![]() |
Kadro,önemli değil.Erkan'da oynasa,Yusuf'ya oynasa bu maçı almamız şart.Gerisi faso fiso...:) |
herşey norma anormal olan zan onun yenine sivok oynamalı cisse ortasahada olmalı |
defans konusunda hoca çok kararsız kalıyor herşeyi yapabilir fener tek forvet oynıcak anladığım kadarıyla semihle hangi defans oynarsa sorun olcağını sanmıyorum ben ama denizlinin işi o anlamda çok zor bnce boboyla yusuf snradan gircek ama keşke yusuf 90 dakka oynasa |
Alıntı:
|
cisse yi veya serdarı ilk 11 de başlatıp bizi çıldırtacağı kesin cisse için hep ernst ile beraber oynamalı diyorlar ama ben bi yararını göremiyorum |
Boşa çene yoruyorsunuz denizli hoca en iyi en uygun kadro ile maça çıkacaktır . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kim olursa olsun isterse pafdan sahaya futbolcu sürsün yüreğiyle oynadıkdan sonra her türlü kaanırız ama serdar vb bencil futbolcular oynarsa zor |
insallah denizli hocamiz her zor macta oldugu gibi 7 defans futbolcusuyla cikmaz maca....ilk 6 daki hicbir takimi yenemedik daha....benim gönlümden gecen kadro su : ---------------------------rüstü------------------------------------ toraman--------sivok------------zan----------------ekrem --------------------------ernst----------------------------------- serdar özkan--------------delgado------------------tello -----------holosko-------------------bobo------------------- bu kadroyla mac 3-0 veya 4-1 biter ama denizli bence su kadroyla cikar -------------------------rüstü------------------------ i.toraman-----------zan-----zapo-----------zülmez ekrem-------cisse------ernst----------tello ---------------yusuf----------------- -----------nobre---------------------- böyle cikarsa mac 0-0 biter yani 7 defans futbolcusu her zor maclarda böyle oynatiyor takimi ve hep berabere kaliyoruz cok korkuyor rakiplerden.... |
Türkiye`de Saat: 07:31 . |