![]() |
bence bilet fiyatları acayip yüksek bu fiyatlarda maçlara gitmemiz çok zor olacak.Halkın takımıyız diyoruz bilet fiyatlarına bak.Biz febenin taraftarı gibi zengin değiliz kusura bakmasınlar.. |
biletleri en ucuz satan istanbul takimi besiktas musade edinde senede bi kac kere boyle ucsun bilet fiyatlari anormal birsey goremiyorum ben bu durumda |
Alıntı:
aynen yha keske istanbulda olabilsem de bilet alabilseydim :) |
Çok pahalı... |
yüksek bilet fiyatları...... "DERTÖREN YÖNETİMİ"yine kendine yakışanı yaptı sanki UEFA finali oynanır gibi FB derbisine bilet fiyatlarını uçurdu birde üstüne resmi internet sitesinde Kartal Yuvasında satılacak Beyaz formalar için indirim yapıp çağrıda bulundu birde voleyi oradan vurdular sonrada TARAFTARA teşekkürlerini bildirdiler....normal zamanda yüzümüze bakmayan "DERTÖREN YÖNETİMİ"birden bizleri bağrına basıverdi!!!!kimse kızmasın ama BEŞİKTAŞ sevgisini biryere koyalım ne olursa olsun bu yönetimi acil olarak her maç sonrası istifaya davet etmeliyiz,herkez uyansın artık "AN'LIK BAŞARILARLA"uyutulmaya çalıştırılıyoruz,bu güzel ve gelip geçici tablo heran tersine dönebilme ihtimalide var herzaman olduğu gibi herşeye hazırlıklı olalım....... |
şampiyonluğa gider ayak takımı desteklemek yerine bu şekilde kösteklemenin yanlış olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Alende birkaç söz söylemişti bilet fiyatları hakkında.''Şampiyonluğa giden takımın bu şekilde bilet fiyatları olması normal.Hatta bence bu fiyatlar Bursa maçında bile yapılabilirdi''dedi.Bende aynı fkirdeyim... |
Saçma usta.Biletler tükendi bile.Niye,isyan ediyorsun?:) |
Konular Birleştirilmiştir. |
elımde kapalı kombıne war.ilgilenen ozelden mesaj atsın... |
Türkiye`de Saat: 03:34 . |