi topçu arayıpta zor bulabileceğimiz tipte bir adam hemde yerli statüsünde ama bizim değerlerimize ters |
Konu Birleştirildi. |
arkadaşlar dugusal bakıyosunuz olaya geldiği zaman çok yararı olur takıma ayrıca finkle ön görüşme yapıldı denizli bekletiyor böyle bir durum olursa hemen alırlar bana kalırsa ki bnce doğruyuda yaparlar hem türk statüsünde hem türkiyeyi biliyor duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum beşiktaşa yarar sağlayacağını düşünürsek kesinlikle alınmalı diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
kaybol ezik.. ! |
Duygusal bakmak değil ki bu .Adama kafanda Beşiktaş formasını yakıştıramıyorsun geçmişte yaptıklarından dolayı. Duygusal bakılsa bi olaya nobre de kaptan olamazdı bu takımda.Aurelio farklı bi örnek ve yaptıklarıda pek affedilecek cinsten değil bence. |
arkadaşlar oyle veya boyle yaptı saçmalamayın başarı için herşey mübahtır.bu adam gibi birini alabilecekmiyiz sanki hemde yerli statüsünde.ayriyetten sol beke de bir yabancı alınır. |
1. yalan haber, kim uydurduysa bravo valla 2. aurelio bize göre bir futbolcu degil, ricoya yaptigindan sonra besiktas camiasinda isi olmaz 3.son 1-2 senede bence aureli eski aurelio degil istemem, kalsin kaldigi yerde...veya gitsin fbye geri |
Ernst'in yanına böyle bir topçu lazım.Yerli olması da ayrıcalıktır.Fink-Ernst-Marco 'dan ikisi oynayacağına göre,çok çekişmeli bir orta sahamız olur .Fakat haber kolpadır,gibime geliyor.:) |
Başladılar yine yalan haberlere |
he hu he he yok ya |
yemezler aurelio 6 ay sakat yatıcan seni alacak kimseye yok menajerin bayram tutumlu da seni beşiktaşıma kakalayacak dimi yemezler karşınızda keriz yok . |
sakatsa ayrı konu ama ben fenerdeyken nobreden nefret ederdim adam burda kişilik değiştirdi adeta kaptan oldu o anlamda hiç sorun olmaz kendi açımdan ama sakatsa eywallah oyuncumu kakalıyorsunuz o kadar bilinçsiz klubmü beşiktaş klubü |
fazla zorlanmış bir haber... |
Bir şarkı vardı : iyi mi kötü mü haberler haberler yalan mı yanlış mı haberler haberler,diye...Sürekli asparagas haberler gündemde,ne doğru ne yanlış bilemiyoruz artık. |
Hikayeeee istemiyorumm seniii aurelio gelmeee |
baska futbolcu mu yok.....siradan bir takima transfer oldu tekrar dönüs yapmak icin enayi ariyor.. |
gelmesin arkadasim gelmesin istemiyoruz sakatlandi simdi nerde para kazanacagini bilmiyor fenere gitse fener zaten vermiyordu simdi de tff tazminat konusu aurelio fenere para odeyecek |
Alıntı:
|
qeLmesin iStemes (; |
bizimkiler kaliteli türk alması lazım hamit halil nihat m.topuz bunlardan biri lazım bize marco değil |
Aurelio Beşiktaş'a geliyor... Sezonu kapatan Aurelio'dan Beşiktaş'a yeşil ışık... "Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'ın mali sorunları var. Bana en uygunu siyah-beyazlı forma..." Sezon başında olaylı bir şekilde F.Bahçe ile yollarını ayırıp, Real Betis'e gitmesine rağmen Türkiye'de gündemden hiç düşmeyen Aurelio, İstanbul'a dönmesi halinde tercihinin Beşiktaş olacağını söyledi... Sakatlığı nedeniyle bıçak altına yatan ve sezonu kapattığı için Türkiye'ye gelen milli yıldız, F.Bahçe'ye dönüp dönmeyeceği yolundaki bir soruya, "F.Bahçe'de unutulmaz günler geçirdim. Bende yeri bambaşka ama o defter çoktan kapandı" yanıtınI verdi. Somut adım yok Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığını vurgulayan Aurelio, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mali sıkıntıları nedeniyle G.Saray da cazip görünmüyor. Ama Beşiktaş'ta oynamayı düşünebilirim. Şu an için bu konuda atılmış bir adım yok ancak önümüzdeki günlerde gelişmeler olabilir. Bu gerçekleşirse yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giyebilirim." Kartal'ın Şampiyonlar Ligi'ne yakın olmasının da sambacının düşüncesini etkilediği belirtiliyor. (Fotomaç) |
aynı konu forumda tartışılıyor zaten gereksiz olmuş.haberde aynı |
pardon görmedim..konuyu silebilirsiniz |
aurelio çok kaliteli bi oyuncu ama bn artık bu takmda fenerli oyuncu istemiyorm yeter son 3 senede 10 oyuncu alndı bi dur denilmeli... |
aurelio çok kaliteli bi oyuncu ama bn artık bu takmda fenerli oyuncu istemiyorm yeter son 3 senede 10 oyuncu alndı bi dur denilmeli... |
Türkiye`de Saat: 10:44 . |