![]() |
önemli olan puan durumda bizim 3puan fazla olmasidir mac sonrasinda fark yapsak tabiki harika birsey olur cok mutlu oluruz bu kesin ama önemli olan 3puan kapmamiz gerisi önemli degil hani söylede fena olmaz durum 1-1 90+5de 2-1 yapmamiz oda fena bir sevinc olmaz hani :D |
alalım maçıda farketmez fark olup olmaması ama hani 3-4-5 olsa itiraz etmem :D:D |
ilk 15 dk fener temkinli oynar maç boyuncada beraberliğe razı bir oyun kurgusuyla oynarlar. Fark atmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Ani atak yaparak gol atan bir takımız genelde. Ani atak yapacak bir fener yok kapalı oynarlar. Onlarda işin ciddiyetinin farkında. Hepsinin koltuğu sallantıda. Yenmeye çalışmazlar. |
bu sefer 2. yarıya bırakmmak lazım 1. yarıda maçı garantileyip 2. yarı açığı onların vermesi lazım |
ben hiç sanmıyorum.bizim geçmişimizde böyle çok nadirdir farka gittiğimiz. skoru garantiler dururuz oda yapabilirsek |
Fark olur mu bilmem ama 3'ten aşağı atarsak gerçekten yazık yanii... |
Yenelim yeter. Ama ilk 10 dakkada bir gol bizi farka götürür. |
fazla ümitlisiniz hayal kırıklığı yaşayacaksınız |
Alıntı:
Enteresan.Anlayamadım tam oalrak? |
çok fazla havaya girmemek lazım...bu haberlerin kasıtlı olarak çıkartıldığını düşünüyorum...fazla inanmamak lazım bu dönem haberlerine... |
Türkiye`de Saat: 12:01 . |