![]() |
artık puan kaybı yapılmasa bile şampiyonluk hayal.. 2 önemli maçta sivas puan kaybetti ve biz akabinde oynadığımız 2 maçıda kazanamadık kaldı ki fener bu takımlar arasında en vasatıydı.Bunları göre göre hala insanları kandırmaya çalışıyor.uyanın arkadaşlar Beşiktaş şampiyon olamaz |
madem bu kadar seviyor delgadoyu seneye başka takıma giderken bi zahmte onuda götürüversin ama bizim gibi kerizini bulurmu bilmem kim verir o adama 5 milyon euro acaba |
Konular Birleştirildi. |
Herşeye rağmen şampiyon olacağız bence,çünkü bobo tello delgado gökhan zan anadolu maçlarında harika oynuyorlar,gerçi delgado canı isterse oynuyor ama bobo yine atar golünü ankarada.Yazık!Büyük maçlar sorumluluk alan, taraftar tepkisinden korkmadan yeteneklerini sergileyen futbolcularla alınır,sergen,ilhan,nouma,carew. Dün bütün futbolcular saklandı,aman top bana gelmesin diye.Bu yüzden 3 pas üstüste yapamadık,yardımlaşma yoktu.Şampiyon olacağız ama 100.yıl gibi değil,metin ali feyyaz dönemi gibi değil,94-95 sezonu gibi derbi kazanamadan.Buruk bir şampiyonluk! |
sen hele şu kupadada bi yenil bak mustafa hoca neler oluyo!!!! |
ne tramvası hoca bız mactan sonra harakırı bıle yaptık. son 5 haftaya gırmıssın rakıbın puan kaybetmıs bu macı al 2 puan onune gec bir beraberlik sansın daha olsun son 4 hafta. hadı galıbıyetı gectım barı yenılme iş averaja kalsın. bu kadar ruhsuz bu kadar yureksız besıktas ızlemeye ben dayanamıyorum. hocanın yaptıgı yanlıslıklar ortada ama oyuna kım gırerse gırsın yuregıyle oynaması gerekırdı bu macın fınal macı oldugunu bılmeyenler sahadaydı dün. benım bu saatten sonra sıvas puan kaybetse bıle bızım macları kazanacagımıza olan inancım kalmadı. bızı sampıyonluga ınandıran heveslendıren ve o hevesı kursagında bırakarak trıbunden boynu bukuk ayıran BÜYÜK MUSTAFA VE ÖĞRENCİLERİNİN hepsini alnından öpüyoruz.biz inanmıs kalplerın kalbını yerınden soktunuz dun gece hepınıze helal olsun !!! |
sen bide bizim gecirdigimiz travma´yi bilsen denizli bey.. |
Alıntı:
|
Sadece izliyorum başka bir şey söylemiyorum.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:46 . |