![]() |
Denizli " Travma Geçirdik " Turkcell Süper Lig'in 30. haftasının kapanış maçında evinde Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada; " Bu fırsatı kullansaydık ligi bitirmiştik. Bunun çok farklı yansımaları olurdu. Bundan sonra puan kaybeden takım, şampiyonluk şansını kaybeder, bu akşam bizim yaşadığımız tam bir travma. Bunun çeşitli nedenleri olabilir. Basında derbiye ayak tenisi ile hazırlandığımız gibi komik haberler gördük. Geçtiğimiz bir haftayı Fenerbahçe maçına iyi hazırlanarak geçirdik. Hiçbir maça ayak tenisi ile hazırlanılmaz. Haftanın son maçını oynamak her türlü takımı zorluyor. Bu tip durumlar takıma olumsuz yansıyor. Karşınızda oynadığınız takım belki Beşiktaş maçı ile sezonu kurtaracak. Onların bu maçtaki performansları sezonu kurtarabileceğinden dolayı daha zor oluyor. Bu şampiyonluğun en büyük adayı yine biziz. Futbol bir elektrik işi. İnanılmaz top kayıpları yaptık, usta ayaklarımız dahi bunu yapabiliyorsa, psikolojik olarak baskı var demektir. Bu akşam görev yapan futbolcularımı olumsuzlukla bağdaştırmam mümkün değil. Üzüntüden başka yaşayacağımız bir şey yok. Rakiplerimizin maçlarını futbolcularım izlemedi. Daha değişik uğraşlarla maç saatini bekliyoruz. Bu akşamın kısaca özeti hafta içinde böyle bir durumla karşılaşabileceğimiz yani kazanarak, lider olabileceğimizi düşünüyorduk ama Fenerbahçe'nin bu kadar dirençli olacağını düşünmüyorduk. Biz önümüzdeki haftalara bıraktık. Gökhan Zan gibi oyuncuların oynadığı bölgeler riskli bölgelerdir. İbrahim ve Sivok'u bu bölgeye gönderdim. Gökhan ikinci sarı kartı görse, daha büyük bir kayıp yaşardık. O yüzden Gökhan'ı aldım. Hedefte bir sapma yok. Bu akşam bitirebilirdik ama olmadı." ifadelerini kullandı. |
Hep aynı masallar denizli efendi.Bursa maçında lider olma şansın vardı yine bozdun takımı aynı şey bugün yine aynı hikaye. Hep aynı masallar.Sen şampiyon ol biz sana yetişiriz |
ne desem bilemiyorum artık... |
Yorumların tükendi.! |
Sanada guvenimi kayip ettim hocam!! Sivok-Zan ve Cisse-Ernst ikilisini neden bozdun? Daha onceki maclardada Zan-Toraman(zapo) ve Ernst-Sivok ikilisini denedin ama olmadi. Neden hayati bir mac oncesi hatani tekrarladin? Serdar Ozkan sirf bizi daha cok strese sokmak icin mi oyuna aldin?? Bence Delgado degil Tello cikmaliydi.. Ah Besiktasim ah kan agliyorum beee !! |
Gökhan zanı hadi sarı kartı var diye çıkarttın süper oynayan Ernst'i ve Delgado'yu niye çıkarttın?Madem Yusuf'u alıcaktın git Tello'yu çıkart.Hele Serdar Özkan'ı oyuna sokman tam bir felaketti sana artık sadece birşey diyorum.Denizli İstifa!!! |
Alıntı:
üstelik ben travma geçirmedim resmen bitkisel hayattayım. Nefes alıyorum sadece. |
bursa maçını denzlinin delgado oynatma isteği yüzünden kazanamayınca fener maçında cisse-ernest ikilisini bozmaz heralde diye düşünmüştüm. inanamıyorum adam aldı maçı verdi fener e.. kupayı kaptırırsa görcez ne denizli kalcak nede matmazel delgado |
Bende Yorum Tükendi...! |
NOKTA... |
söyleyecek bisey bulamiyorum artik....bekleyip görecez..... |
Alıntı:
Abi sana katılıyorum ama bırak artık şu Delgado duygusallığını.Ne zaman gitsin desek,karşısın. Gördük kaptanımızı derbilerde.Biliyoruzki Delgado ancak,Hacettepe'yi DELebiliyor... Yabancılarda revizyon şart.Ernst-Sivok-Holosko hariç... |
Gökhan zan'ı sarı kart gördü diye aldıysan vah sana... demekki sen başka biz başka maç seyretmişiz.. Son 2 senesini Türkiyede geçiren bir turist bu Gökhan Zan'ı beşiktaş kadrosunda asla tutmayacağı gibi bir fener maçında da asla oynatmaz.. tigana zamanında yenildiğimiz ofsayt taktiği yapacam diye maçta kezmanı kaçıran, geçen sene alexden kafa golü yiyen, bu sene de semihle omuz omuzayken hem topu ıskalayıp hem yerde kalıp guizayı kral yapan adam bu.. son 3 sezon ilk yarım saatte maça 1-0 yenik başlatan insan.. Şimdi geçen sezon sonunda gökhan zan-toraman ikilisine bir sezon daha tahammul edemiyeceğimiz kesinleşince 10 milyon euro verip 2 tane stoper aldık.. Bu adamlar ligin başında yanyana ve gayet iyi oynuyorlardı.. Denizli gelip birini ortasahalara çekip diğerini de toramana emanet edene kadar.. Hadi bir iki maç denedin olmadı.. Nedir bu ısrar ve inat.. Futboldan biraz anlayan bir insana bak bi tane stoperimiz var ortasahada oynatıyoz bi bak bakalım nasıl oynuyor desen adam 30 dakikada bu adam asla ortada oynamaz deyiverir.. Ortada oynayan birinin hiçbir özelliği yok bu adamda.. ama stoperde ehveni şerden fena gözükmüyor.. Ama sen sırf Delgado prensini oynatacan diye cisseyi de kesip bu adamı defansdan alıp defansı Zan-Toraman'a emanet ediyorsun.. İlk yarı çok kötü olmamızın en büyük nedeni defanstaki bu titreklikti ve sonunda golü de yedik.. Neyse söyleyecek çok şey var ama Denizli ile şahsen tanışmış biri de olarak onun bunlara kulak asmayacağını ve bildiğinden şaşmayacağına eminim.. Bu bakımdan inanılmaz inatçıdır.. Onun için boşa nefes tüketmeylim.. İnşallah kendisinde tek bulunduğuna inanındığım futbol şansının bir kez daha tutması.. Son olarak her hafta tekrar ettiğim istatiği bir kez daha söylim.. Bu hafta ligin bitimine 4 hafta kaldı ve biz hala ve hala ilk 5'deki hiçbir takımı yenemedik.. Yazık.. |
bu seferde 34. haftayı beklicez sayın denizli bırak bu işleri hep aynı hikaye önüne gelen 2 fırsatıda teptin önüne bi fırsat daha gelecek mi acaba |
HAYALLERİMİZİ BIRAKIN VE DEFOLUP GİDİN....... 90 YTL VERİP ESKİ AÇIĞA KARABORSADAN BİLET ALIYORUM ÖĞLE YEMEĞİ YEMİYORUM VE SAAT GECE 00.30 DA BEŞİKTAŞDAN BEYLİKDÜZÜNE GELİYORUM VE M.DENİZLİNİN O MUHTEŞEM İNCİLERİNİ OKUYOR DİNLİYORUZ TAKIM SAHADA TOP YAPAMIYOR BİZLER TÜM FEDAKARLIĞI YAPIP BİR KEZ DAHA İÇİMİZDEKİ BEŞİKTAŞ DUYGUSUNA KAPILIP STADA GELİYORUZ SİZLER BİR SEZONDA DÖRDÜNCÜ KEZ AYAĞINIZA GELEN FIRSATI YİNE TEPİYORSUNUZ .SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ İSTEMEM BÖYLE GELECEK ŞAMPİYONLUĞA YETERRRR ULANNNNN |
3. de yakalıcaz sanırım :) kendi elimizle veriyoruz şampiyonlugu... Denizli 10 kişi bile bu kadar kötü oynamamışdık en kötü maclardan biri ni yaşattın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Delgado-Cisse-Bobo kesinlikle gitmeli Bunların yanına Holosko da getirebilir.Kendini düzeltmesse. |
büyüklerimiz beşiktaşlıysan alışcan derlerdi artık yeter ! |
Bu takima adam gibi futbolcular gerek. Fink felan yaramaz bu takima.. Ronaldo, Tevez gibi adamlara parayi basip getireceksin !! |
Alıntı:
Şu morelde beni güldürttün ya :) Tevez derken onu hangi parayla alıcaz biz. Biz para versek o adam gelirmi onun bonservisini almaya yetermi gücümüz.Delgado-Holosko-Bobo yu satsan alamazsın :) Ronaldo belki ama cok kilolu ve sakat. Düzelirse kim istemez. |
hoca sana anlatmaktan dilimizde tüy bitti mecbur kalmadıkca toraman-sivok cisse-ernst i bozma die die iyi giden takıma neden comak sokuyosun hoca nedir senin derdin puzzle oynıcaksan git evinde başka takımla oyna beşiktaş takımı puzzle oynıyacağın yer değil.. |
Alıntı:
|
şunuda eklim evladın gibi sevdiğin delgado,bobo ve serdar özkanı artık ilk onbirde görmek istemiyoruzzz bu oyuncuların bu kadar vurdumduymaz olması cıkdırtıyo taraftarı yeter artıkk yeterrr... |
Alıntı:
|
abi ben artık kimi oynattın niye onu oynatmadınları geçeli çok oldu. sinirimden ölmek üzereyim ya arkadaş sen şampiyonlağa oynayan takımsın lider yenilmiş yen lider ol al götür hiçmi hırs olmaz hiçmi istek olmaz ya!! yemin ediyorum benim 1 haftadır olan hırsımın heyecanımın 10 da 1 ini taşısalar parçalarlardı febeşleri ama anlamış değilim bu oyuncuları holosko dışında çırpınan koşan kovalayan uğraşan hiç kimse yoktu. adamlar her pozisyonda gülüyorlardı ya! lanet olsun size |
ya inşallah şampiyon olmayız diyorum artık.. eğer şansa bala olursak bu herifler adam yerine konacak futbolcu zannedilecek.. zaten çoğu elimizde patlayacak birde şampiyon olursak herkes kalır yine hüsran yine rezalet |
Alıntı:
|
sende hamur yaptın takımı her hafta değişik 11 boyna kumar oyna... yusuf kumarında tutmayınca bu gün reziilleri oynadı utandım oynadğımız futboldan...!!! |
Alıntı:
|
şampiyonluk gs maçlarına bakar umutsuz olmayalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
İlk defa bu kadar berbat oynadık |
Alıntı:
|
10 kişi oynasak belki kazanırdık:). Adam da ne kalıp var ne de teknik Gökhan bi omuz attı uctu gitti. Attıgı paslar hep yavas hep adama bi adam gecemedi koca macda. Ama Kurtarıcmız ya :) |
Alıntı:
Şaka bi yana o kurtarıcı mı değil mi bilmiyorum ama, bildiğim birşey var o da serdardan acilen kurtulmamız gerektiği . |
Alıntı:
|
arkadaslar serdar özkana çok yükleniyosunuz tamam kötü oynadı her topu ezdi ruhsuzdu hepsi kabul ama bu gün kim ruhuyla mücadele etti sorarım size bu arada serdar özkana bi parantez açalım bu çocuk ii oyuncu teknik hızlı dikine gidebiliyo ama biri bu çocuğun kulağını çekmeli çocuk kendine oynuyo çünkü hem takıma hem kendine zarar veriyo yapma böle serdar kardesim böle olduğun sürece besiktasta barınamazsın kendine gel takımın için oyna o zaman sende göze girersin taraftarlar da seni günah keçisi ilan etmez |
Türkiye`de Saat: 14:20 . |