![]() |
Alıntı:
|
benim pek bir ümidim kalmadi eger böyle oynaamya devam ederlerse...derbi kazanamadan sampiyon olmak ne kadar anlamli olur??? bence hic olmaz......... |
daha hiçbişey bitmiş değil kabul ama bu kadar kötü oynanılmaz yhaa kadıköyde daha iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum gerçekten yazık olduu futbolcular hiç hazırlanmamışlar derbiyi kazanmaya baskılı hırslı oynamaya..çok üzgünüm şamp luk başkadır derbiyi kazanmak bambaşkadır artık inş gs derbisini alırız ve seneye tüm derbileri alacak golcü ve delgado yerine birini alırızz ... |
sivasın puan kaybedeceği kesin ama bizim de öyle.. çünkü önümüzde yine bir derbi maçı var ve biz o maçı da kazanamyız gibi gözüküyor.. |
Haftaya Sivas puan kaybeder, bundan eminim, ama biz yener miyiz, orda kuşkularım var işte!.. |
sözün bittiği yerler vardır buda onlardan biri işte ne desem boş.. |
Zamaninda kalecisiz 9 kisi yendimiz takima evde disarda yenilip duruyoruz.. Yazik be buyuk taraftara yazik!! Nerde pancu, sergen, Ilhan, nouma nerdee ?? |
çekirgenin bile 2 kere sıçradığı bir yerde bizim ayağımıza 3 defa kısmet geldi ve biz yine biz almayalım sizin oldun dedik.. Şu maçtan sonra şu ezikleri yenemedikten sonra şampiyon olmuşuz olmamışız hiç umurumda değil... |
ya bırakın... bu rezl futbolla sivas puan kaybetse ne olur!!!.... kurtarıcıya bakın hele serdar özkan!!!!.... |
100. yılımızda derbilerde gol bile yememiştik şimdi bırakın onu bunu galip bile gelemiyoruz |
Türkiye`de Saat: 18:27 . |