![]() |
Birşey daha eklemek istiyorum HOLOSKO VE TELLO Bu takımın tek yıldızlarıdır. |
baslik yanlis olmus. kimler kalmali olacakdi herhalde. |
Alıntı:
|
beşiktaş bu değil kötü oynadık kabul ama her yenilgide birilerini gönderirsek asla dikiş tutturamayız. takıma çeki düzen verilmeli istendiği zaman gol atılabileceğini holoskonun gölüyle gördüm. |
Delgadoyu Cok severim kişiliğini ama futbol olarak daha güvenim kalmadı sabır taşım çatladı . dün yorum yazdığımda delgadonun son şansı dedim ya bütün sezonu çöpe atacak yada bütün sezonu kurtaracak ama o bütün sezonu çöpe atmayı tercih etti . Şampiyon olsakta olamasakta yinede aklımda yola devam edilmemesi gereken futbolcular var . kim bunLar benim görüşüm : BoBo : Boboya atılan bütün toplar duvara çarparmıs gibi geri dönüyor top saklayamıyor ve rakibe pres yapmıyor daha fazla üzülmeye gerek yok bence gönderilmeli Delgado : Sabrettik sabrettik ama sabır taşı çatladı bizi daha fazla üzmeye hakkın yok . kesinlikle gönderilmeli .( kişiliğini cok seviyorum efendi insan ) Serdar özkan : sen hocanın verdiği şansları hep geri ittin değerlendirmek istemedin kulübede oturmaya mahkumsun . yaşıtların bak su an nerelerde İbrahim üzülmez : çok sevdiğim bir futbolcumuz devam edilebilir ama kesinlikle iyi bir alternatif alınmalı . Ayrıca iyiki dün kalede rüştü vardı yoksa çok farklı yenilirdik :( |
bunlar lig bitince konuşulacak şeyler.. şuan her oyuncumuzdan verim almaya çalışmalıyız göndermeyi planlamak yerine |
Alıntı:
|
Bobo-Holo-Ernst-Ekrem hariç alayı en başta yıldırım demirören. |
delgado ve sedar özkan gönderilmeli.oynamayan adamların bu takımda yeri yok.biz delgado dan neler bekliyoruz adam daha çıkıp da hangi kritik maçı aldı?hangi maça damgasını vurdu?serdar özkan dan zaten söz etmeye bile gerek yok.bu adamdan futbolcu falan olmaz. |
DELGADO-ZAPO-BOBO-CİSSE yerlerine en az 2 si yıldız 4 yabancı.;) |
| Türkiye`de Saat: 15:52 . |