![]() |
Takımdan Kimler Gönderilmeli başta delgado,bobo,holosko,g.zan. ve sizi kadroya alan denizli defolun gidin. şuna bakya bu kadar eksk fener e yenildik |
Defolacak tek bir kişi var Denizli başkası değil;) |
denizli istifa... |
bobo,holosko ve delgado bizim oyuncumuz değil. carewlerden,noumalardan,ilhanlardan,sergenlerden düşe düşe bunlara kaldık... demirören markalaşmaktan bahsediyodu ben bile soğudum artık. bıktım her sene aynı senaryo. şampiyonluk şarkılarıyla çıkılan fener maçları,sonuç hüsran. skorlar bile aynı . 1-2 |
Valla Mustafa Denizli derbilere sanki yenilmek icin kadro cikartiyor valla.. Makine gibi isleyen Sivok-Zan ve Ernst-Cisse ikilisini hangi mantikla bozdun be hocam? Holoskoda 2. Serdar Ozkan olma yolunda ilerliyor. Super gol atti ama baskada birsey yapmadi. Butun toplari ezdi. Liverpool istiyormus allahim yaaa... |
Konu basliklari atarken , hakaretten kacınalım.. Takımdan Kimler Gönderilmeli Başlığı Altında Devam edebilirsiniz.. |
Kim gidmeli kim gidmemeli.. Yani ne desek bos..! Yönetim+Baskan gidmedi sürece hic bir bransta istikrar ve basari olmaz.. Böyle konular da aslinda cok sacma, affedersiniz..!! Yani simdi desek Delgado gidmeli ...gönderecekler mi! Tabikii oyuncular vardir ki yüzde yüz gitmeli ama onu artik hoca karar verir..! Bizde burda kendimizi kandiririz ve kirariz.. |
En başta Bobo ve Gökhan zan gitmeli.İbo jübilemi ne halt yapıyosa yapsın..Eğer Mustafa denizliyle yola devam edilecekse vede sistem yine 4-3-3 olacaksa Delgadoda gitsin. Çünkü bu sistemin oyuncusu değil.Çok yetenekli ama ceza alanına uzak oynadığı için kendini gösteremiyor.Sol forvet veya sağ forvet oynadığında daha etkili oluyor ama mustafa hoca genelde yusufu oynatmak için delgadoyu orta alana itiyor.. Sivok ön libero oynayacaksa gitsin.Stoper oynayacaksa kalsın. Cisse yerine aynı özellikte ancak daha yetenekli oyuncu alınacaksa gitsin.Aksi takdirde kalsın. |
öncelikle yönetim gidecek sonna yabancılardan delgado bobo sivok zapo gidecek yerli olarak ta zan serdar özkan serdar kurtuluş gidecek yerlerine adam gibi adam alınacak en azından ruh tasıyan isimler gelecek |
Alıntı:
Bence Delgado ve Bobo her sartta gönderilmeli isteyeni eger ki olursa.....bitirici bir forvet sart!!!! ve adam gibi oynayan bir 10 numara gerci artik 10 numara diye birsey kalmadi........ve kaleci lazim bize kaleciiiii |
Birşey daha eklemek istiyorum HOLOSKO VE TELLO Bu takımın tek yıldızlarıdır. |
baslik yanlis olmus. kimler kalmali olacakdi herhalde. |
Alıntı:
|
beşiktaş bu değil kötü oynadık kabul ama her yenilgide birilerini gönderirsek asla dikiş tutturamayız. takıma çeki düzen verilmeli istendiği zaman gol atılabileceğini holoskonun gölüyle gördüm. |
Delgadoyu Cok severim kişiliğini ama futbol olarak daha güvenim kalmadı sabır taşım çatladı . dün yorum yazdığımda delgadonun son şansı dedim ya bütün sezonu çöpe atacak yada bütün sezonu kurtaracak ama o bütün sezonu çöpe atmayı tercih etti . Şampiyon olsakta olamasakta yinede aklımda yola devam edilmemesi gereken futbolcular var . kim bunLar benim görüşüm : BoBo : Boboya atılan bütün toplar duvara çarparmıs gibi geri dönüyor top saklayamıyor ve rakibe pres yapmıyor daha fazla üzülmeye gerek yok bence gönderilmeli Delgado : Sabrettik sabrettik ama sabır taşı çatladı bizi daha fazla üzmeye hakkın yok . kesinlikle gönderilmeli .( kişiliğini cok seviyorum efendi insan ) Serdar özkan : sen hocanın verdiği şansları hep geri ittin değerlendirmek istemedin kulübede oturmaya mahkumsun . yaşıtların bak su an nerelerde İbrahim üzülmez : çok sevdiğim bir futbolcumuz devam edilebilir ama kesinlikle iyi bir alternatif alınmalı . Ayrıca iyiki dün kalede rüştü vardı yoksa çok farklı yenilirdik :( |
bunlar lig bitince konuşulacak şeyler.. şuan her oyuncumuzdan verim almaya çalışmalıyız göndermeyi planlamak yerine |
Alıntı:
|
Bobo-Holo-Ernst-Ekrem hariç alayı en başta yıldırım demirören. |
delgado ve sedar özkan gönderilmeli.oynamayan adamların bu takımda yeri yok.biz delgado dan neler bekliyoruz adam daha çıkıp da hangi kritik maçı aldı?hangi maça damgasını vurdu?serdar özkan dan zaten söz etmeye bile gerek yok.bu adamdan futbolcu falan olmaz. |
DELGADO-ZAPO-BOBO-CİSSE yerlerine en az 2 si yıldız 4 yabancı.;) |
takımın baştan aşağıya revizyon olması şart şimdi isim veririm fakat duygusal arkadaşlarımız o olmaz bu olmaz derken gene aynı yerde kalırız eğer şu ligde diğer takımlar bu haldeyken bile şampiyon olamıyorsak yazıklar olsun bize ki zaten bu saatten sonra şampiyon olsakta sindiremem |
bence g.zan serdar ö. delgado giderse bitane düzgün on numara bide bitirici forvet gelirse takım süper olur |
ernst haric tüm yabancıları gönderilmesi lazım tabi gönderebilirsen...sinan engin sivoka 10milyon euroluk teklif var diyip duruo ...hadi gönderin bakalım... bu yabancılar kalırsa seneye avrupada bi rekor daha kırarız... |
Sezon başında 2 ibrahim kavga edince gönderilecekler diye inanılmaz sevinmiştim. Bi kere o kadar kısa boylu adamdan defans oyuncusu olmaz. Toramandan da üzülmezden de nefret ediyorum isterlerse kalan her maçı ikisi kazansın. Bu ikisi gitmeli. Gökhan, bobo, hele hele Delgado, serdar özkan, ibrahimlerin ikisi kesinlikle gitmeli çünkü bunlar artık zarar veriyor takıma özellikle delgado ve iki ibrahim. Yav biraz ruh olsun be. Abi ben denizli şunu oynattı bunu oynattıya karışmıyorum. Sen Beşiktaşın futbolcusuysan eğer o takımda kadrodaysan hayvan gibi mücadelee edeceksin. Ruhunu koyacaksın ortaya. Parçalayacaksın kendini. Yoksa bu takımda işin yok kapı açık defol git. güyzanın attığı gole bak yine aynı zavallı ikili gökhan ve ibrahim aynı tarz golleri yemek tarz haline geldi. Gökhan ve ibo varsa tamam aşırtır adam oldu bitti. Lanet olsun ya. Kardeşim sivok ve zapo ne diye alındı ne diye. Kurtulun şu gökhandan ve ibolardan. |
Durun bakalım ne oluyor yaw.İşimiz zor ama şampiyonluğu Holosko,Bobo yada istenmeyen oyuncular sayesinde kazanırsak ne olacak?Bekleyelim.Sene sonunda konuşuruz bunları. Fakat Delgado-Cisse-Serdar Özkan sınırdalar.... |
Bobo Delgado gökhan zan serdar özkan Bobo ankara maçında gol atar,bobo bobo diye bağırırız,ama şu çok açık nobrenin yarısı kadar mücadele etmiyor bobo.hiç olmazsa ceza sahası çevresinde hareketli ol,ne bileyim,orta sahaya gel top al,bi tane hava topu kazan.sahada ölü gibi durma. |
SERDAR ÖZKAN & GÖKHAN & SERDAR KURTULUŞ |
bobo-delgado-zapo-serdar özkan-ibrahim üzülmez holoskoda kendine gelmicekse oda hemen gitmeli.. bu admalar gidip yerlerine taş gibi sağlam adamlar alınmadıkça seneyede birşey olmaz.Kaldı ki zaten alınmaz öyle adamlarda bizde boşa hevesleniriz boş işler..Benim şu futbol takımına olan bütün aşkımı bitirdiler artık.yazıklar olsun |
demirören istifa etsin yeter ama olmıcak duaya amin denmez. zapo-cisse-delgado-bobo yollansın tello ile holsoko +2 olur. yerli olarak serdar k.-serdar ö. kiralık uğur inceman satılık olmalı ortasahaya oyunu 2 yönüyle oynayan 2 adam şart pancu gibi gunti gibi.ayrıca pivot santrafor şart olmassa olmaz transfer pivot santrafordur. |
Şu maçta gökhan gönül stoperdeyken nobre olsa hatta batuhan bile yeterdi,gökhan rüyasında bile bizim forvetleri görürdü.Bobo ya inanamadım 1.72 lik gökhandan ne hava topu ne ikili mücadele alabildi.Sürekli dribling le gol atmaya çalışıyor bobo,o işi holosko yapmalı bize bitirici,topu saklayıp takımın ceza sahasına gelmesini sağlayacak adam lazım.Nobrenin daha tekniği kısacası.Bu tür bir adam almak bu kadar zormu,Fulya projesinden gelecek paralar bobonun delgadonun maaşını arttırmaya giderse ben bu yönetimden umudu keserim |
g.zan bobo delgado : satilsin cisse , serdar ozkan : kovulsun mustafa denizli kupayi ezikbahcelilere verirse : yeni sezonda serbest kalsin onun yerine luceskuyu getirsinler |
o degilde gecen hafta bobo 10 milyon euroluk oyuncu diyordu burda simdi gitsin diye yazanlar ne kadar meraklisiniz adam gondermeye be kardesim nedir bu anlamadim her maglubiyetten sonra takim degistireceksek isimiz var bizim ama bobo o pozisyonda golu yapip maci beraberlige getirse kalsinmi diyecektiniz forvet ulan bu adamlar ne kadar top alirlarsa okadar is yaparlar senin takimin ileriye topmu tasidiki sen bobo gitsin su gitsin bu gitsin diyorsun anlamadim |
Alıntı:
peki bobonun patlamasina nekadar bekyelecegiz torunlarimiz baba olana kadar mi ..... golu atsaydi diyorsun ama atmiyor kardes ben de seviyordum boboyu ama buyuk maclarda yok kucuk takimlara karsi sen de bende digeri de gol atariz ama biz buyuk takimiz ve buyuk takimlara karsi oynayacak bir futbolcu istiyoruz |
bobo delgado ya artık sabrım kalmadı ! |
Alıntı:
|
hic bosuna kimse aman bobo gitmesin aman delgado satlmasin demesin, bunlar cakma yildiz ya. cisse, delgado, bobo gitmeli |
İsim vermeyeceğim ama Beşiktaş sevgisini bilmeyen , sırtındaki formanın heyecanını hissetmeyen , sahada savaşmayan adam istemiyorum ben bu takımda. |
arkadaslar öncelikle seneye yüzde yüz iyi bir kaleci alimasi lazim.ikincisi g.zan-toraman.üzülmez üclüsünden ikisinin mutlaka gönderilmesi lazim.önemli maclarda büyük hatalar yapiyorlar.kac sezondur hep ayni.serdar özkandan birsey olmaz.delgado malesef kayiplarda halen.orta sahaya mutlaka bir oyun kurucu lazim.delgado ile büyük isler yapamayiz.aydin karabulutda mutlaka kazanilmali sans verilmeli.gaziantepsporda bekirle oynamis bir oyuncuyla tanistim.bekirin gökhan zandan bes gömlek daha iyi oldugunu söyledi.g.zanla bekir takas edilmeli. 1-kaleci mutlaka alinmali 2-defansa saglam iki kisi alinmali 3-orta sahaya delgadoyu satip iyi bir oyun kurucu alinmali 4-solda aydin karabuluta sans verilmeyecekse iyi bir sol acik alinmali 5-golcülerden biri satilip daha kaliteli bir golcü alinmali |
gönderilicek çok isim var hangisini yazıyım ya... bobo delgado serdar özkan gökhan zan..... |
hoca da adamakıllı karar wersin haklısınız yönetim baskan en zaman taraftarın dedğini yaptı ki bi işte TORAMAN ımla ibrahim üzülmedi göndermediler biz istedik diye bu kadar yanii |
Türkiye`de Saat: 09:30 . |