![]() |
arkadaşlar federasyon başkanı mahmut özgener final kesinlikle izmirde olacak demiş.izmir takımlarını tutanlar finalin izmirde olmasına sıcak bakmıyorlar.umarım bi olumsuzluk yaşatmazlar.ben bi aksilik olmazsa tribünde yerimi alacam. |
aynen bir aksilik çıkmazsa tribündeyim bnde inş izmirde olurr gerçekten |
Biz fb maçını alınca şampiyonluğu ilan etmeyeceğiz, böyle saçmalık olamaz. Emeği karalamaya çalışanlar Allahından bulsun. Yanlı medya Beşiktaş konuşurken susmak zorunda kalacaksın.... |
Bence yakışmadı maç öncesi bize... |
bu takimlar olurler birbirine yine mac satmazlar al ligi ver kupayi muhabbetlerine gelmeyin hemen basin bunun gazini veriyor su anda gaza gelmeyin |
aslinda fenere tarihinin kazigni atacan..al kupa verligi yapacan..onlar bize yatacak ligde biz onlari kupada genede yenecez:D bence olmaz öyle sey..herkez anlinin teriyle cikar oynar...ne yani biz gs ye yattikmi zamaninda...sacmalik...yeniyoduk...daha iyidik sanssizlikla kaybettik...istiyoruz iki kupayida...alacagiz insallah ikisinide |
insallah alevere dalevere anlasmasi yapmamistir demirören |
Alıntı:
Kendinize gelin Beşiktaşlıyız diyosunuz Beşiktaş başkanını zan altında bırakıyorsunuz , Beşiktaşlıyım diyen herkeze bu komplo teorilerini red etmek yakışır . |
Olayda hiç alavere dalavere olacağını sanmıyorum. Yönetimimiz eline geçen bu fırsatları kaçırcağını sanmıyorum. Bu eziklerle 10 maç yapsan, ezikbahçeyi 10 maçta da yenersin (görünen köy kılavuz istemez, her iki takımın performanslarını görerekten). We iki takım yöneticilerinin de gönül işi yapacağını hiç sanmıyorum şu saatten sonra çünkü Yıldırım Demirören Başkanımızın artık kredisi kalmadı. Bu sene şampiyon olmaktan başka çaresi yok. Al kupayı ver ligi olayına girebilecek kadar aptal olabileceğini hiççççç ama hiç sanmıyorum. Bunu 7'den 70'e futboldan anlayan herkes söyleyebilir. Böyle bir anlaşma için kendini riske atamaz bütün maçlarını kazansan dahi, Sivas'ın puan kaybetmesini bekliyeceksin... (Bu düşüncede, BEŞİKTAŞ'ımın hakkıyla geldiği noktaya pislik atmaya çalışan kalemşörlerin tezini çürütür..) Dosthane bir buluşma olduğunu düşünüyorum. (Gerçi BEŞİKTAŞ'ımın BEŞİKTAŞ'dan dostu yok, maalesefki bunu başkanımız Yıldırım Demirören'e aşılayamadık, alıştıramadık, anlatamadık, öğretemedik, bundan dolayı Yıldırım Demirören'e kızgınım)... (KUPADA BEŞİKTAŞ'IMIN, LİG ŞAMPİYONLUĞUDA BEŞİKTAŞ'IMIN) |
valla bnce 3 puan bizim olsunda nerede olursa olsun farketmez |
Türkiye`de Saat: 10:45 . |