![]() |
İşte Muhtemel Onbir! OLASI 11'LER- Derbi maça ezeli rakiplerin çıkması beklenen olası 11'leri şöyle: Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Gökhan, İbrahim Üzülmez, Holosko, Ernst,Cisse(Sivok), Delgado, Tello, Bobo Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yasin, Can (Deniz), Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Emre, Uğur, Deivid, Güiza (Semih) |
birtek bobo yerine nobre olsa çok daha sevinirdim ama yinede iyi kadro.Bobo 2. yarı girerse daha etkili olur gibi |
eziklerin eksikleri çok...mutlaka alacaz bu maçı... |
sivok mutlaka defansta yer almalı |
nobre girer mutlaka belki ilk 11 bile çıkabilir. Yabancı hakkını defanstan keserek doğru bir iş yapacaktır hoca snaıyorum |
Alıntı:
Rustu Toraman-Zan-Sivok-Ekrem Delgado-Cisse-Ernst-Tello Bobo-Nobre |
sivok muhakkak stoperde oynamali |
Sivok defans,nobre iyileşmişse mutlaka nobre olmalı bence |
BJK-Fb 11`ler Size Gore? http://www.sporx.com/derbiozel/bjkfb...bi_alinlik.jpg ArKadaslar Maca 1 gun Kaldi Size Gore BJK 11miz Ne Olur? |
Bence kadro nasıl olmalı:Hakan,İ.Toraman,Gökhan,Sivok,İ.Üzülmez,Ciss e,Ernst,Yusuf(Delgado),Tello,Bobô,Holosko(Nobre) Denizli nasıl yapar:Rüştü,Toraman,Gökhan,Sivok,Üzülmez,Ernst,Del gado,Tello,Ekrem,Nobre,Bobô |
saçma sapan bir konu kafamızda ki kadroyu yazsak ne olur yazmasak ne olur mühim olan denizli hocanın kafasında ki kadro . Ayrıca hakan ı kadroya yazanlara akıl erdiremiyorum hakan dan kaleci felan olmaz sırf rüştüye fb den geldi diye hala düşmanlık yapıyorsunuz ayıptır bitirin bu kininizi . |
Sadece fbden geldiği için değil her maçta vasat bir oyun sergiliyor insanı kanser ediyor dahası mı var artık yaşı geçmiş refleks denen şey kalmamış adamda biraz da gençlere yol açmalı.. |
Alıntı:
|
Cagla iyi guzelde bukadar onemli macta Hakanin Kalede Olmasi bizim icin tehlkikeli hakan iyi kaeci ama tecrubesi oldukca az |
Rüştü - Ekrem-Toraman-G.Zan-Üzülmez - Sivok-Ernst - Delgado - Tello-Holo-Bobo ilk 11'ini bekliyorum ben... Hoca Cisse'yi oynatırsa Üzülmez-Ekrem ikilisinden birini keser büyük ihtimal, ama bunu zor görüyorum şimdilik...Fena da bi kadro olmaz bu, Yusuf-Nobre ikilisi de sonradan girip bize katkı sağlayabilir, ama bana kalsa ikisininde ilk 11 başlamasını isterim... |
orta saha da cisse ernst ikilisi bozulmasın serdar özkanda ilk 11 de oynamasın yeter. en büyük korkum denizlinin 11 de serdar özkanı oynatması |
-------------Rüştü---------- Ekrem --Gökhan--İbrahimT--deli ibo ----------Cisse---Ernst----------- Holosko------Delgado(yusuf)--Tello --------------Nobre-------------- Benim kadrom bu şekilde.2 yarı oyunun gidişine göre bobo da girebilir cisse yerine mesela 4-0 dır 5 e tamamlamak istiyoruz cisse çıkıp bobo yu almakta yarar var gibi düşünüyorum |
bence de sivok defansta oynamalı sağ bekte ekrem oynamalı toraman oynayınca hücumda yetersiz kalıyor |
Alıntı:
yok artık bu maçta oynatmaz heralde serdar özkanı birde emin değilim ama serdar özkan cezalı diye aklımda kalmış . |
cezalı değil çok dua ettim geçen hafta eskişehir maçında sarı kart görsün cezalı duruma düşsün diye ama görmedi:) |
Alıntı:
Kadroda kim olursa olsun maçı alalımda gerisi mühim değil kardeşim . :) |
inşallah alacaz maçı. galibiyet golünü serdar özkan atarsa pazartesi hemen onun ismini taşıyan forma alacam:) |
-------------Rüştü---------- Ekrem --Gökhan--İbrahimT--deli ibo ----------Cisse---Ernst----------- -----delgado-----------tello------ --------bob0------holosko-------- |
---------------------------rüştü------------------------------- -----------------gökhan z.----------sivok------------------------ ibrahim t..-------------------------------------------ibrahim ü.-- -----------------------------cisse---------------------------- ekrem d.---------delgado------ernst-------tello--------serdar ö.---- ---------------------------bobo----------------------------------- 2.yarı gerektiği taktirde delgado=>yusuf serdar ö.=> holosko enson risk almamız gerekirse cisse => nobre |
gerçekten inanıyormusun serdar özkanın bu maçta ii oynayacağına benim hiç inancım yok |
Alıntı:
rüştü toroman-gökhan -sivok-ibrahim ü. (bence deli banko) cisse ekrem-delgado-ernst-tello-serdar ö. bobo değişiklikler duruma göre delgado=>yusuf serdar ö.=> holosko cisse =>nobre |
Alıntı:
|
Derbi'nin 11'lerini Tahminlerinizi Buradan Devam Ettirebilirsiniz |
-------------Rüştü---------- Ekrem ----Toraman----Sivok--------Deli ----------Cisse---Ernst------------- --------------Tello----------------- -----holosko-----------serdar özkan------- ----------------Bobo-------------- |
Alıntı:
|
Kadro,önemli değil.Erkan'da oynasa,Yusuf'ya oynasa bu maçı almamız şart.Gerisi faso fiso...:) |
herşey norma anormal olan zan onun yenine sivok oynamalı cisse ortasahada olmalı |
defans konusunda hoca çok kararsız kalıyor herşeyi yapabilir fener tek forvet oynıcak anladığım kadarıyla semihle hangi defans oynarsa sorun olcağını sanmıyorum ben ama denizlinin işi o anlamda çok zor bnce boboyla yusuf snradan gircek ama keşke yusuf 90 dakka oynasa |
Alıntı:
|
cisse yi veya serdarı ilk 11 de başlatıp bizi çıldırtacağı kesin cisse için hep ernst ile beraber oynamalı diyorlar ama ben bi yararını göremiyorum |
Boşa çene yoruyorsunuz denizli hoca en iyi en uygun kadro ile maça çıkacaktır . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kim olursa olsun isterse pafdan sahaya futbolcu sürsün yüreğiyle oynadıkdan sonra her türlü kaanırız ama serdar vb bencil futbolcular oynarsa zor |
insallah denizli hocamiz her zor macta oldugu gibi 7 defans futbolcusuyla cikmaz maca....ilk 6 daki hicbir takimi yenemedik daha....benim gönlümden gecen kadro su : ---------------------------rüstü------------------------------------ toraman--------sivok------------zan----------------ekrem --------------------------ernst----------------------------------- serdar özkan--------------delgado------------------tello -----------holosko-------------------bobo------------------- bu kadroyla mac 3-0 veya 4-1 biter ama denizli bence su kadroyla cikar -------------------------rüstü------------------------ i.toraman-----------zan-----zapo-----------zülmez ekrem-------cisse------ernst----------tello ---------------yusuf----------------- -----------nobre---------------------- böyle cikarsa mac 0-0 biter yani 7 defans futbolcusu her zor maclarda böyle oynatiyor takimi ve hep berabere kaliyoruz cok korkuyor rakiplerden.... |
Türkiye`de Saat: 14:07 . |