![]() |
Sakın GELME.! |
valla ben seve seve kabul ederim fink gelecegine benim adas gelsin finki katlar boler topculuk olarak ama haberin dogruluk payi sifir bence |
başlık şöyle olsaydı keşke " sadece Beşiktaşa gelme" |
Sen bu yaşında bu sakatlıktan sonra betiste bile oynayamazsın bence Aurellocuğum, ama böyle bir demece inandığımı da söyleyemem. |
Bu takim Ibrahim Uzulmeze kafa atip 6 ay hapis cezasi alan Ali tandogani almadi mi? Aurelio takima cok faydali olabilir. Gelirse super olur. Ricardinho zaten yok artik takimda.. |
Bence de gelirse harika olur, yabancı kontenjanından da feragat etmemiş olucaz, Ernst ve Aurelio ile ortasahayı düşünebiliyor musunuz?? |
ben açıkçası aurelio yu çok isterim. yabancı kontejyanı açılır ve ernst le nasıl bir ikili olur düşünemiyorum bile. böylece sol bek sağ açık ve forvete yabancı alabiliriz. süper olurdu yaw. |
bazilari aurelio ricoya vurdugu icin gelmesini istemiyor ama bence aurelionun ricoya vurmasi dogruydu cünkü rico ona türk köpegi demis ben olsam bende dalardim |
Alıntı:
Aurelio ciddi olarak sakat 6 ay futboldan uzak kalacak bunun nesine talipsiniz . |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:43 . |