![]() |
büyüklerimiz beşiktaşlıysan alışcan derlerdi artık yeter ! |
Bu takima adam gibi futbolcular gerek. Fink felan yaramaz bu takima.. Ronaldo, Tevez gibi adamlara parayi basip getireceksin !! |
Alıntı:
Şu morelde beni güldürttün ya :) Tevez derken onu hangi parayla alıcaz biz. Biz para versek o adam gelirmi onun bonservisini almaya yetermi gücümüz.Delgado-Holosko-Bobo yu satsan alamazsın :) Ronaldo belki ama cok kilolu ve sakat. Düzelirse kim istemez. |
hoca sana anlatmaktan dilimizde tüy bitti mecbur kalmadıkca toraman-sivok cisse-ernst i bozma die die iyi giden takıma neden comak sokuyosun hoca nedir senin derdin puzzle oynıcaksan git evinde başka takımla oyna beşiktaş takımı puzzle oynıyacağın yer değil.. |
Alıntı:
|
şunuda eklim evladın gibi sevdiğin delgado,bobo ve serdar özkanı artık ilk onbirde görmek istemiyoruzzz bu oyuncuların bu kadar vurdumduymaz olması cıkdırtıyo taraftarı yeter artıkk yeterrr... |
Alıntı:
|
abi ben artık kimi oynattın niye onu oynatmadınları geçeli çok oldu. sinirimden ölmek üzereyim ya arkadaş sen şampiyonlağa oynayan takımsın lider yenilmiş yen lider ol al götür hiçmi hırs olmaz hiçmi istek olmaz ya!! yemin ediyorum benim 1 haftadır olan hırsımın heyecanımın 10 da 1 ini taşısalar parçalarlardı febeşleri ama anlamış değilim bu oyuncuları holosko dışında çırpınan koşan kovalayan uğraşan hiç kimse yoktu. adamlar her pozisyonda gülüyorlardı ya! lanet olsun size |
ya inşallah şampiyon olmayız diyorum artık.. eğer şansa bala olursak bu herifler adam yerine konacak futbolcu zannedilecek.. zaten çoğu elimizde patlayacak birde şampiyon olursak herkes kalır yine hüsran yine rezalet |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:53 . |