![]() |
Tarihi Fark Peşinde Mustafa Denizli’nin, oyuncularına derbinin her ne kadar zor geçeceği uyarılarını yapsa da esas amacının ilk 15 dakikada maçı kopartarak farka gitmek olduğu konuşuluyor. Fenerbahçe’nin defans zaafları Denizli’nin iştahını kabartıyor. Maça şok bir baskıyla başlamayı planlayan tecrübeli teknik adamın, ilk 15 dakikada bulacağı bir golle oyunu ele larak F.Bahçe’yi hezimete uğratmanın planlarını yaptığı iddia edildi. Özellikle sarı-lacivertli takımın eksik futbolcularının bir hayli fazla olması ve bunun yanında oynayanlarında formsuz olmasını Denizli, şans olarak görüyor. Mustafa Denizli’nin hafta içinde sürekli oyuncularıyla yaptığı toplantılarda F.Bahçe’nin yaralı bir takım olduğunu söylemesi ve dikkat etmeleri konusunda uyarmasına rağmen esas amacının Beşiktaş seyircisine bol gollü bir maç izletmek olduğu belirtildi. Böylece Fenerbahçe’yi yenmenin yanında fark atmanın hazzını taraftarlara yaşatacak olan Mustafa Denizli, böylece Beşiktaşlılar’ın gözünde de ‘İlah’ olmayı planlıyor. |
Bizim düşündüklerimizi Düşünüyor Hoca 'da , Ama Uygulamamız gerekiyor.. iLk 45 Dakika'da Maçı koparmamız lazım.. |
her zaman derim ilk 20 dakikalık baskıda gol yada goller bulursak maçı kopartırız |
Yenelim yeter yaa.. Tarihi fark felan istemiyoruz :D |
3-0 yada 4-1 alırız.Fakat ilk 15 dakikada gelecek gol ile.:) |
arkadaslar ınsallah fark olur ama fener ne kadar eksık olursa olsun sonucta derbı mac cok dıkkat etmelıyız rakıbımızın oyuncularıda bu maca daha fazla motıve olucaktır. dısıplını elden bırakmadan rehavete kapılmadan normal oyunumuzu oynarsak kazanacagımızı dusunuyorum acıkcası ben fark beklemıyorum 1-0 olsun bızım olsun onemlı olan su saatten sonra 3 puan |
bütün medya feneri gaza getirmeye çalışıyor.beşiktaşa da rehavet vermeye çalışıyor anlaşılan.fener ne kadar eksik olursa olsun iddiası olmadığından çok rahat oynayacak hatta beraberliğe bile yatacaktır.bizimkiler ise kazanmak zorunda olduğundan çok stresli olacaklar. 1-0 olsun bizim olsun |
çok hakılısın gökhan abi keşke fark olsa ama 1-0 'a bile razıyız bu saatten sonra |
Fener bloklarını yakın tutup ceza sahası civarında oyunu kabullenecektir..Daha önce bir kaç maçta daha Fener bunu başarıyla yaptı..Mutlaka ve mutlaka baskılı,presli başlamalı ve özellikle kanat varyasyonlarını etkili kullanmalıyız..Fener savunmasını erken açarsak bile belli bir dakikaya kadar bu taktikten vazgeçeceklerini sanmam..Çünkü Beşiktaşa hucüm yapacak güçleri yok..Aragones te bunu iyi biliyo..İlk maçı hatırlayın..10 kişi 2-1 yenik olmamıza rağmen Alexi çıkarıp oyuna josico yu almıştı..Beşiktaşın çok kuvvetli bir takım olduğunu ve resmen çekindiğini daha o maçta göstermişti.. 25 e kadar atacağımız bir gol bizi rahat bi galibiyete taşır..Ancak Denizlinin fark peşinde falan olduğunu düşünmüyorum..Oyuncular isterse o ayrı tabi :) Ayrıca inşallah bu kadar net favori olmak ve ligde ki durum oyuncularda REHAVET yaratmaz..sonuçta ne olursa olsun bir Derbi maçı..Fenerin taraftara özür için 2 maçı var..biri bu maç,diğeri Kupa Finali..O açıdan ne kadar eksik olursa olsun extra motivasyonla oynayacaklardır diye düşünüyorum..Umarım Sonuç Hepimizin İstediği Gibi Olur.. |
10 u 9 u bilmem bu maçı 2-0 alırız |
önemli olan puan durumda bizim 3puan fazla olmasidir mac sonrasinda fark yapsak tabiki harika birsey olur cok mutlu oluruz bu kesin ama önemli olan 3puan kapmamiz gerisi önemli degil hani söylede fena olmaz durum 1-1 90+5de 2-1 yapmamiz oda fena bir sevinc olmaz hani :D |
alalım maçıda farketmez fark olup olmaması ama hani 3-4-5 olsa itiraz etmem :D:D |
ilk 15 dk fener temkinli oynar maç boyuncada beraberliğe razı bir oyun kurgusuyla oynarlar. Fark atmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Ani atak yaparak gol atan bir takımız genelde. Ani atak yapacak bir fener yok kapalı oynarlar. Onlarda işin ciddiyetinin farkında. Hepsinin koltuğu sallantıda. Yenmeye çalışmazlar. |
bu sefer 2. yarıya bırakmmak lazım 1. yarıda maçı garantileyip 2. yarı açığı onların vermesi lazım |
ben hiç sanmıyorum.bizim geçmişimizde böyle çok nadirdir farka gittiğimiz. skoru garantiler dururuz oda yapabilirsek |
Fark olur mu bilmem ama 3'ten aşağı atarsak gerçekten yazık yanii... |
Yenelim yeter. Ama ilk 10 dakkada bir gol bizi farka götürür. |
fazla ümitlisiniz hayal kırıklığı yaşayacaksınız |
Alıntı:
Enteresan.Anlayamadım tam oalrak? |
çok fazla havaya girmemek lazım...bu haberlerin kasıtlı olarak çıkartıldığını düşünüyorum...fazla inanmamak lazım bu dönem haberlerine... |
bu fark muhabbeti nedir ya böyle.. fener hangi maçta fark yemiş.. biz de hangi maçta fark atabilmişiz ki.. mahalle maçı mı oynuyoruz.. medyanın oyununa gelmeyelim.. ilk dakikalarda bile gol atsak maç çok çok zor geçecek.. Her anında maksimum konsantre olmalıyız.. Şu gerçeği bir kez daha dile getireyim.. Ligin bitmesine 5 hafta kaldı ve biz hala ilk 6'da bulunan hiçbir takımı yenemedik.. |
ne farkı ya dereyi görmeden paçayı sıvamayın yenelim yeter |
Ne farkı,ne 3-0 ı ne 5-0 ı yaa..neden bahsediyorsunuz..bu oyuna nasıl gelirsiniz arkadaşlar..."rakibe saygı,kazanmak için atılan en önemli adımdır" yukarıdaki söz kimin biliyormusunuz...1990 yılında kupada 3-0 kazandığımız FB maçından önce o dönem ki basın sözcümüz rahmetli Cenk Koray'ın...bütün eksiklerine rağmen sahaya çıkardığı 11 'in en az 5-6 tanesi milli takımlar düzeyinde bir rakiple oynayacağız ve siz tarihi farktan mı söz ediyorsunuz öyle mi..yapmayın..hem kendinizi hem de takımı strese sokarsınız.. yarım sıfır olsun,bizim olsun.. |
açıkcası bu maçta olağan dışı şeyler olmadığı takdirde tarihi fark yapmammamız için hiçbir sebep yok... |
yenelımde ıster 5-4 yenelım |
fark dusunmuyorum ama 2-1 alicaz gibi geliyor |
Fark önemli değil. 3 puanı alalım da ne olursa olsun. |
boşverin farkı yaa yediğimiz golden bir fazlasını atalım yeter (tabi inşallah yemeyiz ama..) |
Alıntı:
|
fırsat bu fırsat bence.Mantıklı Tarihi fark için oynanabilir Tabiki ilk temennimiz maçı 1-0 da olsa kazanmak ama neden olmasın Defansta Can arat - Yasin ikilisi varken bizim Atak oyunculurımızı durdurabileceklerini sanmıyorum |
Benim için fark değil puan önemli bu saatten sonra kazansınlar nasıl kazanırlarsa kazansınlar... |
valla ıns yenerız kapalı alttan atlarım valla yenemzsek bu ezıklerı 1 0 5 0 fark etmez yeterkı bızım olsun mac |
ya kasmasınlar ters falan teper allah korusun .. |
denizli hoca bilir işini kafanızı yormayın . |
Alıntı:
|
1-0 olsunda 3 puanı alalım yeter.Başka birşey istemiyorum... |
Alıntı:
|
Bi çok arkadaşımız maçın kolay geçeceğini söylüyor.Birkere yazayım.Tam 2004-2005 sezonundan beri(ligde) yenemediğin fener bahçe.Kendi sahandaki son 3 lig maçınıda kaybettiğin fenerbahçe.BUsene hariç son 3-4 sezondur seni futboluyla ezen fenerbahçe.Kusura bakmayın ama biz ne kadar kötü durumdayken onları 3-4 yenmeyi başarabildiysek onlarda aynı durumdayken bir şekilde başarabilir.Temennimiz beşiktaşımızın 3 puanıdır.Ancak farkı düşünenler bence çok yanılacaklar... |
fark istemiyoruz..3 puan alalım da skor önemli değil..fenerbahçe ne kadar yaralı da olsa öyle fark yiyecek bir durumda olduğunu sanmıyorum..medyanın abartması..herkesin dediği gibi 1-0 olsun bizim olsun.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:15 . |